Grohe Costa-S douchekraan zonder omstel zonder koppelingen hart-op-hart afstand=15cm chroom 26318001

€ 79,17
5 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Categorie

Kranen  Douchekranen 

Merk

Grohe 

Materiaal

Messing 

EAN

4005176843457
Grohe Costa-s Douchekraan 150 Mm. Zonder Koppelingen Chroom Kies voor een mooie badkraan van Grohe. Het merk biedt vier kernwaarden: kwaliteit technologie, design en duurzaamheid. Deze waarden komen terug in deze moderne badkraan. Grohe staat voor betrouwbaarheid en levert kwaliteitsartikelen. Deze douchemengkraan wordt aan de wand gemonteerd en is te bedienen door middel van twee metalen grepen waarmee u de temperatuur en watertoevoer kunt regelen. De kraan heeft een Keramisch binnenwerk en een doucheaansluiting van 3/4". De hartafstand is 15 cm. De douchemengkraan heeft een glimmend uiterlijk en dat komt door Grohe StarLight. Dat is een chroomafwerking die niet alleen mooi is voor het oog maar ook een beschermlaag heeft, waardoor de kraan zo lang mogelijk mooi blijft. Specificaties Grohe Costa-s Douchekraan 150 Mm. Zonder Koppelingen Chroom: Merk: Grohe Serie: Costa-L Soort kraan: Badkraankraan Kleur: Chroom Materiaal greep: Messing Montage: Wand Bediening: Tweegreeps Aansluiting aanvoer: Binnendraad Maat aansluiting aanvoer: 3/4'' Nom. diameter uitlaat 1/2'' Binnenwerk: Keramisch Geluidsklasse: Groep I

Prijzen

5 prijzen van € 79,17 tot € 81,84
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 131,89 € 79,17  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Gratis bezorgd vanaf 150 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 79,17  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 75,99  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 135,52 € 76,85  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 134,00 € 81,84  Bestel

Wat andere zeggen over Grohe Costa-S douchekraan zonder omstel zonder koppelingen hart-op-hart afstand=15cm chroom 26318001:

Grohe Costa douchekraan in chroom Met de tweegreeps douchekraan in de kleur chroom douche je comfortabel. Het stijlvolle design verfraait jouw badkamer en maakt van jouw dagelijkse douche een aangename ervaring. Ook is de kraan eenvoudig te bedienen. Meng zelf warm en koud water tot je de gewenste watertemperatuur hebt bereikt. Keramisch binnenwerk - jarenlange probleemloze werking Dankzij het keramische binnenwerk kun je heel nauwkeurig en soepel het water doseren. Dit harde en slijtvaste materiaal heeft een lange levensduur. En niet geheel onbelangrijk: keramische binnenwerken zorgen voor een betere afdichting dan traditionele rubberen binnenwerken waardoor je geen last hebt van een druppelende kraan of lekkage. Ideaal! E.tra lu.e door het geïntegreerde planchet Het geïntegreerde planchet geeft de kraan een lu.e uitstraling. Het is perfect voor het opbergen van doucheproducten of andere spullen. Je geniet niet alleen van een stijlvolle uitstraling, maar ook van functionaliteit. Zo houd je je douche netjes en opgeruimd! Belangrijkste kenmerken * Uitgevoerd in stijlvol chroom * De hartafstand is 150 mm * Is voorzien van tweegreeps bediening * Het volumestroomklasse van deze kraan is B * Met lu.e planchet voor je doucheartikelenHoe weet je of de kraan past? Bij deze douchekraan is er een afstand van 15 cm tussen de twee aansluitpunten. Dit komt meestal voor in nieuwbouw of gerenoveerde woningen, dus houd hier rekening mee wanneer je een nieuwe douchekraan koopt. Wil je een hartafstand van 12 cm? Bekijk hier alle douchekranen van 12 cm. Wat heb je nog meer nodig? * Een doucheslang (met draadaansluiting 1/2), zodat jij kan genieten van een heerlijke douche * Een handdouche om je af te spoelen * Een glijstang of wandhouder om je handdouche aan op te hangen * Passende koppelingen om de kraan op de waterleiding aan te sluiten Interesse? Bestel direct online bij Saniweb! Enthousiast geworden over deze douchekraan? Bestel deze gemakkelijk online in onze webshop tegen een scherpe prijs. Daarnaast wordt jouw product gratis bezorgd (bij bestellingen boven de €50) op een moment dat het jou uitkomt. Heb je hulp nodig? Neem contact op met een van onze online sanitairspecialisten. Zij helpen je graag verder. Tip: geen zin om alle artikelen zelf bij elkaar te zoeken? Bekijk dan onze douchesets; met één aankoop ben je direct klaar. Of ontdek onze complete regendouches voor een echte wellness beleving.
Saniweb.nl
Grohe Costa S douchekraan chroom De Grohe Costa S douchekraan heeft veel weg van een eenvoudige een moderne vormgeving. De Costa S is een tweegreepskraan en past in bijna elk interieur, dankzij de chroom laag zijn ze eenvoudig te reinigen. De kranen zijn robuust uitgevoerd met messing verchroomde en warmte-geïsoleerde grepen. Verder is een Costa S kraan makkelijk te herkennen aan zijn keramisch bovendeel en de driehoekige grepen. Specificaties & Afmetingen  * Douchekraan * Afwerking: Chroom * Garantie: 5 jaar * H.o.H: 150 mm De Costa S douchekraan van Grohe nu te koop bij Megadump.
Megadump Tiel
Grohe Costa S douchekraan chroom 26318001 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Grohe specialist met een groot assortiment Douchekranen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl