Hansgrohe Raindance Select S handdouche S 120 Air 3jet wit/chroom 26530400

€ 72,81
6 prijzen, beste prijs bij Installatievakwinkel.nl
Bestel op Installatievakwinkel.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorgd vanaf 100 euro anders €8,95
  • Bezorgd door PostNL, DHL, DPD en GLS

Productgegevens

Merk

Hansgrohe 

Materiaal

Kunststof 

Kleur

 Wit

EAN

4011097726663
Hansgrohe Raindance select s120 handdouche 3jet wit chroom 26530400 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Hansgrohe specialist met een groot assortiment Handdouches. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

Prijzen

6 prijzen van € 72,81 tot € 98,15
Installatievakwinkel.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorgd vanaf 100 euro anders €8,95
  • Bezorgd door PostNL, DHL, DPD en GLS
€ 118,64 € 72,81  Bestel
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 123,06 € 83,95  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Gratis bezorgd vanaf 150 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 123,06  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 70,39  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 125,41 € 91,00  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 125,00 € 98,15  Bestel

Wat andere zeggen over Hansgrohe Raindance Select S handdouche S 120 Air 3jet wit/chroom 26530400:

Hansgrohe Raindance Select S handdouche in wit/chroom Wil je jouw huidige douchekop vervangen? Dan is deze handdouche in de stijlvolle kleur wit/chroom wellicht iets voor jou! Deze handdouche is multi-inzetbaar. Combineer de handdouche bijvoorbeeld met een glijstang en -houder voor in de douche. Zoek je juist een douchekop voor in bad? Dan kan deze handdouche ook gecombineerd worden met een badkraan. Hansgrohe Raindance Select S: innovatief en modern De Hansgrohe Raindance Select S serie biedt verschillende straalsoorten die je eenvoudig kunt verstellen door middel van de Select knop in het midden. Met één druk op de knop switch je gemakkelijk tussen de verschillende standen, waardoor je altijd een ontspannen douche hebt. De organische vorm van deze handdouche zorgt ervoor dat je een echte blikvanger in jouw badkamer creëert. Kies jouw favoriete straalsoort Deze luxe handdouche biedt keuze uit maar liefst 3 verschillende straalsoorten. Doordat er verschillende straalsoorten zijn, kun je altijd jouw gewenste straalsoort kiezen. Deze variëren van zacht tot hard en is dus ideaal in een gezin: voor ieder wat wils! Universele maat aansluiting De handdouche heeft een universele maat draadaansluiting van 1/2. Dit betekent dat je deze kan combineren met iedere standaard doucheslang. Tip: kies een doucheslang van hetzelfde sanitairmerk voor de beste kleurmatch. Weg met kalkaanslag De douchekop is voorzien van siliconen sproeigaatjes waarmee je kalkaanslag met een simpele beweging met je vingertoppen wegveegt. Super eenvoudig te onderhouden dus! Belangrijkste kenmerken * Uitgevoerd in de stijlvolle kleur wit/chroom * Deze luxe handdouche biedt keuze uit 3 waterstralen, wat zorgt voor extra douchecomfort * Beschikt over een universele draadaansluiting (1/2) en kan gecombineerd worden met iedere standaard doucheslang * De diameter van de handdouche is 125 mm * De douchekop is voorzien van een antikalksysteem waardoor je minder last hebt van kalkBen je enthousiast over de handdouche van Hansgrohe? Bestel de handdouche gemakkelijk en snel in onze webshop! Bij Saniweb krijg je minimaal 3 jaar garantie op je bestelling. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt.
Saniweb.nl
De Raindance Select S 120 3jet handdouche is een krachtige, comfortabele handdouche met een heerlijke douchestraal. Dankzij de QuickClean functie blijft de handdouche gemakkelijk schoon waardoor hij extra lang meegaat.Deze handdouche is te gebruiken als je op zoek bent naar een losse handdouche. Als je op zoek bent naar een compleet pakket kun je beter voor een glijstangset gaan. • Handdouche • MontagehandleidingSpecificaties • De diameter van de douchekop is 120 mm • Drie verschillende straalsoorten: Rain krachtige regenstraal, RainAir volle zachte regenstraal en WhirlAir intensieve massagestraal • Kleur: wit/chroom • Dankzij de grote diameter van de douchekop word je met een deken van water omhuld. • De handdouche is gemakkelijk