Roestvrijstalen GROHE Essence New Bidetkraan - Lage uitloop - Met trek-waste - SuperSteel

€ 220,86
3 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Categorie

Bidetkranen  Kranen 

Merk

Grohe 

Materiaal

Messing 

EAN

4005176369988
GROHE Essence new s size bidetkraan met waste supersteel 32935DC1 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Grohe specialist met een groot assortiment Bidetkranen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

Prijzen

3 prijzen van € 220,86 tot € 236,92
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 406,56 € 220,86  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 182,46  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 385,79 € 236,92  Bestel

Wat andere zeggen over Roestvrijstalen GROHE Essence New Bidetkraan - Lage uitloop - Met trek-waste - SuperSteel:

Dankzij de slanke cilindervormige body, karakteristieke gebogen uitloop en SuperSteel afwerking ziet de GROHE Essence ééngreeps bidetmengkraan er geweldig uit in iedere stoere en hedendaagse badkamer of toilet. De kraan zit vol met GROHE technologie en is een genot om te bedienen.

De bediening van het water is nauwkeurig en gaat moeiteloos dankzij de GROHE SilkMove® cartouche met keramische schijven en een ééngatsmontage met het GROHE QuickFix® Plus snelmontagesysteem vermindert de installatietijd tot wel 50%! De elegante oplossing die verspilling tegengaat.

De waste wordt bediend door een onopvallende hendel aan de achterkant van de kraan, dus je hoeft nooit je handen in het gebruikte water te stoppen. Eenvoud en comfort in één handige functie! Voor een naadloze badkamer, combineer deze kraan dan met andere producten met een SuperSteel design zoals de Essence ééngreeps wastafelmengkranen.

Voordelen:
GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

SuperSteel: hygiënisch design met RVS-look
GROHE SuperSteel is een unieke krasbestendige laag die niet te onderscheiden is van roestvrijstaal. Omdat het hier gaat om een afwerking, hebben de kranen in SuperSteel-uitvoering een zeer interessant prijskaartje.

Bespaar veel montagetijd met GROHE QuickFix® Plus
Dankzij GROHE QuickFix® Plus bespaar je veel tijd bij het plaatsen van je kraan. Dit nieuwe snelbevestigingssysteem bestaat uit zeer weinig onderdelen waardoor het plaatsen veel sneller en makkelijker gaat.

Wat zit er in de verpakking?
• Bidetmengkraan
• Flexibele aansluitslangen
• Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
Deze bidetmengkraan is 181 mm hoog

Over GROHE SuperSteel - Keuzevrijheid
Een unieke combinatie van strakke kosmopolitische stijl en eersteklas prestaties! Met zijn ingetogen uiterlijk en uitgebreid assortiment van stijlvolle producten, is de GROHE SuperSteel collectie perfect voor iedereen die een mooie en harmonieuze badkamer wil creëren. Vervaardigd met behulp van klassieke GROHE vormen, zoals de cilinder, het getrapte profiel en het slanke en minimalistisch ontwerp dat met zijn elegantie past in een modern relaxed leven.

Elk product - van de kranen, mengkranen, bijpassende douchesystemen tot thermostaten en accessoires - beschikt over onze onderscheidende geborsteld afwerking die krasbestendig en gemakkelijk is te reinigen. Geëngineerd in Duitsland met de beste materialen, innovatieve GROHE technologie en GROHE SilkMove® keramische schijven die zorgen dat elke hendel vloeiend beweegt. GROHE's SuperSteel collectie - een naadloze design oplossing voor een complete badkamer met maximale keuzevrijheid.
bol.com
GROHE Essence new s size bidetkraan met waste supersteel 32935DC1 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Grohe specialist met een groot assortiment Bidetkranen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl