Hansgrohe Exafill Exafill Plus afbouwdeel badafvoer-, overloop- en vulcombinatie hoge uitvoering chroom 58128000

€ 176,97
2 prijzen, beste prijs bij Sanitairwinkel.nl
Bestel op Sanitairwinkel.nl
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Categorie

Badafvoeren  Baden 

Merk

Hansgrohe 

Materiaal

Chroom 

EAN

4011097140353
Hansgrohe Exafill Plus kleurset voor badafvoer , overloop en vulcombinatie hoge uitvoering chroom 58128000 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Hansgrohe specialist met een groot assortiment Badafvoer. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

Prijzen

2 prijzen van € 176,97 tot € 195,48
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 245,63 € 176,97  Bestel
Badkamerwinkel.nl
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 235,89 € 195,48  Bestel

Wat andere zeggen over Hansgrohe Exafill Exafill Plus afbouwdeel badafvoer-, overloop- en vulcombinatie hoge uitvoering chroom 58128000:

Upgrade jouw badkamer met de hansgrohe Exafill e afdekset in chroom
De hansgrohe Exafill e afdekset is de perfecte manier om jouw badkamer een upgrade te geven. Met zijn strakke chroomafwerking past hij perfect bij de moderne badkamerstijl. Deze afdekset is speciaal ontworpen voor baden met een verzonken overloopgat en wordt geleverd zonder afvoerplug.

Hoogwaardige kwaliteit
De hansgrohe Exafill e afdekset is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. De chroomafwerking is niet alleen stijlvol, maar ook bestand tegen corrosie en verkleuring. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van een mooie en functionele afdekset.

Eenvoudige installatie
De hansgrohe Exafill e afdekset is eenvoudig te installeren en past op de meeste baden met een verzonken overloopgat. Met de meegeleverde handleiding en bevestigingsmaterialen kun je hem snel en gemakkelijk zelf installeren. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd en moeite.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl
Badkamerwinkel.nl