schoon te houden dankzij de QuickClean uitvinding. • Door de Select-knop wissel je eenvoudig en snel tussen de verschillende straalsoorten.Maak ieder douchemoment uniek. Met een doucheoplossing uit de Raindance Select lijn, douche je altijd onder de perfecte straal. Of je nu van zachte druppels of krachtige stralen houdt: met een Raindance douche is alles mogelijk. Je wisselt met de handige Select knop snel en eenvoudig tussen de verschillende straalsoorten. Comfort en gebruiksgemak staan voorop, hierdoor blijft je volledige aandacht bij het douchenHansgrohe staat wereldwijd voor een hoogstaand design, intelligente functionaliteit en optimale gebruiksvriendelijkheid. Met een breed assortiment douches, kranen en toebehoren doet het merk er alles aan om jou de perfecte badkamerbelevenis te bezorgen. Of je nu onder de douche staat, in bad ligt of je handen wast, de hoge kwaliteit van de producten van Hansgrohe valt meteen op. Het smaakvolle design geeft je badkamer extra uitstraling.
bol.com
Handdouche HansGrohe Raindance Select S AirPower 120 3jet Wit Chroom Beleef dagelijks doucheplezier met de handdouche uit de Raindance Select serie van HansGrohe. Met een douchekopgrootte van maar liefst 12.5 cm en drie verschillende straalsoorten heeft u gegarandeerd watergenot in XXL formaat. Dankzij de handige Select knop kunt u met één druk op de knop gemakkelijk wisselen tussen de straalsoorten. De RainAir douchestraal is voorzien van de AirPower techniek, waarbij lucht wordt vermengt met water. Hierdoor voelen de volle druppels heerlijk zacht aan op uw huid. Voor de dagelijkse douche kiest u voor de Rain straal. Dit is een krachtige regenstraal die ideaal is voor een fris gevoel en snelle douche. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke massage met de Whirl stand. Deze pulserende massagestraal heeft een activerend effect op de huid en spieren. Dankzij de lood- en nikkelvrije doorvoer is deze douche zeer geschikt voor mensen met allergieën. Deze handdouche is voorzien van QuickClean technologie. Hierdoor kunt u de douchekop eenvoudig schoonmaken en houden. Kalkaanslag en vuil kunt u eenvoudig van de flexibele siliconen noppen wrijven met uw vingertoppen. Daarnaast ontvangt u bij deze douche een uitspoelbaar vuilopvangzeefje! Specificaties Handdouche HansGrohe Raindance Select S AirPower 120 3jet Wit Chroom: * Diameter douchekop: 12.5 cm * Lengte uitloop: 16 cm * Maat draadaansluiting: G 1/2 * Materiaal: Messing * Kleur: Wit Chroom * Aantal standen: 3 * Fabrieksgarantie: 5 Jaar
Megadump Tiel
Handdouche HansGrohe Raindance Select S AirPower 120 3jet Wit Chroom Beleef dagelijks doucheplezier met de handdouche uit de Raindance Select serie van HansGrohe. Met een douchekopgrootte van maar liefst 12.5 cm en drie verschillende straalsoorten heeft u gegarandeerd watergenot in XXL formaat. Dankzij de handige Select knop kunt u met één druk op de knop gemakkelijk wisselen tussen de straalsoorten. De RainAir douchestraal is voorzien van de AirPower techniek, waarbij lucht wordt vermengt met water. Hierdoor voelen de volle druppels heerlijk zacht aan op uw huid. Voor de dagelijkse douche kiest u voor de Rain straal. Dit is een krachtige regenstraal die ideaal is voor een fris gevoel en snelle douche. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke massage met de Whirl stand. Deze pulserende massagestraal heeft een activerend effect op de huid en spieren. Dankzij de lood- en nikkelvrije doorvoer is deze douche zeer geschikt voor mensen met allergieën. Deze handdouche is voorzien van QuickClean technologie. Hierdoor kunt u de douchekop eenvoudig schoonmaken en houden. Kalkaanslag en vuil kunt u eenvoudig van de flexibele siliconen noppen wrijven met uw vingertoppen. Daarnaast ontvangt u bij deze douche een uitspoelbaar vuilopvangzeefje! Specificaties Handdouche HansGrohe Raindance Select S AirPower 120 3jet Wit Chroom: Diameter douchekop: 12.5 cm Lengte uitloop: 16 cm Maat draadaansluiting: G 1/2 Materiaal: Messing Kleur: Wit Chroom Aantal standen: 3 Fabrieksgarantie: 5 Jaar
Tegeldepot.nl
Hansgrohe Raindance select s120 handdouche 3jet wit chroom 26530400 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Hansgrohe specialist met een groot assortiment Handdouches. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl