Douche Concurrent Inloopdouche Wiesbaden Safety Glass 100x200cm Antikalk Helder Glas Zwart Muurprofiel 10mm

€ 379,00
10 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Materiaal

Veiligheidsglas  Glas 

Kleur

 Zwart

EAN

8719323036000
De Wiesbaden Safety Glass Inloopdouche in 100 x 200cm is uitstekend geschikt voor in een grote badkamer. Het douchescherm is 200cm hoog en heeft een dikte van 10mm. Het gebruikte veiligheidsglas is door Wiesbaden gepatenteerd en zorgt voor maximale veiligheid. Dit voorkomt vervelende ongelukken, indien de douchewand een flink klap krijgt en het glas zou breken. Het glas voor de inloopdouche van Wiesbaden in 100 x 200cm bestaat uit 3 lagen. Er is sprake van een laag transparante acryl, polyurethaan en een plakkend glasfolie. Samen zorgen ze ervoor dat het glas netjes bij elkaar blijft indien de inloopdouche een stevige klap te verduren krijgt. Dit komt de veiligheid sterk ten goede, zonder dat het mooie design van het glazen douchescherm verloren gaat. Met een 100 x 200cm Wiesbaden Safety Glass Inloopdouche kiest u voor een mooie glazen wand voor in de douche. Eenvoudig te bevestigen aan de wand. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u die gewoon met

Prijzen

10 prijzen van € 379,00 tot € 444,96
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 530,60 € 379,00  Bestel
Tegelmegashop.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 319,00  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 319,00  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 319,00  Bestel
Badkamerwinkel.nl
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 642,03 € 366,00  Bestel
Douche-concurrent.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door DPD
€ 530,60 € 375,21  Bestel
Sanifun
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 379,00  Bestel
Installatievakwinkel.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL, DHL, DPD en GLS
€ 642,03 € 379,00  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 530,60 € 419,99  Bestel
Tegelensanitairmagazijn.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 622,93 € 444,96  Bestel

Wat andere zeggen over Douche Concurrent Inloopdouche Wiesbaden Safety Glass 100x200cm Antikalk Helder Glas Zwart Muurprofiel 10mm:

Wiesbaden inloopdouche 1000x2000 Voorzien van 10mm Safety Glass Met NANO ZWART muurprofiel ZWARTE stabilisatiestang Een inloopdouche is een echte eyecatcher voor uw badkamer. Zonder een deur te hoeven openen kunt u de doucheruimte betreden. Vaak kunnen inloopdouches ook rechtstreeks op de vloer worden geplaatst. In beide gevallen vergroot dit het instapgemak. Dit type inloopdouche is gemaakt van Safety Glass en met NANO-coating afgewerkt. Door het muurprofiel, en de verstelbaarheid daarvan, is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De meegeleverde stabilisatiestang zorgt ervoor dat uw inloopdouche na montage zeer solide staat. Safety Glass: Al onze inloopdouches worden standaard al gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is zoals de naam het al zegt: veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteen vallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteen valt. Daardoor is de kans op ernstig letsel ook vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waardoor de meeste breukschades ontstaan is dit natuurlijk een groot pluspunt. Safety Glass is echter een bijzondere soort. Want naast dat het glas is gemaakt van gehard veiligheidsglas is er ook nog eens een folie op aangebracht die ervoor zorgt dat het glas niet langer uiteen springt in de duizenden stukjes maar dat deze stukjes ook nog eens op hun plek blijven door de aangebracht folie. Veiliger kunnen we het niet maken ! NANO-coating: Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een product gemaakt van glas heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën “dichtgesmeerd” en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus. Raadpleeg voor het plaatsen van dit product eerst de handleiding. Safety Glass 2.0 from Korver Holland on Vimeo. Merk: Wiesbaden Dikte van glas: 10 mm Stabilisatiestang: Ja Hoogte (cm): 200 cm Antikalkbehandeling: Ja Serie: Safety Glass 2.0 Schwarz Afmeting: 100x200 cm Lengte (cm): 100 cm Glas decor: Helder Montagezijde: Links en rechts Verstelbereik (cm): 98-100 cm NANO Anti-kalkbehandeling: Ja Montagewijze: Muurprofiel Vrijstaand: Nee Bevestigingsmateriaal: Ja Met zijwand: Nee Aantal delen: 1-delig Garantie: 2 jaar Kleur beslag: Chroom EAN: 8719323036000 Lev Nr: 20.4257
Tegelensanitairmagazijn.nl
inloopdouche

1000x2000

Voorzien van 10mm Safety Glass

Met NANO

ZWART muurprofiel

ZWARTE stabilisatiestang





Een inloopdouche is een echte eyecatcher voor uw badkamer.

Zonder een deur te hoeven openen kunt u de doucheruimte betreden. Vaak kunnen inloopdouches ook rechtstreeks op de vloer worden geplaatst. In beide gevallen vergroot dit het instapgemak.



Dit type inloopdouche is gemaakt van Safety Glass en met NANO-coating afgewerkt. Door het muurprofiel, en de verstelbaarheid daarvan, is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De meegeleverde stabilisatiestang zorgt ervoor dat uw inloopdouche na montage zeer solide staat.



Safety Glass:

Al onze inloopdouches worden standaard al gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is zoals de naam het al zegt: veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteen vallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteen valt. Daardoor is de kans op ernstig letsel ook vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waardoor de meeste breukschades ontstaan is dit natuurlijk een groot pluspunt.



Safety Glass is echter een bijzondere soort. Want naast dat het glas is gemaakt van gehard veiligheidsglas is er ook nog eens een folie op aangebracht die ervoor zorgt dat het glas niet langer uiteen springt in de duizenden stukjes maar dat deze stukjes ook nog eens op hun plek blijven door de aangebracht folie. Veiliger kunnen we het niet maken !



NANO-coating:

Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een product gemaakt van glas heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten.

Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën “dichtgesmeerd” en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak.

NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus.



Raadpleeg voor het plaatsen van dit product eerst de handleiding.



Safety Glass 2.0 from Korver Holland on Vimeo.
bol.com
Wiesbaden inloopdouche 1000x2000 Voorzien van 10mm Safety Glass Met NANO ZWART muurprofiel ZWARTE stabilisatiestang Een inloopdouche is een echte eyecatcher voor uw badkamer. Zonder een deur te hoeven openen kunt u de doucheruimte betreden. Vaak kunnen inloopdouches ook rechtstreeks op de vloer worden geplaatst. In beide gevallen vergroot dit het instapgemak. Dit type inloopdouche is gemaakt van Safety Glass en met NANO-coating afgewerkt. Door het muurprofiel, en de verstelbaarheid daarvan, is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De meegeleverde stabilisatiestang zorgt ervoor dat uw inloopdouche na montage zeer solide staat. Safety Glass: Al onze inloopdouches worden standaard al gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is zoals de naam het al zegt: veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteen vallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteen valt. Daardoor is de kans op ernstig letsel ook vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waardoor de meeste breukschades ontstaan is dit natuurlijk een groot pluspunt. Safety Glass is echter een bijzondere soort. Want naast dat het glas is gemaakt van gehard veiligheidsglas is er ook nog eens een folie op aangebracht die ervoor zorgt dat het glas niet langer uiteen springt in de duizenden stukjes maar dat deze stukjes ook nog eens op hun plek blijven door de aangebracht folie. Veiliger kunnen we het niet maken ! NANO-coating: Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een product gemaakt van glas heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën “dichtgesmeerd” en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus. Raadpleeg voor het plaatsen van dit product eerst de handleiding. Safety Glass 2.0 (https://vimeo.com/237527976) from Korver Holland (https://vimeo.com/korverholland) on Vimeo (https://vimeo.com).
Megadump Tiel
Deze Wiesbaden inloopdouche is 100 cm breed en is gemaakt van 10 mm dik gehard veiligheidsglas en met nano coating afgewerkt. Door het zwarte muurprofiel -en de verstelbaarheid daarvan- is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De meegeleverde stabilisatiestang zorgt ervoor dat de inloopdouche na montage zeer stevig staat. Een inloopdouche is een echte eyecatcher voor in de badkamer. Zonder een deur te hoeven openen de doucheruimte betreden. Vaak kunnen inloopdouches rechtstreeks op de vloer worden geplaatst. In beide gevallen vergroot dit het instapgemak.Gehard veiligheidsglas
De Wiesbaden inloopdouches worden standaard gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is zoals de naam het al zegt: veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteen vallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteen valt. Daardoor is de kans op ernstig letsel ook vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waardoor de meeste breukschades ontstaan is dit natuurlijk een groot pluspunt.

