Douche Concurrent Douchebak Best Design Vierkant 90x90x14cm SMC Glans Wit met Verstelbare Potenset

€ 294,03
5 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Categorie

Douches  Douchebakken 

Kleur

 Wit

Materiaal

SMC 

EAN

8718232090325
Douchebak Opbouw Best Design Project Vierkant 90x90x14 cm Hoogglans Wit Deze opbouw douchebak is van het merk Best Design en behoort tot de serie 'Project'. De douchebak heeft een vierkante vorm en een breedte en diepte van 90 cm: de hoogte van de douchebak bedraagt 14 cm. Het product is afgewerkt in een hoogglans witte kleur. U kunt ervoor kiezen om een doucheplug apart bij te bestellen: dit kunt u onderaan de webpagina doen. De douchebak is gemaakt van het materiaal SMC. Dit heeft als grootste voordelen dat de vorm en de kleur behouden worden, het licht materiaal is, dat er een zeer lage kans is op beschadigingen en krassen én dat het een zeer fraai uiterlijk zal geven aan uw badkamerruimte. Met de 'Project' douchebak bent u dus verzekerd van een kwalitatief goed artikel met een lange levensduur! Let op: De bak wordt geleverd inclusief poten en panelen. Specificaties: Merk: Best Design Serie: Project Breedte: 90 cm Diepte: 90 cm Hoogte: 14 cm Vorm: vierkant Kleur: hoogglans wit Doucheplug apart bij te bestellen

Prijzen

5 prijzen van € 294,03 tot € 359,00
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 303,00 € 294,03  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 303,00  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 387,25 € 313,99  Bestel
Douche-concurrent.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door DPD
€ 508,00 € 326,70  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 359,00  Bestel

Wat andere zeggen over Douche Concurrent Douchebak Best Design Vierkant 90x90x14cm SMC Glans Wit met Verstelbare Potenset:

Douchebak Opbouw Best Design Project Vierkant 90x90x14 cm Hoogglans Wit Deze opbouw douchebak is van het merk Best Design en behoort tot de serie 'Project'. De douchebak heeft een vierkante vorm en een breedte en diepte van 90 cm: de hoogte van de douchebak bedraagt 14 cm. Het product is afgewerkt in een hoogglans witte kleur. U kunt ervoor kiezen om een doucheplug apart bij te bestellen: dit kunt u onderaan de webpagina doen. De douchebak is gemaakt van het materiaal SMC. Dit heeft als grootste voordelen dat de vorm en de kleur behouden worden, het licht materiaal is, dat er een zeer lage kans is op beschadigingen en krassen én dat het een zeer fraai uiterlijk zal geven aan uw badkamerruimte. Met de 'Project' douchebak bent u dus verzekerd van een kwalitatief goed artikel met een lange levensduur! Let op: De douchebak wordt geleverd inclusief poten. Specificaties: * Merk: Best Design * Serie: Project * Breedte: 90 cm * Diepte: 90 cm * Hoogte: 14 cm * Vorm: vierkant * Kleur: hoogglans wit * Doucheplug apart bij te bestellen
Megadump Tiel
De Douchebak is van het merk Best Design. Het is gemaakt van SMC dit is composiet materiaal dat bestaat uit thermo hardende hars gecombineerd met glasvezels en vulstof. Dit zorgt ervoor dat de douchebak tegen hoge temperaturen kan en daardoor de vorm en kleur behoudt. Dit materiaal is sterker dan acryl en heeft hierdoor minder kans op krassen en beschadigingen. Deze douchebak is zeer mooi afgewerkt en heel strak te plaatsen doordat de douchebak van licht materiaal gemaakt is. De douchebak heeft een vierkante vorm en is 90 cm lang 90 cm breed en 14 cm hoog.
Douche-concurrent.nl
Deze douchebak is van het materiaal SMC. Dat heeft veel voordelen o.a.: grote resistentie tegen hoge temperaturen en behoud zijn vorm, sterker dan acryl en minder kans op krassen en beschadigingen, zeer mooi afgewerkt, en heel strak te plaatsen, makkelijk te plaatsen (licht materiaal), behoud zijn kleur.
bol.com
Best Design Project opbouwdouchebak vierkant 90x90x14 cm 4002130 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Best Design specialist met een groot assortiment Douchebakken. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl