Continental Hittebestendige 6 mm olie- en brandstofslang 10 m - HL-R-6x12-10

210,47
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Continental Hittebestendige 6 mm olie- en brandstofslang 10 m - HL-R-6x12-10

Zeer duurzame, hittebestendige olie- en brandstofslang met een binnendiameter van 6 mm. De slang is gemaakt van NBR (nitrile rubber) met 1 rayon inlage(n). De slang heeft een temperatuurbereik van -40 °C tot 100 °C (voor diesel -40 °C tot +40 °C). De slang is geschikt voor commerciële brandstoffen zoals benzine, diesel en stookolie. Niet geschikt voor glycol en glycol-watermengsels, evenals biodiesel en koolzaad methylester (RME). De slang is UV-, ozon- en slijtvast. Het NBR en de inlage(n) maken de slang geschikt voor hogedruk- en flexibele toepassingen. Deze slang wordt verkocht in een voorgesneden lengte van 10 m, we bieden ook rollen aan met een lengte van 40 m. (Vanwege het productieproces kunnen we niet uitsluiten dat de slang in stukken wordt geleverd. We proberen maximaal 3 stuks te leveren, waarbij geen van de stuks korter is dan 3 meter) Voordelen:

  • Geschikt voor commerciële brandstoffen zoals benzine, diesel, stookolie
  • UV-, ozon- en slijtvast door stalen vlechtwerk
  • Hittebestendig door speciaal productieproces
  • Het NBR en de inlage(n) maken de slang geschikt voor hogedruk- en flexibele toepassingen
Nadelen:
  • Niet geschikt voor biodiesel of koolzaad methylester (RME), maar wel voor commerciële brandstoffen zoals benzine, diesel en stookolie
serie De HL-R serie zijn hoogwaardige, hittebestendige olie- en brandstofslangen verkrijgbaar in maten met een binnendiameter van 4 - 32 mm.De slangen zijn UV-, ozon- en slijtvast en zijn verkrijgbaar in voorgesneden lengten van 1, 3 en 10 meter of als een rol van 40 meter.