Safety Glass is echter een bijzondere soort. Want naast dat het glas is gemaakt van gehard veiligheidsglas is er ook nog eens een folie op aangebracht die ervoor zorgt dat het glas niet langer uiteen springt in de duizenden stukjes maar dat deze stukjes ook nog eens op hun plek blijven door de aangebracht folie. Veiliger wordt het niet.nano coating
Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een product gemaakt van glas heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers nano coating aan te brengen worden deze poriën 'dichtgesmeerd' en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak. nano coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl
Badkamerwinkel.nl
De Wiesbaden Safety Glass Inloopdouche in 100 x 200cm is uitstekend geschikt voor in een grote badkamer. Het douchescherm is 200cm hoog en heeft een dikte van 10mm. Het gebruikte veiligheidsglas is door Wiesbaden gepatenteerd en zorgt voor maximale veiligheid. Dit voorkomt vervelende ongelukken, indien de douchewand een flink klap krijgt en het glas zou breken. Het glas voor de inloopdouche van Wiesbaden in 100 x 200cm bestaat uit 3 lagen. Er is sprake van een laag transparante acryl, polyurethaan en een plakkend glasfolie. Samen zorgen ze ervoor dat het glas netjes bij elkaar blijft indien de inloopdouche een stevige klap te verduren krijgt. Dit komt de veiligheid sterk ten goede, zonder dat het mooie design van het glazen douchescherm verloren gaat. Met een 100 x 200cm Wiesbaden Safety Glass Inloopdouche kiest u voor een mooie glazen wand voor in de douche. Eenvoudig te bevestigen aan de wand. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u die gewoon met
Douche-concurrent.nl
Wiesbaden inloopdouche 100x200 cm 10mm veiligheidsglas met nano coating, matzwart met artikelnummer: van 642.03 nu voor maar 379.00. Kenmerken: Kleur profiel: Overig \n Profiel: Met profiel \n Montagewijze: Met wandsteun \n Materiaal wanden: Veiligheidsglas \n Uitvoering: Met profiel \n Antikalkbehandeling: Ja \n Incl. douchepaneel: Nee \n Wandhoogte: 2000 mm \n Incl. bijpassende douchebak: Nee \n Lengte: 1000 mm \n Breedte: 1000 mm \n Kleur: Zwart \n Geschikt voor montage op douchebak: Ja \n Geschikt voor montage op tegelvloer: Ja \n Grootste breedte: 1000 - 1000,0 mm \n Kleinste breedte: 980 - 980,0 mm \n Materiaal profiel: Aluminium \n Profielglans: Mat \n Glas-\/kunststofdecor: Nee
Installatievakwinkel.nl
Wiesbaden Safety inloopdouche 100x200cm met 10mm helder NANO coating glas zwart profiel 20.4257 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Wiesbaden specialist met een groot assortiment Inloopdouches. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl
Wiesbaden inloopdouche
1000x2000
Voorzien van 10mm Safety Glass
Met NANO
ZWART muurprofiel
ZWARTE stabilisatiestang


Levering naar België en Nederland is gratis
Per bijkomend artikel ontvangt u een korting van&euro10,-
Sanifun