Vrijstaand Ligbad Luca Sanitair Primo Acryl 180x80x60 cm Glans Wit (inclusief afvoer en sifon)

€ 1.495,00
3 prijzen, beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Materiaal

Acryl 

Kleur

 Wit

EAN

8719304407973
Over het bad: Innoveren en inspireren zijn de belangrijkste drijfveren voor ons. Daarbij houden wij altijd in ons achterhoofd dat een badkamer niet alleen mooi, maar ook praktisch en leefbaar moet zijn. De vorming zorgt ervoor dat u gemakkelijk aan beide zijden van het bad kunt uitrusten. Doordat het een vrijstaand bad is kunt u er overal een plaatsing voor vinden en daarmee de badkamer de juiste luxe uitstraling geven die u wenselijk vindt. Het merk Luca heeft een passie voor sanitair, die duidelijk te herkennen is het eigentijdse bad met een verrassend design. Met ruim 20 jaar ervaring mogen hun met recht badkamerspecialist genoemd worden. Samen hebben we één ambitie: het bad van uw droom afleveren.

Acryl: Het hoogwaardige materiaal genaamd acryl geeft uw bad een verjongde uitstraling en is niet-poreus, waardoor het bad gemakkelijk schoon is af te spoelen met water. Ook behoudt het dubbelwandige bad warmte langer vast in vergelijking met andere baden, extra lang in bad liggen is dus zeker aan te raden. Acryl is erg duurzaam waardoor er geen kleur/glans verschil optreedt, gaat het materiaal langer mee en is het geproduceerd op een manier die het milieu en natuur zo min mogelijk heeft belast. Alhoewel het materiaal glad kan aanvoelen is het slipvast wanneer het in aanraking komt met water, waardoor u nauwelijks wegglijdt.

Voordelen & specificaties:
  • Langdurig en duurzaam materiaal
  • Bovenmatig hygiënisch
  • Luxe uitstraling
  • Niet-poreus
  • Pop-up afvoer verchroomd met sifon in het midden van het bad
  • Overloop cover verchroomd
Installatie: De installatie van dit bad is met de gebruiksaanwijzingen te volgen die zijn toegevoegd aan het document. Bijbehorende onderdelen: overloop en afvoerset klikplug in de kleur chroom. Daarnaast is er een sifon met flex afvoerpijp aanwezig die er vier centimeter onderuit steekt. Wel adviseren wij een monteur te raadplegen ivm de wateraansluiting van jouw bad en het correct monteren van de bijkomende onderdelen.

Garantie: Je bad word gratis verzonden. Niet helemaal tevreden? Wij doen daar niet moeilijk over! Laat het ons wel weten binnen 30 dagen. Bestel jouw bad nu vertrouwd en veilig via Bol.com.

Prijzen

3 prijzen van € 1.495,00 tot € 2.050,95
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 1.495,00  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 2.050,95  Bestel
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 2.481,65 € 2.050,95  Bestel

Wat andere zeggen over Vrijstaand Ligbad Luca Sanitair Primo Acryl 180x80x60 cm Glans Wit (inclusief afvoer en sifon):

Vrijstaand Ligbad Luca Sanitair Primo Acryl 180x80x60 cm Glans Wit (inclusief afvoer en sifon) Op zoek naar een luxe, vrijstaand ligbad? Kies dan voor de 'Primo' van het populaire merk Luca Sanitair! Het vrijstaande ligbad is gemaakt van acryl en is afgewerkt in een glanzend witte kleur en komt uitstekend tot recht in de moderne badkamer. Het bad wordt standaard geleverd met een afvoerset die bestaat uit een chromen clickplug en met een sifon. Het sifon is uitgerust met een flex afvoerpijp met een doorsnede van 40 mm: de sifon steekt hier 4 cm onder uit. Aan de zijkant van het vrijstaande ligbad bevindt zich een kleine gleuf die dient als overloop. Deze overloop zorgt ervoor dat wanneer het bad te vol begint te lopen het water automatisch via deze gleuf de riolering in loopt. Het bad heeft een lengte van 180 cm, een breedte van 80 cm en een hoogte van 60 cm. Specificaties: * - Vrijstaand ligbad * - Merk: Luca Sanitair * - Serie: Primo * - Lengte: 180 cm * - Breedte: 80 cm * - Hoogte: 60 cm * - Materiaal: acryl * - Kleur: glans wit * - Inclusief afvoerset * - Inclusief sifon
Megadump Tiel
Vrijstaand Ligbad Luca Sanitair Primo Acryl 180x80x60 cm Glans Wit (inclusief afvoer en sifon) Op zoek naar een luxe, vrijstaand ligbad? Kies dan voor de 'Primo' van het populaire merk Luca Sanitair! Het vrijstaande ligbad is gemaakt van acryl en is afgewerkt in een glanzend witte kleur en komt uitstekend tot recht in de moderne badkamer. Het bad wordt standaard geleverd met een afvoerset die bestaat uit een chromen clickplug en met een sifon. Het sifon is uitgerust met een flex afvoerpijp met een doorsnede van 40 mm: de sifon steekt hier 4 cm onder uit. Aan de zijkant van het vrijstaande ligbad bevindt zich een kleine gleuf die dient als overloop. Deze overloop zorgt ervoor dat wanneer het bad te vol begint te lopen het water automatisch via deze gleuf de riolering in loopt. Het bad heeft een lengte van 180 cm, een breedte van 80 cm en een hoogte van 60 cm. Specificaties: - Vrijstaand ligbad - Merk: Luca Sanitair - Serie: Primo - Lengte: 180 cm - Breedte: 80 cm - Hoogte: 60 cm - Materiaal: acryl - Kleur: glans wit - Inclusief afvoerset - Inclusief sifon
Tegeldepot.nl