GROHE New Tempesta handdouche met 3 straalsoorten Ø10cm 9.5L/min. chroom/wit 28419002

€ 30,11
6 prijzen, beste prijs bij Saniweb.nl
Bestel op Saniweb.nl
Bewaar als favoriet
  • Gratis bezorgd vanaf 50 euro
  • Bezorgd door POSTNL

Productgegevens

Merk

Grohe 

Maat

One size  Iii 

Materiaal

Kunststof 

EAN

4005176444128
Grohe Tempesta handdouche in chroom Wil je jouw huidige douchekop vervangen? Dan is deze handdouche in de stijlvolle kleur chroom wellicht iets voor jou! Deze handdouche is multi-inzetbaar. Combineer de handdouche bijvoorbeeld met een glijstang en -houder voor in de douche. Zoek je juist een douchekop voor in bad? Dan kan deze handdouche ook gecombineerd worden met een badkraan. Kies jouw favoriete straalsoort Deze luxe handdouche biedt keuze uit maar liefst 3 verschillende straalsoorten. Doordat er verschillende straalsoorten zijn, kun je altijd jouw gewenste straalsoort kiezen. Deze variëren van zacht tot hard en is dus ideaal in een gezin: voor ieder wat wils! Bovendien krijg je door de pulserende waterstraal elke dag weer opnieuw het luxe wellnessgevoel. Het massage effect van deze straal geeft je een ontspannen gevoel. Universele maat aansluiting De handdouche heeft een universele maat draadaansluiting van 1/2. Dit betekent dat je deze kan combineren met iedere standaard doucheslang. Tip: kies een doucheslang van hetzelfde sanitairmerk voor de beste kleurmatch. Duurzame keuze dankzij de waterspaarstand De handdouche is voorzien van een waterspaarstand. Hiermee heb je de keuze om minder water te verbruiken tijdens een douchebeurt. Niet alleen heel goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Weg met kalkaanslag De douchekop is voorzien van siliconen sproeigaatjes waarmee je kalkaanslag met een simpele beweging met je vingertoppen wegveegt. Super eenvoudig te onderhouden dus! De chromen laag houd je eenvoudig schoon door hem na gebruik met een droge, zachte doek af te drogen. Belangrijkste kenmerken * Uitgevoerd in de stijlvolle kleur chroom * Deze handdouche is gemaakt van onderhoudsvriendelijk kunststof * Deze luxe handdouche biedt keuze uit 3 waterstralen, wat zorgt voor extra douchecomfort * Beschikt over een universele draadaansluiting (1/2) en kan gecombineerd worden met iedere standaard doucheslang * De waterbesparende stand zorgt voor minder waterverbruik * De diameter van de handdouche is 100 mm * De douchekop is voorzien van een antikalksysteem waardoor je minder last hebt van kalkBen je enthousiast over de handdouche van Grohe? Bestel de handdouche gemakkelijk en snel in onze webshop! Bij Saniweb krijg je minimaal 3 jaar garantie op je bestelling. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt.

Prijzen

6 prijzen van € 30,11 tot € 38,57
Saniweb.nl
  • Gratis bezorgd vanaf 50 euro
  • Bezorgd door POSTNL
€ 50,00 € 30,11  Bestel
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 47,00 € 32,00  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 25,39  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 49,61 € 30,11  Bestel
Douche-concurrent.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door DPD
€ 43,00 € 32,67  Bestel
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 38,57  Bestel

Wat andere zeggen over GROHE New Tempesta handdouche met 3 straalsoorten Ø10cm 9.5L/min. chroom/wit 28419002:

Handdouche Grohe New Tempesta Met 3 Straalsoorten Chroom/Wit Met deze handdouche uit de Grohe New Tempesta 10 cm serie haalt u een robuuste douche in huis die precies doet wat je van een douche verwacht. De douche heeft 3 straalsoorten. Dankzij Grohe EcoJoy stroomt er maximaal 9,5L/min door de douche waarmee u veel bespaart op uw eigen verbruik. De douche is ook mooi om te zien wat door de chromen Grohe StarLight beschermlaag wordt versterkt. Voor Grohe is de praktijk nog altijd de beste leerschool. Daarom ontwikkelden we SpeedClean waardoor kalk geen kans heeft. Met een vinger veegt u de aanslag zo van de douche. De douche werd ook voorzien van ShockProof, een siliconen beschermring. Dus mocht uw douche een keertje uit uw handen vallen, dan is er geen schade aan de douche, tegelwerk of uw bad. Specificaties Handdouche Grohe New Tempesta Met 3 Straalsoorten Chroom/Wit: Materiaal: Kunststof Basiskleur: Chroom Accentkleur: Wit Min. mengwaterverbruik: 9,5L/min KIWA-Keur: Ja Volumestroomklasse: Z Antikalksysteem: Ja Instelbare sproeistraal: Ja Aantal straalsoorten: 3 Diameter douchekop: 10 cm Met snelkoppeling: Nee Meedraaiende aansluiting: Nee Met uitneembaar zeefje: Ja Kappersuitvoering: Nee Met wandhouder: Nee Met doucheslang: Nee
Tegeldepot.nl
GROHE New Tempesta handdouche met 3 straalsoorten Ø10cm 9.5L/min. chroom/wit 28419002 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Grohe specialist met een groot assortiment Handdouches. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl