Saqu Elements Stick staafhanddouche mat zwart

€ 44,99
4 prijzen, beste prijs bij Saniweb.nl
Bestel op Saniweb.nl
Bewaar als favoriet
  • Gratis bezorgd vanaf 50 euro
  • Bezorgd door POSTNL

Productgegevens

Merk

Saqu  Saniselect 

Materiaal

Messing 

Maat

Rond 

Kleur

 Zwart

EAN

8714175931657
Saqu Essential handdouche in mat zwart Wil je jouw huidige douchekop vervangen? Dan is deze handdouche in de stijlvolle kleur mat zwart wellicht iets voor jou! Deze handdouche is multi-inzetbaar. Combineer de handdouche bijvoorbeeld met een glijstang en -houder voor in de douche. Zoek je juist een douchekop voor in bad? Dan kan deze handdouche ook gecombineerd worden met een badkraan. Het design van de handdouche is minimalistisch door de staafvorm en past daardoor perfect in moderne badkamers. Deze kwalitatieve handdouche is gemaakt van het hoogwaardige materiaal messing. Universele maat aansluiting De handdouche heeft een universele maat draadaansluiting van 1/2. Dit betekent dat je deze kan combineren met iedere standaard doucheslang. Tip: kies een doucheslang van hetzelfde sanitairmerk voor de beste kleurmatch. Belangrijkste kenmerken * Uitgevoerd in de stijlvolle kleur mat zwart * Deze handdouche is gemaakt van het hoogwaardige materiaal messing * Beschikt over een universele draadaansluiting (1/2) en kan gecombineerd worden met iedere standaard doucheslang * Het design van de handdouche is minimalistisch door de staafvormBen je enthousiast over de handdouche? Bestel nu! Bestel de handdouche gemakkelijk en snel in onze webshop! Bij Saniweb krijg je minimaal 3 jaar garantie op je bestelling. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt.

Prijzen

4 prijzen van € 44,99 tot € 62,00
Saniweb.nl
  • Gratis bezorgd vanaf 50 euro
  • Bezorgd door POSTNL
€ 102,00 € 44,99  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 47,94  Bestel
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 89,00 € 52,99  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 102,00 € 62,00  Bestel

Wat andere zeggen over Saqu Elements Stick staafhanddouche mat zwart:

Saqu Essential handdouche in mat zwart Wil je jouw huidige douchekop vervangen? Dan is deze handdouche in de stijlvolle kleur mat zwart wellicht iets voor jou! Deze handdouche is multi-inzetbaar. Combineer de handdouche bijvoorbeeld met een glijstang en -houder voor in de douche. Zoek je juist een douchekop voor in bad? Dan kan deze handdouche ook gecombineerd worden met een badkraan. Het design van de handdouche is minimalistisch door de staafvorm en past daardoor perfect in moderne badkamers. Deze kwalitatieve handdouche is gemaakt van het hoogwaardige materiaal messing. Universele maat aansluiting De handdouche heeft een universele maat draadaansluiting van 1/2. Dit betekent dat je deze kan combineren met iedere standaard doucheslang. Tip: kies een doucheslang van hetzelfde sanitairmerk voor de beste kleurmatch. Belangrijkste kenmerken
  • Uitgevoerd in de stijlvolle kleur mat zwart
  • Deze handdouche is gemaakt van het hoogwaardige materiaal messing
  • Beschikt over een universele draadaansluiting (1/2) en kan gecombineerd worden met iedere standaard doucheslang
  • Het design van de handdouche is minimalistisch door de staafvorm
Ben je enthousiast over de handdouche? Bestel nu!Bestel de handdouche gemakkelijk en snel in onze webshop! Bij Saniweb krijg je minimaal 3 jaar garantie op je bestelling. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt.
bol.com
Meerdere zwarte producten combinerenWil je meerdere zwarte producten combineren in jouw badkamer of toilet? Dan is het verstandig om zwarte producten van hetzelfde merk of uit dezelfde serie te kiezen. Hiermee voorkom je kleurverschil en creëer je een sterk geheel.
V&D