Eucerin Atopicontrol Bad En Douche Olie (400ml)

16,49 14,84
2 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Eucerin Atopicontrol Bad En Douche Olie (400ml)

Eucerin AtopiControl Bad & Douche Olie reinigt en kalmeert de atopische huid op milde wijze, verlicht jeuk en voorkomt verdere uitdroging. Voor dagelijks gebruik, zowel tijdens flare-ups als in inactieve fasen.

Met meer dan 50% Omega-oliën en andere natuurlijke oliën, verzacht de hoge concentratie aan olie de huid en beschermt deze tegen verdere uitdroging en verlicht de jeuk. Eucerin AtopiControl Bad & Douche Olie wordt gebruikt op de natte huid tijdens de dagelijkse douche of in bad en is geschikt voor volwassenen, kinderen en baby's ouder dan drie maanden. Maar bij baby's moet deze alleen aan het badwater worden toegevoegd.

Om het risico van huidirritatie zo klein mogelijk te maken, bevat Eucerin AtopiControl Bad & Douche Olie geen parfums, kleurstoffen en bewaarmiddelen.
Klinische Studies
Klinische en dermatologische onderzoeken bewijzen een uitstekende huidtolerantie bij patiënten met een atopische huid.

Ingrediënten
Glycine Soja Ricinus Communis Seed Oil Laureth-4 MIPA-Laureth Sulfate Poloxamer 101 Laureth-9 Propylene Glycol Aqua BHT Propyl Gallate

EIGENSCHAPPEN
geschikt voor baby's, zonder parfum

Gebruiksaanwijzing
Eucerin AtopiControl Bad & Douche Olie aanbrengen op de natte huid.
Licht inmasseren en daarna grondig afspoelen. De huid voorzichtig droog deppen met een handdoek, waarbij u niet over de huid wrijft.
Bij baby's alleen toevoegen aan het badwater.

Vestigings adres: Industrieweg 15
Telefoonnummer: 0857920181
KVK nummer: 59272155