Grohe Euphoria douchesysteem met douchekraan thermostatisch met plankje met aquadimmer met Rainsh. Cosmo 210 hoofddouche + Euphoria 110 handdouche chroom 26363000

€ 524,50
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Douches  Regendouches 

Merk

Grohe 

Materiaal

Messing 

EAN

4005176339264
Dit douchesysteem met 210 mm hoofddouche en een 450 mm draaibare douche-arm zal je omhullen met een warme zomerse regenbui. De handdouche biedt de waterbesparende SmartRain douchestraal en de vitaliserende Massage straal. De GROHE DreamSpray® technologie zorgt voor een evenwichtige waterstraal uit alle sproeigaatjes en DropStop voorkomt het nadruppelen na het douchen. Het voordeel van een thermostaatkraan is dat GROHE TurboStat® technologie zorgt dat het water direct op de gewenste temperatuur is en het daar ook houdt.

Voor jouw veiligheid kan de temperatuur alleen hoger dan 38°C worden gedraaid na het indrukken van de SafeStop knop. Dit beschermt kinderen tegen een te hoge watertemperatuur. De handige EasyReach tray is ideaal voor het plaatsen van douchegel en shampoo. Het douchesysteem dat is afgewerkt in GROHE StarLight® chroom zal je badkamer laten schitteren!

Voordelen:
GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld
GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt je dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche je ook kiest.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE TurboStat®: snel en constant de gewenste watertemperatuur
Veiligheid en comfort gaan hand in hand met deze precisietechniek. GROHE TurboStat® zorgt bijna direct voor de gewenste watertemperatuur en houdt deze constant, ongeacht waterdruk- of temperatuurschommelingen.

SpeedClean houdt je douche kalkvrij
Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van silicionen sproeigaatjes waarmee je kalkaanslag met een beweging van je vinger weg veegt.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag
Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

AquaDimmer: eenvoudig wisselen tussen hand- en hoofdouche
Voor als je wilt switchen tussen de hoofddouche en de handdouche. Ook kan je het volume van de waterstraal aanpassen en schakel je de watertoevoer aan en uit. Alles met slechts één knop.

GROHE SafeStop: houdt de kraan op 38°C
Deze zekerheidsfunctie is praktisch én beschermend. De kraan ’klikt’ vast op een comfortabele temperatuur van 38°C. Zo heeft het water altijd een constante en prettig warme temperatuur en wordt voorkomen dat je de temperatuur per ongeluk te hoog zet. Heel veilig, ook voor kinderen. Je kunt de instelling van deze functie zelf aanpassen als je bijvoorbeeld altijd warmer of kouder water dan 38°C zou willen. Aan jou de keus.

GROHE MetalGrip – ergonomisch gevormde metalen grepen
GROHE kranen met GROHE MetalGrip liggen goed in de hand door hun ergonomische vormgeving. Hoogwaardig materialen en vloeiende vormen zorgen voor bedieningsgemak en geven houvast. Een kranenleven lang!

De praktische GROHE EasyReachTM tray voor shampoo en douchegel
De GROHE EasyReach™ tray is optioneel en past op de koppelingen van de bad- en douchethermostaat. Zo krijg je ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld shampoo en douchschuim. En omdat de tray in een handomdraai verwijderd- en terug geplaatst kan worden is schoonmaken een fluitje van een cent.

Wat zit er in de verpakking?
• Horizontaal draaibare 450 mm douchearm,
• Thermostaatkraan met Aquadimmerfunctie
• GROHE Rainshower Cosmopolitan 210 Hoofddouche
• GROHE Euphoria 110 Massage handdouche
• GROHE Silverflex doucheslang, 1750 mm
• GROHE EasyReach tray
• Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
Vanaf de wateraansluitingen tot aan het hoogste punt van het douchesysteem is dit douchesysteem 1132 mm hoog.

Over GROHE Euphoria – luxe douchesystemen voor je badkamer, aantrekkelijk geprijsd
De douchesystemen uit de Euphoria serie toveren het douchen om tot een volkomen ontspannen ervaring - tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ideaal als je je badkamer bijvoorbeeld wil renoveren. Er zijn diverse varianten beschikbaar, afhankelijk van je wensen. Kies een douchesysteem met thermostaatkraan met de GROHE TurboStat® technologie of combineer een douchesysteem met omstelling met je huidige douchekraan. De GROHE DreamSpray® technologie verdeelt het water keurig over alle sproeigaatjes. Afgewerkt in GROHE StarLight® chroom stralen alle douchesystemen een levenlang. Dankzij GROHE EcoJoy® bespaar je op je waterverbruik, zonder in te leveren op comfort.

Prijzen

1 prijzen van € 524,50 tot € 524,50
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 524,50  Bestel