Douche Concurrent Badwand Elena 2-Delig 100x140cm Antikalk Helder Glas Mat Zwart Profiel 6mm Veiligheidsglas Easy Clean- Rubber Waterkering Strip

349,- 249,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Douche-concurrent.nl


Merk:
Categorieën:

Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DPD

Over Douche Concurrent Badwand Elena 2-Delig 100x140cm Antikalk Helder Glas Mat Zwart Profiel 6mm Veiligheidsglas Easy Clean- Rubber Waterkering Strip

De Badwand Elena 2-Delig 100x140cm bestaat uit twee delen, die u eenvoudig open en weer dicht kunt klappen. Bepaal zelf de grootte van de wand, dankzij de scharnieren die er in het midden zijn aangebracht. Een mooie en stijlvolle keuze die bovendien heel praktisch is in het gebruik in de badkamer.

Stijlvol zwart profiel
De badwand is voorzien van een mooi zwart profiel, dat helemaal in lijn is met de moderne en meer industriële interieurs van dit moment. De vlakverdeling van het glas draagt daar op een mooie manier aan bij. Het geheel oogt modern, terwijl er daarnaast sprake is van een mooie knipoog naar de retro-elementen.

Badwand uit twee delen
De Badwand Elena 2-Delig 100x140cm bestaat uit twee delen, beiden voorzien van mooi helder glas. Dit draagt bij aan het ruimtelijke effect in de badkamer. Tegelijkertijd zorgt de badwand er op een heel praktische manier voor dat het water blijft waar het hoort. Profiteer van het beste van twee werelden.

Productvoordelen
100x140: ideale afmetingen
Mat zwart profiel: stijlvol
Helder glas: ruimtelijk

Specificaties
​Breedte: 100 cm
Hoogte​: 140 cm
Glas dikte: 6 MM
Verstelbaar muurprofiel​: Ja

Type wand: Draaibaar
Afwerking glas​: Helder glas
Kleur muurbevestiging​: Zwart
Kleur van beslag​: Zwart
Materiaal muurbevestiging: Aluminium muurprofiel
Openingswijze​: Binnen of Buiten
Antikalk​: Ja
Finish muurbevestiging​: Mat

Merk​: Diamond Line
Garantie: 5 jaar