Continental Hittebestendige 6 mm olie- en brandstofslang 40 m - HL-R-6x12-40

704,76
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Continental Hittebestendige 6 mm olie- en brandstofslang 40 m - HL-R-6x12-40

Zeer duurzame, hittebestendige olie- en brandstofslang met een binnendiameter van 6 mm. De slang is gemaakt van NBR (nitrile rubber) met 1 rayon inlage(n). De slang heeft een temperatuurbereik van -40 °C tot 100 °C (voor diesel -40 °C tot +40 °C). De slang is geschikt voor commerciële brandstoffen zoals benzine, diesel en stookolie. Niet geschikt voor glycol en glycol-watermengsels, evenals biodiesel en koolzaad methylester (RME). De slang is UV-, ozon- en slijtvast. Het NBR en de inlage(n) maken de slang geschikt voor hogedruk- en flexibele toepassingen. Deze slang wordt verkocht op een rol van 40 m, we verkopen ook voorgesneden lengtes. Voordelen:

  • Geschikt voor commerciële brandstoffen zoals benzine, diesel, stookolie
  • UV-, ozon- en slijtvast door stalen vlechtwerk
  • Hittebestendig door speciaal productieproces
  • Het NBR en de inlage(n) maken de slang geschikt voor hogedruk- en flexibele toepassingen
Nadelen:
  • Niet geschikt voor biodiesel of koolzaad methylester (RME), maar wel voor commerciële brandstoffen zoals benzine, diesel en stookolie
serie De HL-R serie zijn hoogwaardige, hittebestendige olie- en brandstofslangen verkrijgbaar in maten met een binnendiameter van 4 - 32 mm.De slangen zijn UV-, ozon- en slijtvast en zijn verkrijgbaar in voorgesneden lengten van 1, 3 en 10 meter of als een rol van 40 meter.