Grohe Eurosmart Cosmopolitan 1-gats bidetkraan met waste chroom 32839000

€ 83,67
7 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Categorie

Kranen  Bidetkranen 

Merk

Grohe 

Materiaal

Messing 

EAN

4005176874802
GROHE Eurosmart Cosmopolitan bidetkraan met waste chroom 32839000 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Grohe specialist met een groot assortiment Bidetkranen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

Prijzen

7 prijzen van € 83,67 tot € 114,97
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 150,04 € 83,67  Bestel
Installatievakwinkel.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorgd vanaf 100 euro anders €8,95
  • Bezorgd door PostNL, DHL, DPD en GLS
€ 155,76 € 85,00  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 155,76 € 53,77  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 89,95  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 95,00  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 156,00 € 110,00  Bestel
Tegelensanitairmagazijn.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 154,45 € 114,97  Bestel

Wat andere zeggen over Grohe Eurosmart Cosmopolitan 1-gats bidetkraan met waste chroom 32839000:

Een strak minimalistisch ontwerp komt samen met gebruiksvriendelijke technologie. Met zijn strakke lijnen is deze GROHE Eurosmart Cosmopolitan eengreeps bidetmengkraan met een metalen hendel en handige pop- up afvoer een perfecte toevoeging voor iedere badkamer. Boordevol GROHE-technologie en Duitse vervaardiging is deze prachtig vormgegeven kraan ook nog eens een genot om te bedienen.

De regeling van het watervolume en de temperatuur is nauwkeurig en moeiteloos dankzij het GROHE SilkMove keramische patroon, terwijl de glanzende en gemakkelijk te reinigen GROHE StarLight chroomcoating krasbestendig is en jarenlang zijn schittering behoudt. Snel even een doekje eroverheen en het ziet er weer als nieuw uit. Er is ook een instelbare begrenzer die water en geld kan besparen. En met GROHE QuickFix wordt de installatietijd tot 40% verkort.

Voeg gewoon een bijpassende handdouche van je keuze toe - er is een breed keuzeaanbod van prachtige bijpassende GROHE-ontwerpen - met behulp van de standaardaansluitingen en je kan genieten van een nieuw niveau van comfort en comfort voor de badkamer.

GROHE Eurosmart Cosmopolitan – een makkelijke badkamer upgrade die garant staat voor een familievriendelijke prestatie!

Voordelen:
GROHE StarLight® – altijd glanzend en eenvoudig te onderhouden
Veeg het eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl het er altijd als nieuw uitziet.

GROHE QuickFix® - Eenvoudige en snelle montage
Met ons eenvoudige GROHE QuickFix® systeem dat de installatietijd met 40% verkort en onze duidelijke stapsgewijze installatie instructies was het nog nooit zo eenvoudig om een kraan te installeren.

Wat zit er in de verpakking?
• Bidetmengkraan
• Trekwaste (1 1/4" aansluiting)
• Flexibele aansluitslangen

Meer weten over GROHE toilet mogelijkheden? Bekijk de GROHE Toilet pagina.
bol.com
GROHE Eurosmart Cosmopolitan eengeeps bidetmengkraan met pop-up afvoer set. Een chromen kraan met een standaard uitloop in chroom. Duitse vervaardiging en makkelijk te installeren. Een strak minimalistisch ontwerp komt samen met gebruiksvriendelijke technologie. Met zijn strakke lijnen is deze GROHE Eurosmart Cosmopolitan eengreeps bidetmengkraan met een metalen hendel en handige pop- up afvoer een perfecte toevoeging voor iedere badkamer. Boordevol GROHE-technologie en Duitse vervaardiging is deze prachtig vormgegeven kraan ook nog eens een genot om te bedienen. De regeling van het watervolume en de temperatuur is nauwkeurig en moeiteloos dankzij het GROHE SilkMove keramische schijf, terwijl de glanzende en gemakkelijk te reinigen GROHE StarLight chroomcoating krasbestendig is en jarenlang zijn schittering behoudt. Snel even een doekje eroverheen en het ziet er weer als nieuw uit. Er is ook een instelbare begrenzer die water en geld kan besparen. En met GROHE QuickFix wordt de installatietijd tot 40% verkort. Voeg gewoon een bijpassende handdouche van je keuze toe - er is een breed keuzeaanbod van prachtige bijpassende GROHE-ontwerpen - met behulp van de standaardaansluitingen en je kan genieten van een nieuw niveau van comfort en comfort voor de badkamer.GROHE Eurosmart Cosmopolitan - een makkelijke badkamer upgrade die garant staat voor een familievriendelijke prestatie! Hoe weet ik zeker dat het product past? Afmetingen:Max. hoogte: 172 mmSprong: 114 mm Wat zit er in de verpakking? BidetmengkraanFlexibele aansluitslangen De voordelen * Gemakkelijk openen en sluiten van de afvoer door de waste (afvoerplug) * De uitloop op comfortabele standaardhoogte * Lichte bediening van de kraan dankzij de GROHE SilkMove® technologie * Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag * Installeer je nieuwe kraan met gemak
Saniweb.nl
Eurosmart Cosmopolitan Bidetmengkraan M/Waste Merk: Grohe Serie: Eurosmart Cosmopolitan Aansluiting aanvoer: Slang (wartel) Kiwa-keur: Ja Leveranciersnummer: 0437359 EAN: 4005176874802 Fabrikantnummer: 32839000 Oppervlaktebescherming: Verchroomd Oppervlaktebehandeling: Gepolijst Thermostatisch: Nee Aantal grepen: Eengreeps Geluidsklasse volgens DIN-52 218: Groep I Materiaal kraan: Messing Incl. grepen: Ja
Tegelensanitairmagazijn.nl
GROHE Eurosmart Cosmopolitan bidetkraan met waste, chroom met artikelnummer: van 155.76 nu voor maar 85.00. Kenmerken: KIWA-keur: Ja \n Temperatuurbegrenzing: Ja \n Thermostatisch: Nee \n Volumestroomklasse: Geen \n Oppervlaktebescherming: Verchroomd \n Aansluiting aanvoer: Slang (wartel) \n Oppervlaktebehandeling: Gepolijst \n Aantal grepen: Eengreeps \n Geluidsklasse volgens DIN-52 218: Groep I,
Installatievakwinkel.nl
GROHE Eurosmart Cosmopolitan bidetkraan met waste chroom 32839000 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Grohe specialist met een groot assortiment Bidetkranen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl
Grohe Eurosmart Cosmopolitan bidetkraan met waste
Sanidirect.nl