Sunshower Pure White Infrarood Inbouwapparaat 19.9x61.9x10 cm Half Body Aluminium (GRATIS MONTAGE BIJ AANKOOP IN AUGUSTUS)

801,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Badkamerxxl.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Wit

Over Sunshower Pure White Infrarood Inbouwapparaat 19.9x61.9x10 cm Half Body Aluminium (GRATIS MONTAGE BIJ AANKOOP IN AUGUSTUS)

Sunshower Pure White Infrarood Inbouwapparaat 19.9x61.9x10 cm Half Body Aluminium Wanneer de ventilatie in en uitgang in de badkamer uitkomt zijn terugslagkleppen tegen het vocht. Om het gemakkelijk te maken leveren we vanaf nu bij elke set ventilatieroosters GRATIS terugslagkleppen mee. De Sunshower Pure White is een half body apparaat met een kortegolf infrarood lamp van 1250W. Het apparaat wordt volledig weggewerkt in de wand. De Sunshower Pure White is afgewerkt met een gezandstraald glasplaat en heeft een smalle, opstaande aluminium rand. Wanneer de ventilatie in en uitgang in de badkamer uitkomt zijn terugslagkleppen tegen het vocht. Om het gemakkelijk te maken leveren we vanaf nu bij elke set ventilatieroosters GRATIS terugslagkleppen mee. Waarom een Sunshower? - Extra luxe in de badkamer - Ruimtebesparend ten opzichte van bijvoorbeeld een zonnebank - Pijnverlichting voor sporters, ouderen en reumapatienten! - Het lichaam krijgt een gezonde kleur - Tijdsbesparing Infrarood Korte golf infraroodlicht zorgt voor directe intensieve warmte en dringt diep door in de huid. Stijve spieren en gewrichten worden opgewarmd waardoor ze soepel worden en minder pijnlijk aanvoelen. Deze therapeutische lampen worden vaak gebruikt door sporters en mensen met spierpijn, rugklachten, nekklachten en reuma. De 1250W infraroodlamp zorgt voor een intensieve behandeling van het bovenlichaam. Een sessie van 10 minuten tijdens het douchen met de Sunshower Pure is compleet veilig en voldoende voor een langdurig effect. Energieverbruik Voor het energieverbruik hoeft u de Sunshower niet uit uw badkamer te laten. Wanneer u het product namelijk gebruikt voor een sessie van 10 minuten (wat ook de aangeraden tijd is om het te gebruiken), verbruikt u nog geen 3 eurocent aan energie! Gebruik - De Sunshower Pure White heeft een touch screen - U schakelt de Sunshower met een druk op de knop in - Een sessie duurt maximaal tien minuten - U kunt een sessie eenvoudig eerder beëindigen - Na gebruik koelt de Sunshower vier minuten af Specificaties: Technische specificaties - Volt / Frequentie 230 V~ / 50Hz - Vermogen 1260 W - Afmetingen bxhxd 199 x 619 x 100 (inbouwdiepte) mm - Temperatuurbereik 10°C tot 40°C - Luchtvochtigheid bereik 20% tot 100% - Installatiehoogte max. tot 2000m boven zeeniveau - Netto gewicht 2,5 kg - Isolatie klasse I - Lamp type IR USHIO 1250 W - IR: 1 x 1250 w - 199 x 619 x 100 mm (b x h x d) Voorwaarden voor installatie - 10 cm inbouwdiepte in een lege (voorzet)wand - Ventilatiekanalen voor aan- en afvoer van droge koellucht - 45 cm afstand van de glasplaat tot de douchekop - Indien u de Sunshower boven een zitje plaatst, laat dan minimaal 20 ruimte tussen de rug en de glasplaat - Een combinatie met een stoomcabine is mogelijk

Materiaal:
Gehard glas
Voorraad: