Grohe Eurocube bidetmengkraan, chroom glans, voorsprong uitloop 112mm hoogte

€ 207,79
6 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Merk

Grohe 

Materiaal

Messing  Chroom 

EAN

4005176901133
GROHE Eurocube bidetkraan, trekwaste, flexibele uitloop, chroom

Prijzen

6 prijzen van € 207,79 tot € 530,23
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 382,36 € 207,79  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 417,45 € 189,95  Bestel
Badkamerwinkel.nl
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 362,98 € 189,95  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 226,29  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 363,00 € 255,00  Bestel
Tegelensanitairmagazijn.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 669,31 € 530,23  Bestel

Wat andere zeggen over Grohe Eurocube bidetmengkraan, chroom glans, voorsprong uitloop 112mm hoogte:

Deze bidetkraan voorziet in veel gemak in de badkamer. De kraan heeft een flexibele uitloop die dankzij het kogelgewricht in alle standen te draaien is zodat je de waterstraal altijd kunt richten zoals je het wilt. De kraan heeft een trekwaste waarmee de afvoer soepel kan worden gesloten en geopend.

De bidetkraan is voorzien van GROHE SilkMove®. Dit is een techniek waarmee je de hendel zeer soepel kunt bedienen voor het juiste watervolume en juiste temperatuur. De kraan is voorzien van de krasvrije chromen GROHE StarLight® beschermlaag die een jarenlange glans garandeert. Tot slot maakt GROHE QuickFix® Plus het pakket compleet. Hiermee wordt het installeren van de kraan een peulenschil.

Voordelen:
Gemakkelijk openen en sluiten van de afvoer door een waste
Elegante en makkelijke bediening: Simpel openen en sluiten van de waterstop door de subtiele hendel aan de achterkant van de kraan omhoog te trekken of omlaag te drukken.

De standaard uitloop: gewoon praktisch
Deze kraanhoogte is de basis en past op elke standaardmaat wastafel. En of je nu je tanden poets of je gezicht wast, de standaarduitloop zit op een comfortabele hoogte.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

Bespaar veel montagetijd met GROHE QuickFix® Plus
Dankzij GROHE QuickFix® Plus bespaar je veel tijd bij het plaatsen van je kraan. Dit nieuwe snelbevestigingssysteem bestaat uit zeer weinig onderdelen waardoor het plaatsen veel sneller en makkelijker gaat.

Wat zit er in de verpakking?
• Kraan
• Aansluitslangen
• Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
Deze wastafelkraan is 168 mm hoog, gemeten met de hendel helemaal omhoog (open).

Over GROHE Eurocube – functionele elegantie in je badkamer
GROHE Eurocube serie geeft je badkamer altijd een persoonlijk accent. Een opvallende blikvanger voor de moderne badkamer. Als slagroom op de taart valt de robuuste, chromen GROHE StarLight® beschermlaag op. Ook na jaren van gebruik behoudt de kraan zijn glans als op de eerste dag. Verscholen onder het chroom heeft de serie verder diverse functionele technieken die gebaseerd zijn op de praktijk. GROHE SilkMove® is de techniek die ervoor zorgt dat je met de hendel, zonder haperingen, soepel het watervolume en de tempratuur regelt.

De GROHE EcoJoy® techniek zorgt ervoor dat je tot wel 50% op je waterverbruik bespaart zonder dat je dat merkt tijdens het gebruik. En het plezier begint al bij de installatie. Door GROHE QuickFix® Plus is dit in een handomdraai gedaan.

De GROHE Eurocube serie is een opvallende geometrisch gevormde kraan. Aantrekkelijker geprijsd dan je zou verwachten.
bol.com
Het vierkante ontwerp van de GROHE Eurocube bidetmengkraan geeft een artistieke touch aan de badkamerontwerp. De chroomkleurige bidetmengkraan heeft een krasbestendige GROHE StarLight afwerking voor optimaal schoonmaakgemak en een mooie glans. Uitgerust met een handige pop-up waste en eengreeps hendel is de bidetkraan eenvoudig te bedienen. Zo beweegt de hendel soepel door de GROHE SilkMove keramische cartouche en kan de watertemperatuur en het volume eenvoudig afgesteld worden. Met het ergonomische kogelgewricht is de waterstroom heel precies te richten zodat je geen last hebt van opspattend water. Het installeren van de bidetkraan via eengats-montage gaat probleemloos dankzij het GROHE QuickFix Plus-systeem. Ook het installeren gaat eenvoudig met een tijdwinst die kan oplopen tot 50%.

GROHE StarLight: duurzaam en gemakkelijk te reinigen
De GROHE StarLight-afwerking is het resultaat van 75 jaar ervaring en aandacht voor detail: de ultra gladde afwerking is extra krasbestendig en gemakkelijk te reinigen. Veeg het oppervlak met een droge doek en het lijkt weer net als nieuw.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
De temperatuur en het volume van deze kraan kan door is in één beweging instellen. Dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen - ook na jaren intensief gebruik.
Badkamerwinkel.nl
Eurocube Bidetkraan M/Waste Merk: Grohe Serie: Eurocube Leveranciersnummer: 0442110 EAN: 4005176901133 Fabrikantnummer: 23138000 Oppervlaktebescherming: Verchroomd Thermostatisch: Nee Aantal grepen: Eengreeps Materiaal kraan: Messing Incl. grepen: Ja
Tegelensanitairmagazijn.nl
GROHE Eurocube bidetkraan met waste chroom 23138000 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Grohe specialist met een groot assortiment Bidetkranen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl
GROHE Eurocube bidetkraan, trekwaste, flexibele uitloop, chroom
Sanidirect.nl