Sealskin get wet I AM maatwerk draaideur (rechts) voor het maken van een hoekinstap 701-800mm RVS (look) | 8mm semi gesatineerd veiligheidsglas + antikalk

€ 477,00
7 prijzen, beste prijs bij Badkamerwinkel.nl
Bestel op Badkamerwinkel.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Categorie

Douches  Douchedeuren 

Materiaal

Messing  RVS 

Kleur

 Zwart

EAN

8719401355498
De volledig profielloze serie 'I AM' is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuintes in de muren of het plafond opvangen.

Deze 2 pendeldeuren zijn geschikt voor plaatsing in een nis van 800 mm. De pendeldeuren worden geleverd inclusief scharnieren en deurgrepen. De scharnieren hebben een auto close systeem. Wat deze deuren echt bijzonder maakt, is de matzwarte afwerking. Zo breng je een unieke sfeer in je badkamer. Het veiligheidsglas van maar liefst 8 mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten.

I AM pendeldeuren zijn als standaard beschikbaar voor nismaten 800, 900 en 1000 mm en natuurlijk als maatwerkoplossing. Deze pendeldeuren zijn tevens beschikbaar in een stoere RVS uitstraling en in een luxueuze zilver hoogglans afwerking.

Verpakkingsinhoud
- Glaspaneel (draaideur 1) inclusief installatiehandleiding
- Scharnieren, greep, pluggen, schroeven en installatiehulpmiddelen.
- Glaspaneel (draaideur 2) inclusief installatiehandleiding
- Scharnieren, greep, pluggen, schroeven en installatiehulpmiddelen. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Prijzen

7 prijzen van € 477,00 tot € 740,00
Badkamerwinkel.nl
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 740,00 € 477,00  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 740,00 € 508,90  Bestel
Praxis
  • Binnen 30 dagen gratis retourzending. Retourkosten voor eigen rekening
  • 4,95 euro of bij bezorging zware en grote artikelen 39,95
  • Bezorgd door POST NL
€ 524,25  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 525,40  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 740,00 € 568,99  Bestel
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 740,00 € 619,95  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 740,00  Bestel

Wat andere zeggen over Sealskin get wet I AM maatwerk draaideur (rechts) voor het maken van een hoekinstap 701-800mm RVS (look) | 8mm semi gesatineerd veiligheidsglas + antikalk:

