EcoRain© Waterbesparende Handdouche Josh 12 cm - Chroom - Douchekop - Hoge Druk - 3 Sproeistanden

€ 29,95
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Douches  Douchekoppen 

Merk

EcoRain 

Materiaal

Chroom 

EAN

8720986120180
Maak kennis met douchekop Josh, een waterbesparende douchekop met een luxe en moderne uitstraling dankzij zijn strakke vormgeving. Deze waterbesparende douchekop heeft 3 verschillende sproeistanden: Massage, Rain en Pulse, waardoor je elke keer weer een luxe spa-ervaring creëert in je eigen badkamer!

- Tot wel 30% waterbesparend
- Prachtig modern uiterlijk
- Behoud krachtige waterdruk
- Extra brede douchekop - 12 cm
- 3 luxe sproeistanden

Tot wel 30% waterbesparend, behoud van waterdruk
De EcoRain douchekop is de beste in zijn soort. Het bespaart tot wel 30% water, terwijl de hoge waterdruk behouden blijft. Dit is te danken aan een unieke techniek EcoFlow waarbij zuurstof met water wordt gecombineerd. Dit is niet alleen gezonder voor je lichaam, maar ook goed voor het milieu!

De iconische siliconen douchetuitjes zorgen ervoor dat er 30% minder water nodig is om je lichaam te voorzien van een gezonde en krachtige waterstroom. Bij een gemiddeld gezin van 4 personen bespaart deze douchekop zo'n 100.000 liter water (en stookkosten) per jaar!

Regendouche effect, dankzij extra brede douchekop!
Met een extra brede douchekop zorgt de EcoRain voor een regendouche effect, waardoor je hele lichaam omringd wordt met heerlijke warme waterstralen. De waterbesparende douchekop is 12 cm breed en creëert daardoor een ruim oppervlak van warm water, zonder dat er delen van je lichaam worden overgeslagen.

Creëer ultieme wellness ervaring met 3 heerlijke sproeistanden
De waterbesparende douchekop heeft 3 heerlijke sproeistanden: Massage, Rain en Pulse, waarmee je elke keer weer een fijne, warme en enorm ontspannen douche kan nemen. Het StopDrop-systeem minimaliseert het nadruppelen nadat je de kraan hebt dichtgedraaid, zodat je in alle comfort kunt afdrogen zonder nat te worden in de doucheruimte.

Extra verdikt douchekop, jarenlang douchegenot!
De duurzame douchekop is gemaakt van hoogwaardig materiaal en staat garant voor jarenlang douchegenot. Het oppervlak is voorzien van hoogwaardig chroom met meerdere lagen 10 Grade Crystal Diamond Plating in combinatie met extra verdikt ABS kunststof om de kwaliteit te waarborgen. Het moderne design van de waterbesparende douchekop past perfect in iedere doucheruimte. De set wordt geleverd met waterbesparende douchekop Charly en doucheslang.

Eenvoudige installatie
Je kan de waterbesparende douchekop van EcoRain eenvoudig binnen één minuut monteren zonder gereedschap. Vergeet je niet de EcoRain Doucheslang met universere aansluiting mee te bestellen?

Prijzen

1 prijzen van € 29,95 tot € 29,95
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 29,95  Bestel