GROHE Euphoria handdouche Low Flow 5.7L Opbouw waterbesparend Mono ECO Chroom 2726500E

€ 32,97
6 prijzen, beste prijs bij Saniweb.nl
Bestel op Saniweb.nl
Bewaar als favoriet
  • Gratis bezorgd vanaf 50 euro
  • Bezorgd door POSTNL

Productgegevens

Merk

Grohe 

Materiaal

Kunststof 

EAN

4005176885693
Euphoria 110 Mono, handdouche, 1 straal

Prijzen

6 prijzen van € 32,97 tot € 84,01
Saniweb.nl
  • Gratis bezorgd vanaf 50 euro
  • Bezorgd door POSTNL
€ 54,00 € 32,97  Bestel
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 49,00 € 39,00  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 20,99  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 53,85 € 32,71  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 54,00 € 38,00  Bestel
Tegelensanitairmagazijn.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 100 euro anders 9,95
€ 94,23 € 75,01  Bestel

Prijs icl. verzending is: € 84,01

Wat andere zeggen over GROHE Euphoria handdouche Low Flow 5.7L Opbouw waterbesparend Mono ECO Chroom 2726500E:

De Euphoria 110 Mono handdouche doet het goed in jouw badkamer. Zijn onverwoestbare GROHE StarLight® glans laat de douche opvallen maar ook zijn prestaties mogen er zijn. De douche levert de vermaarde GROHE Rain straal met het effect van een zwoele regenbui op je huid. En die straal voelt perfect aan dankzij GROHE DreamSpray® voor een optimaal straalbeeld en de GROHE EcoJoy® technologie waarmee je tot wel 50% op je verbruik kunt besparen zonder aan comfort in te leveren.

De douche bevat Inner WaterGuide voor een langere levensduur en waarmee de douche nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur. Het SpeedClean anti-kalk systeem belooft je weinig onderhoud. Zelfs z'n prijs is perfect.

Belangrijkste specificaties:
1 straalsoort
Diameter: 11 cm
Waterbesparend, bespaar tot wel 40% op je verbruik
Glanzende krasbestendige beschermlaag
Eenvoudig kalkvrij te houden
Rain straal: het gevoel van een zomerse regenbui

Wat zit er in de verpakking?
• Euphoria 110 Mono handdouche
• Nederlandstalige montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
De handdouche heeft een diameter van 110 mm. De handdouche heeft een universele bevestiging en past op alle standaard doucheslangen.

Garantie:
Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op GROHE douchekoppen.

Voordelen:
GROHE EcoJoy® voor een milieuvriendelijke douche
GROHE EcoJoy® biedt alle comfort die je van een GROHE douche zou verwachten, terwijl je tot wel 40% op je waterverbruik bespaart. Deze waterbesparende technologie heeft niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook op je portemonnee.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt je dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche je ook kiest.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

SpeedClean houdt je douche kalkvrij
Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van silicionen sproeigaatjes waarmee je kalkaanslag met een beweging van je vinger weg veegt.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag
Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

Rain straal: fijne druppels geven het effect van een regenbui en verkwikken je lichaam
Als je kiest voor de Rain straal-stand verwen je jezelf met het effect van een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over je huid en geven je het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten!




Over GROHE Euphoria – vloeiende vormen voor meer comfort
De GROHE Euphoria serie weet te overtuigen. Onder meer door zijn mooie vormgeving waarbij de greep vloeiend overgaat in de douchekop. En of je nu een hand- of een hoofddouche wilt, met of zonder glijstangset of wandhouder, met hun chromen GROHE StarLight® glans zijn het allen blikvangers voor de moderne badkamer.

Standaard is elke douche uitgerust met de Rain straal en met GROHE DreamSpray® die voor een gelijkmatige waterverdeling zorgt. Volg je de serie lijn verder dan worden de douches luxer en zijn ze voorzien van meerdere straalsoorten zoals de SmartRain-, Massage- en/of Champagne straal. Of met features die meer op de praktische kant zijn gericht. Zo krijgt kalk geen kans door SpeedClean waardoor je met slechts een vinger eventuele kalk van de sproeikop kunt vegen. Of met de EasyReachTM, een handig tray voor douchegel en shampoo of met TwistFree zodat je slang nooit meer gedraaid zit.

En als je op je waterverbruik wilt besparen, neem dan een Euphoria douche die voorzien is van SmartRain. Keus genoeg om te slagen met een Euphoria douche.
bol.com
Handdouche Grohe Euphoria Mono EcoJoy Chroom Deze mooie handdouche van Grohe uit de serie Euphoria doet het goed in elke badkamer. Door zijn onverwoestbare Grohe StarLight glans laat hij de douche opvallen maar zijn prestaties mogen er ook zeer zeker zijn. De douche heeft een Grohe Rain straal wat het effect van een zwoele regenbui op uw huid moet overbrengen. Die straal voelt perfect aan dankzij het Grohe DreamSpray voor een optimaal straalbeeld. Door de Grohe EcoJoy technologie waarmee u tot wel 50% op uw verbruik kunt besparen zonder ook maar iets aan comfort in te leveren.  De douche bevat Inner WaterGuide voor een langere levensduur en waarmee de douche nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur. Het speedClean antikalksysteem belooft u weinig onderhoud en de prijs is perfect. Specificaties Handdouche Grohe Euphoria Mono EcoJoy Chroom: Materiaal: Kunststof Basiskleur: Chroom-look (Glans) Volumestroomklasse: Z Antikalksysteem: Ja Instelbare sproeistraal: Nee Aantal straalsoorten: 1 Diametter douchekop: 11 cm Met uitneembaar zeefje: Ja
Tegeldepot.nl
GROHE Euphoria handdouche Low Flow 5.7L Opbouw waterbesparend Mono ECO Chroom 2726500E kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Grohe specialist met een groot assortiment Handdouches. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl
Euphoria Handdouche Mono Merk: Grohe Materiaal: Kunststof Serie: Euphoria Leveranciersnummer: 0438609 EAN: 4005176885693 Fabrikantnummer: 2726500E Accentkleur: Geen Basiskleur: Chroom-look (glans) Instelbare sproeistraal: Nee
Tegelensanitairmagazijn.nl
Euphoria 110 Mono, handdouche, 1 straal
Sanidirect.nl