Sunshower Pure White Infrarood Inbouwapparaat 19.9x61.9x10 cm Half Body Aluminium (GRATIS MONTAGE BIJ AANKOOP IN AUGUSTUS)

850,-
De beste prijs bij Badkamerxxl.nl


Categorieën:

Over Sunshower Pure White Infrarood Inbouwapparaat 19.9x61.9x10 cm Half Body Aluminium (GRATIS MONTAGE BIJ AANKOOP IN AUGUSTUS)

De Sunshower Pure is een inbouw-infrarood paneel, dat kan worden ingebouwd in de douche. De krachtige, kortegolf infraroodlamp geeft een aangename warmte en heeft een helende werking op spieren en gewrichten. En dat tijdens het douchen. Met de Sunshower Pure White maak je van jouw douche een infraroodcabine.

Ontspannend en Pijnverlichtend
Infrarood licht werkt ontspannend en pijnverlichtend. Sunshower werkt met kortegolf infraroodstraling. Dit warme licht dringt tot diep in de huid door en zorgt voor een directe, aangename warmte waardoor de bloedvaten verwijden en schadelijke stoffen sneller worden afgevoerd. Zo worden stijve spieren en gewrichten soepeler en wordt pijn verlicht. Vooral personen met rug-, nek- en reumatische klachten gebruiken dit therapeutische licht. Infrarood licht is echter ook geschikt voor sporters en voor mensen die zich willen ontspannen.

Gebruik
De Sunshower Pure White heeft een touch screen. Je schakelt de Sunshower met één druk op de knop in. Een sessie duurt maximaal tien minuten. Je kunt een sessie eenvoudig eerder beëindigen. Na gebruik koelt de Sunshower vier minuten af.

Reinigen
Tot slot kan je de Sunshower combi heel gemakkelijk schoonmaken. De voorkant bestaat uit een geharde glasplaat die je op dezelfde manier als ander glas in de badkamer schoon kunt maken. Uiteraard is er speciale glasreiniging en after care beschikbaar.

Kenmerken
- Verticale infraroodstraler voor gebruik onder de douche
- IR lamp: 1250 watt
- Vermogen maximaal: 1250 watt
- Levensduur lampen: 1200 uur
- Touch screen bediening
- Bescherming lampen met gehard glas en glasbreuksensor
- Aansluitwaarde: 230 volt / 50 Hz
- Nederlandstalige handleiding
- 2 jaar fabrieksgarantie (m.u.v. de lamp)

Voorwaarden voor installatie
- 10 cm inbouwdiepte in een lege (voorzet)wand
- Ventilatie opening voor aan- en afvoer van droge koellucht benodigd
- 45 cm afstand van de glasplaat tot de douchekop
- Indien je de Sunshower boven een zitje plaatst, laat dan minimaal 20 ruimte tussen de rug en de glasplaat
- Een combinatie met een stoomcabine is mogelijk
- Nederlandse installatiehandleidingen meegeleverd.

Afmetingen en gewicht
- afmetingen (hxbxd): 60x20x10 cm
- gewicht: 5 kilo