Ben Push - Douchekop - 3 Straalsoorten - Rond - Geborsteld Zwart / Chroom - Handdouche

€ 71,40
4 prijzen, beste prijs bij V&D
Bestel op V&D
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Merk

Ben 

Materiaal

Kunststof 

Maat

Rond 

Kleur

 Zwart

EAN

8714175943094
De Ben Push handdouche rond is voorzien van een stijlvol en strak design. De drie verschillende sproeisoorten en naar wens in te stellen sproeihoek zorgen voor een douchebeurt compleet naar jouw wens.

Prijzen

4 prijzen van € 71,40 tot € 72,00
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 71,40  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 71,40  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 119,00 € 71,40  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 119,00 € 72,00  Bestel

Wat andere zeggen over Ben Push - Douchekop - 3 Straalsoorten - Rond - Geborsteld Zwart / Chroom - Handdouche:

Ben Push handdouche in geborsteld zwart Wil je jouw huidige douchekop vervangen? Dan is deze handdouche in de stijlvolle kleur geborsteld zwart wellicht iets voor jou! Deze handdouche is multi-inzetbaar. Combineer de handdouche bijvoorbeeld met een glijstang en -houder voor in de douche. Zoek je juist een douchekop voor in bad? Dan kan deze handdouche ook gecombineerd worden met een badkraan. Kies jouw favoriete straalsoort Deze luxe handdouche biedt keuze uit maar liefst 3 verschillende straalsoorten. Doordat er verschillende straalsoorten zijn, kun je altijd jouw gewenste straalsoort kiezen. Deze variëren van zacht tot hard en is dus ideaal in een gezin: voor ieder wat wils! Universele maat aansluiting De handdouche heeft een universele maat draadaansluiting van 1/2. Dit betekent dat je deze kan combineren met iedere standaard doucheslang. Tip: kies een doucheslang van hetzelfde sanitairmerk voor de beste kleurmatch. Weg met kalkaanslag De douchekop is voorzien van siliconen sproeigaatjes waarmee je kalkaanslag met een simpele beweging met je vingertoppen wegveegt. Super eenvoudig te onderhouden dus! Belangrijkste kenmerken * Uitgevoerd in de stijlvolle kleur geborsteld zwart * Deze handdouche is gemaakt van onderhoudsvriendelijk kunststof * Deze luxe handdouche biedt keuze uit 3 waterstralen, wat zorgt voor extra douchecomfort * Beschikt over een universele draadaansluiting (1/2) en kan gecombineerd worden met iedere standaard doucheslang * De handdouche valt in volumeklasse Z en is daardoor waterbesparend * De diameter van de handdouche is 120 mm * De douchekop is voorzien van een antikalksysteem waardoor je minder last hebt van kalkBen je enthousiast over de handdouche van Ben? 5 jaar garantie! Bestel de handdouche gemakkelijk en snel in onze webshop! Bij Saniweb krijg je 5 jaar garantie op Ben Sanitair. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt.
Saniweb.nl
Ben Push - Douchekop - 3 Straalsoorten - Ø12cm - Geborsteld Zwart De Ben Push Handdouche heeft een modern rond design en biedt ultiem comfort tijdens je douchebeurt. Deze luxe douchekop biedt de mogelijkheid om te wisselen tussen verschillende straalsoorten. Kies uit 3 verschillende straalsoorten De Handdouche beschikt over 3 verschillende straalsoorten. Zo heb je voor ieder moment van de dag een gepaste straal. Je hebt keuze uit de volgende straalsoorten: Nature spray, Hard spray en Mixed spray. Je kunt heel gemakkelijk wisselen tussen deze stralen met 1 druk op de knop. Onderhoudsvriendelijke douchekop De Handdouche is voorzien van siliconen sproeigaatjes. Siliconen sproeigaatjes zijn heel gemakkelijk te ontkalken, door met je vingers over de sproeigaatjes te gaan. Dit zorgt er ook voor dat het water perfect wordt verdeeld en jij geniet van een heerlijke douchestraal. Universele maat De Douchekop heeft een universele maat. Dit betekent dat je deze kan combineren met iedere doucheslang. Tip: kies een doucheslang van Ben in dezelfde kleur om kleurverschillen te voorkomen. Belangrijkste kenmerken
  • Geborsteld Zwart
  • Afmeting: Ø 12 cm
  • 3 straalsoorten
  • Onderhoudsvriendelijke sproeigaatjes
  • Universele maat
  • Exclusief doucheslang
Handdouche bestellen? 5 jaar garantie!
Op deze Douchekop heb je maar liefst 5 jaar garantie. Zo weet je zeker dat je jarenlang geniet van een fijne douche. Bestel snel online!
bol.com
De Ben Push handdouche rond is voorzien van een stijlvol en strak design. De drie verschillende sproeisoorten en naar wens in te stellen sproeihoek zorgen voor een douchebeurt compleet naar jouw wens.
Sanidirect.nl