Hansgrohe Croma Select S Vario glijstangset met Croma Select S Vario handdouche 65cm met Isiflex B doucheslang 160cm wit/chroom 26562400

€ 94,95
5 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Merk

Hansgrohe 

Kleur

 Wit

Materiaal

Messing  Kunststof 

EAN

4011097744841
Hansgrohe Croma select s glijstangset 65cm vario wit chroom 26562400 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Hansgrohe specialist met een groot assortiment Glijstangsets. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

Prijzen

5 prijzen van € 94,95 tot € 117,29
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 148,04 € 94,95  Bestel
Sanitairkamer.nl
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 100 euro
€ 98,00  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 90,00  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 150,82 € 114,95  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 151,00 € 117,29  Bestel

Wat andere zeggen over Hansgrohe Croma Select S Vario glijstangset met Croma Select S Vario handdouche 65cm met Isiflex B doucheslang 160cm wit/chroom 26562400:

Hoogwaardige doucheset voor meer douchecomfort

De doucheset Croma Select S Vario verwent met veel details die douchen nog aangenamer maken. Zo heeft hansgrohe het omschakelen tussen de straalsoorten ergonomisch in de douchekop geïntegreerd. Eenvoudig onder een knop (Select). Naast de handdouche bevat de complete set een originele Unica-glijstang en een 1,60 m lange doucheslang. Het schuifstuk op de douchestang (0,65 m) is traploos in hoogte verstelbaar en kan 45° worden gekanteld.

Afwisselender douchen
Veelzijdig genieten bij het douchen met de drie straalsoorten (3jet): Rain, IntenseRain en TurboRain. De straalsoort Rain zorgt voor een volle doucheregen die ideaal is om haren grondig uit te spoelen. IntenseRain raakt het lichaam als een krachtige golf en spoelt de stress van het dagelijks leven weg. De straalsoort TurboRain zorgt voor een intense verfrissing - bij voorkeur met een volle waterstroom.

Het tijdloos elegante design van de douchekop harmonieert met een modern badkamersfeer. De witte straalplaat van de handdouche vormt een fascinerend contrast met het kwalitatief hoogwaardige chroomoppervlak. Dankzij de interne waterstroom wordt de ergonomisch gevormde greep ook bij langer douchen niet heet. Een uitspoelbare zeef vangt vuil op voordat het in de douchekop terecht kan komen – voor een langdurig betrouwbare werking.

• Eenvoudig schoon te maken: kalk kan eenvoudig worden verwijderd door over de siliconennoppen van de douchekop te vegen (QuickClean)
• Comfort in de douche: met de 1,60 m lange kunststof doucheslang met metaallook. De speciale bevestiging voorkomt dat de slang verdraait
• Veelzijdig toepasbaar: de handdouche is ook geschikt voor doorstroomtoestellen
• Snelle montage: de doucheslang kan in een handomdraai op de standaardaansluiting worden geschroefd (G½)
bol.com
Onmisbaar in je douche, een handdouche mag écht niet ontbreken! En hoe fijn is het als je dan ook nog eens een knaller van een handdouche hebt mét een glijstang? Deze handdouche van Hansgrohe heeft strakke looks door de afgeronde hoeken en is afgewerkt in een tijdloos kleurtje, dus voelt 'ie zich in vrijwel elke badkamer op z'n plekje! Wat deze handdouche een echte musthave maakt, is de waterbesparende functie. De EcoSmart+ technologie zorgt ervoor dat je waterverbruik met wel 60% vermindert. Dit bespaart niet alleen water, maar ook energie doordat je minder warm water verbruikt. Ook je portemonnee wordt dus blij van deze handdouche! Fijn extraatje: Doordat het water met lucht wordt vermengd, blijft de waterstraal even krachtig! Aan de onderkant van de handdouche zitten siliconen nopjes. Ideaal, want hierdoor kan je kalk in een handomdraai weghalen. Dit doe je door zacht over deze nopjes te wrijven, kalk heeft bij jou dus geen kans meer! De handdouche heeft drie waterstralen: Rain, IntenseRain en TurboRain. Stuk voor stuk krachtige stralen die jou optimaal laat genieten. De glijstang heeft een hoogte van 65cm, ideaal met lengteverschil binnen je gezin! De handdouchehouder op de glijstang is 45° verstelbaar, wat wil je nog meer? Om je handdouche helemaal af te maken, heb je nog wel matchende accessoires nodig. Vergeet dus niet een kijkje te nemen bij de toebehoren. We hebben daar de leukste items voor je op een ritje gezet! Specificaties Merk: Hansgrohe Serie: Croma Select S Merk: Chroom Diameter: 11cm Hoogte glijstang: 65cm Straalsoorten: Rain, IntenseRain en TurboRain Inclusief doucheslang
Sanitairkamer.nl
Productkenmerken * Rain krachtige regenstraal, RainIntense regenstraal, Turbo Rain * Select-knop voor comfortabel wisselen van straalsoort * diameter van de handdouche is 110 mm * meedraaiende wartel aan douchezijde tegen verdraaien van de doucheslang * traploos in hoogte verstelbaar * 90° instelbaar schuifstuk, draait naar links en rechts, omhoog en omlaag * opvulschijfje * Verchroomde wandsteunen van kunststofBestaande uit * Croma Select S Vario handdouche (# 26802400) * Unica'Croma glijstang 65 cm (# 26503000) * Isiflex 'B doucheslang 160 cm (# 28276000)
Saniweb.nl
Hansgrohe Croma select s glijstangset 65cm vario wit chroom 26562400 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Hansgrohe specialist met een groot assortiment Glijstangsets. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl