Douche Concurrent Toiletmeubel INK Contra Fontein Onderkast 40x22x52cm Rechtsdraaiend MDF Gelakt Hoogglans Antraciet Greeploos

€ 216,30
3 prijzen, beste prijs bij Sanitairwinkel.nl
Bestel op Sanitairwinkel.nl
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Materiaal

MDF 

Merk

INK® 

EAN

8718835010485
INK fonteinonderkast rechts greeploos gelakt 40x22x52cm hoogglans antraciet
De INK fonteinonderkast is een stijlvolle en praktische toevoeging aan je badkamer. Met zijn greeploze ontwerp en hoogglans antraciete kleur, voegt deze kast een moderne uitstraling toe aan elke ruimte. Met een afmeting van 40x22x52cm is deze kast compact en past hij perfect onder een fontein.

Georganiseerde opbergruimte
Deze fonteinonderkast heeft een deur aan de rechterkant die naar binnen opent. Achter de deur vind je een ruim opbergvak met twee open vakken, waar je al je badkamerbenodigdheden netjes kunt opbergen. Of het nu gaat om handdoeken, toiletpapier of schoonmaakmiddelen, deze kast biedt voldoende ruimte om alles georganiseerd te houden.

Duurzaam en stijlvol
De INK fonteinonderkast is gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal, zowel voor de fronten als de corpus. Dit zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur van de kast. De hoogglans antraciete kleur geeft een moderne en luxe uitstraling aan je badkamer.

Eenvoudige installatie
Deze fonteinonderkast is ontworpen om aan de wand te worden gemonteerd. Met de juiste bevestigingsmaterialen en instructies is de installatie eenvoudig en snel te doen. Je kunt de kast zelf installeren of dit overlaten aan een professional.


Met de INK fonteinonderkast rechts greeploos gelakt 40x22x52cm hoogglans antraciet haal je een praktische en stijlvolle opbergoplossing in huis. Bestel nu en geniet van een opgeruimde en moderne badkamer!

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Prijzen

3 prijzen van € 216,30 tot € 234,00
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 261,72 € 216,30  Bestel
Badkamerwinkel.nl
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 216,30  Bestel
Douche-concurrent.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door DPD
€ 351,00 € 234,00  Bestel