Sealskin Get Wet I Am pendeldeur in mat zwart Houd jouw badkamer droog én creëer een stijlvolle uitstraling met deze pendeldeur afgewerkt in de kleur mat zwart. Een pendeldeur heeft twee kleinere openslaande deuren. Hierdoor is er minder draairuimte nodig, en is het een ideale oplossing voor kleinere ruimtes. Extra handig: de deuren openen zowel naar binnen als naar buiten. Het softclose-systeem zorgt ervoor dat de deur altijd zachtjes en geleidelijk dicht gaat. En wat helemaal ideaal is, is dat deze douche beschikt over een praktisch autoclose-systeem. Dit houdt in dat de deuren bij een kiertje automatisch sluiten. Geschikt voor plaatsing in een nis Deze douchedeur plaats je in een nis, waardoor je direct een afgesloten doucheruimte creëert. Het resultaat is zowel stijlvol als praktisch. Je werkt de douche op een nette manier af, houdt de warmte binnen tijdens het douchen én de badkamervloer blijft droog. Nog een voordeel van de hoeveelheid muuroppervlak: ruimte voor een mooie inbouwnis om je douchespullen kwijt te kunnen. Minimalistische look door het profielloze design Profielloze douchedeuren zorgen voor een superstrakke en minimalistische uitstraling, omdat je enkel de wandbevestiging ziet. Deze wandbevestiging is uitgevoerd in de kleur mat zwart. Houd er wel rekening mee dat de douchecabine vaak niet geheel is afgesloten; je kunt last krijgen van spatwater. De wandbevestiging heeft een matte afwerking. Extra schoonmaakgemak dankzij de antikalkbehandeling De antikalkbehandeling op deze douchedeur zorgt ervoor dat kalk zich minder snel hecht. Het water glijdt er vrijwel direct vanaf waardoor kalk en vuil minder kans krijgen om te hechten. Hierdoor ontstaat minder kalkaanslag én is kalk veel makkelijker te verwijderen. Geniet dus van een extra hygiënische douche! Belangrijkste kenmerken * Pendeldeur in stijlvol mat zwart * Profielloos voor een mooie uitstraling * Geschikt voor plaatsing in nis * De totale afmeting is 80x200 cm * Extra comfort dankzij de hoge douchewand: warmte blijft hierdoor langer vastgehouden * Door het softclose-systeem sluit de deur altijd zachtjes * Door het innovatieve autoclose-systeem valt de deur automatisch dicht * De deur is gemaakt met veiligheidsglas: extra sterk en veilig * Gemakkelijk schoonmaken en schoon houden dankzij antikalkbehandeling Douchedeur kopen? Gratis bezorging op een dag die jou uitkomt Ben jij enthousiast geworden over deze douchedeur? Bestel deze gemakkelijk in onze online webshop. Profiteer van een scherpe prijs én je bestelling wordt gratis thuisbezorgd (vanaf €50,-) op een moment dat het jou uitkomt.
Saniweb.nl
Nisdeur 'I AM' 80x200 cm Pendeldeuren Mat zwart Helder glas Antikalk De volledig profielloze Nisdeur Get Wet by Sealskin 'i AM' 80x200 cm Pendeldeuren Mat zwart Helder glas Antikalk is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuinten in de muren of het plafond opvangen. Deze 2 pendeldeuren zijn geschikt voor plaatsing in een nis van 80 cm. De pendeldeuren worden geleverd inclusief scharnieren en deurgrepen. De scharnieren hebben een auto close systeem. Wat deze deuren écht bijzonder maakt, is de matzwarte afwerking. Zo breng je een unieke sfeer in je badkamer. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. I AM pendeldeuren zijn als standaard beschikbaar voor nismaten 80, 90 en 100 cm en natuurlijk als maatwerkoplossing. Deze pendeldeuren zijn tevens beschikbaar in een stoere RVS uitstraling en in een luxueuze zilver hoogglans afwerking. De I AM doucheserie van Get Wet by Sealskin is zeer veelzijdig: * Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdicht strips en dus heerlijk ruimtelijk * De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig * Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus * Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kies jij de douche die past bij jouw stijl Specificaties: * Pendeldeuren met unieke mat zwarte afwerking * Compleet geleverd * Afmeting: 80x200 cm * Type glas: Helder glas * Behandeling glas: Antikalk * Dikte glas: 8 mm dik veiligheidsglas * Nergens profielen of afdicht strips * Instelbare autoclose scharnieren * Ook verkrijgbaar in de mater 90 en 100 cm * Let op: het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!
Megadump Tiel
Nisdeur by Sealskin 'i AM' 80x200 cm Pendeldeuren Mat Zwart Helder Glas Antikalk De volledig profielloze Nisdeur by Sealskin 'i AM' 80x200 cm Pendeldeuren Mat zwart Helder glas Antikalk is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuintes in de muren of het plafond opvangen. Deze 2 pendeldeuren zijn geschikt voor plaatsing in een nis van 80 cm. De pendeldeuren worden geleverd inclusief scharnieren en deurgrepen. De scharnieren hebben een auto close systeem. Wat deze deuren echt bijzonder maakt, is de matzwarte afwerking. Zo breng je een unieke sfeer in je badkamer. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. I AM pendeldeuren zijn als standaard beschikbaar voor nismaten 80, 90 en 100 cm en natuurlijk als maatwerkoplossing. Deze pendeldeuren zijn tevens beschikbaar in een stoere RVS uitstraling en in een luxueuze zilver hoogglans afwerking. Doordat de nisdeur geen profiel kent is deze in breedte niet verstelbaar: houd hier dus rekening mee tijdens het doen van uw aankoop! De I AM doucheserie by Sealskin is zeer veelzijdig: Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdichtstrips en dus heerlijk ruimtelijk De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kies jij de douche die past bij jouw stijl Let op: het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!
Tegeldepot.nl