Get Wet by Sealskin Get Wet I am CK01 zijwand 90 voor comb. met swingdeur. Chroom/zilver hoogglans 8mm helder veiligheidsglas + antikalk.

€ 418,95
7 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Materiaal

Veiligheidsglas 

EAN

8717821384852
Zijwand Sealskin 'I AM' 90x200cm Chroom/Zilver Antikalk (voor comb. met swingdeur) De volledig profielloze Zijwand Sealskin 'I AM' 900x200cm Chroom/Zilver Antikalk is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuintes in de muren of het plafond opvangen. De zijwand, voor combinatie met een draaideur, zit met twee strak vormgegeven muurklemmen op de muur. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. I AM zijwand zijn ook beschikbaar in de standaardmaat 100x200 cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. De zijwand en bijpassende draaideur zijn tevens beschikbaar in luxueus chroom en in een unieke matzwarte afwerking. De I am doucheserie van Sealskin is zeer veelzijdig: Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdichtstrips en dus heerlijk ruimtelijk De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kiest u de douche die past bij uw stijl Let op! Het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

Prijzen

7 prijzen van € 418,95 tot € 500,00
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 500,00 € 418,95  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 500,00 € 350,62  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 500,00 € 378,99  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 391,99  Bestel
Praxis
  • Binnen 30 dagen gratis retourzending. Retourkosten voor eigen rekening
  • 4,95 euro of bij bezorging zware en grote artikelen 39,95
  • Bezorgd door POST NL
€ 479,00  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 500,00  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 500,00  Bestel

Wat andere zeggen over Get Wet by Sealskin Get Wet I am CK01 zijwand 90 voor comb. met swingdeur. Chroom/zilver hoogglans 8mm helder veiligheidsglas + antikalk.:

Zijwand 'I AM' 90x200cm Chroom/Zilver Antikalk (voor combinatie met swingdeur) De volledig profielloze Zijwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 900x200cm Chroom/Zilver Antikalk is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuinten in de muren of het plafond opvangen. De zijwand, voor combinatie met een draaideur, zit met twee strak vormgegeven muurklemmen op de muur. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. I AM zijwand zijn ook beschikbaar in de standaardmaat 100x200 cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. De zijwand en bijpassende draaideur zijn tevens beschikbaar in luxueus chroom en in een unieke matzwarte afwerking. Specificaties: * Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdicht strips en dus heerlijk ruimtelijk * De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig * Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus * Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kiest u de douche die past bij uw stijl * Let op!het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!
Megadump Tiel
Ontvang nu tijdelijk een gratis praxis cadeaukaart t.w.v. Minimaal €50 en maximaal €100,- bij aankoop van een sealskin-douche. Deze actie loopt van 04-09-2023 t/m 01-10-2023. Klik hier () voor meer informatie. De volledig profielloze serie 'i am' is met recht een transparante alleskunner. Deze maatwerk zijwand, voor combinatie met een draaideur wordt geleverd inclusief bevestigingen en stabilisatiesteun. De wand zit met twee strak vormgegeven muurklemmen op de muur. Het veiligheidsglas van maar liefst 8 mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. Deze zijwand en de bijpassende draaideur zijn beschikbaar in een stoere rvs uitstraling, in trendy mat zwart en in een luxueuze zilver hoogglans afwerking.
Praxis
De volledig profielloze serie 'I am' is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuintes in de muren of het plafond opvangen. Deze zijwand, voor combinatie met een draaideur, zit met twee strak vormgegeven muurklemmen op de muur. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. I am zijwanden zijn ook beschikbaar in de standaardmaat 1000mm en natuurlijk als maatwerk oplossing. Deze zijwand en bijpassende draaideur zijn tevens beschikbaar in een modern RVS uitstraling.
Saniweb.nl
Sealskin I AM zijwand 90x200cm chroom zilver hoogglans helder glas voorzien van sealglas CK010906335100 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Sealskin specialist met een groot assortiment Inloopdouches. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl
Sealskin I AM zijwand 90x200cm chroom zilver hoogglans helder glas voorzien van sealglas kopen? Bestel dan dit product van het kwalitatieve merk Sealskin
bol.com
Get Wet by Sealskin I AM Zijwand voor combinatie met swingdeur, 900mm, chroom/zilver hoogglans, 8mm helder veiligheidsglas + antikalk.
Sanidirect.nl