Saqu Douchecombinatie met omstelling, kraan 15 cm en douchekop 20 cm

€ 256,99
3 prijzen, beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Regendouches  Douches  Kranen 

Merk

Saqu 

Materiaal

Messing 

EAN

8714175931893
Saqu X-grip regendouche in chroom De zachte waterstralen van een regendouche geven een kalmerend en ontspannen gevoel - een echte spa-ervaring. Hier ook van genieten? Zoek dan niet verder: deze tweegreeps regendouche in de kleur chroom is precies wat je zoekt. Dit douchesysteem plaats je aan de buitenkant van een bestaande muur, waardoor dit ook ter vervanging van een huidig douchesysteem kan. Super handig als je de boel niet volledig wil verbouwen! Aan deze regendouche is een vaste hoofddouche bevestigd. Wordt geleverd als een complete set Deze regendouche met een stijlvolle hoofddouche (ø 200 mm) wordt geleverd als een complete regendoucheset, waardoor je geen losse handdouche of glijstang hoeft te kopen. Daarnaast weet je zeker dat alle onderdelen netjes op elkaar passen voor een probleemloze installatie. De hele set is op elkaar afgestemd en past daarom mooi bij elkaar. Thermostatisch: snel de juiste én constante temperatuur Met een thermostatische douchekraan geniet je in een mum van tijd van de gewenste temperatuur tijdens jouw douchebeurt. Je hoeft je geen zorgen te maken over een koude straal terwijl je onder een warme douche staat, omdat de temperatuur niet kan schommelen. Bovendien kun je de temperatuur heel nauwkeurig instellen. Belangrijkste kenmerken
  • Uitgevoerd in stijlvol chroom
  • De diameter van deze hoofddouche is 200 mm
  • Deze regendouche is tweegreeps
  • De handdouche heeft 1 sproeistraal
  • De hoofddouche heeft 1 sproeistraal
  • De douchekraan is thermostatisch: altijd constant watertemperatuur en -druk
  • De hartafstand is 150 mm
Bestel jouw regendouche bij Saniweb en profiteer van allerlei voordelen Bij Saniweb hebben we verschillende regendouches, waardoor er altijd een aansluit bij jouw wensen. Bestel deze regendouche eenvoudig in onze webshop. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en gratis levering (bij bestellingen vanaf €50). Wil je graag ergens mee geholpen worden? Neem contact op met onze online sanitairspecialisten voor assistentie. Zij helpen je graag verder.

Prijzen

3 prijzen van € 256,99 tot € 276,99
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 256,99  Bestel
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 452,00 € 265,99  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 276,99  Bestel

Wat andere zeggen over Saqu Douchecombinatie met omstelling, kraan 15 cm en douchekop 20 cm:

Saqu X-grip regendouche in chroom De zachte waterstralen van een regendouche geven een kalmerend en ontspannen gevoel - een echte spa-ervaring. Hier ook van genieten? Zoek dan niet verder: deze tweegreeps regendouche in de kleur chroom is precies wat je zoekt. Dit douchesysteem plaats je aan de buitenkant van een bestaande muur, waardoor dit ook ter vervanging van een huidig douchesysteem kan. Super handig als je de boel niet volledig wil verbouwen! Aan deze regendouche is een vaste hoofddouche bevestigd. Wordt geleverd als een complete set Deze regendouche met een stijlvolle hoofddouche (ø 200 mm) wordt geleverd als een complete regendoucheset, waardoor je geen losse handdouche of glijstang hoeft te kopen. Daarnaast weet je zeker dat alle onderdelen netjes op elkaar passen voor een probleemloze installatie. De hele set is op elkaar afgestemd en past daarom mooi bij elkaar. Thermostatisch: snel de juiste én constante temperatuur Met een thermostatische douchekraan geniet je in een mum van tijd van de gewenste temperatuur tijdens jouw douchebeurt. Je hoeft je geen zorgen te maken over een koude straal terwijl je onder een warme douche staat, omdat de temperatuur niet kan schommelen. Bovendien kun je de temperatuur heel nauwkeurig instellen. Belangrijkste kenmerken * Uitgevoerd in stijlvol chroom * De diameter van deze hoofddouche is 200 mm * Deze regendouche is tweegreeps * De handdouche heeft 1 sproeistraal * De hoofddouche heeft 1 sproeistraal * De douchekraan is thermostatisch: altijd constant watertemperatuur en -druk * De hartafstand is 150 mm Bestel jouw regendouche bij Saniweb en profiteer van allerlei voordelen Bij Saniweb hebben we verschillende regendouches, waardoor er altijd een aansluit bij jouw wensen. Bestel deze regendouche eenvoudig in onze webshop. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en gratis levering (bij bestellingen vanaf €50). Wil je graag ergens mee geholpen worden? Neem contact op met onze online sanitairspecialisten voor assistentie. Zij helpen je graag verder.
Saniweb.nl
Saqu Douchecombinatie met omstelling, kraan 15 cm en douchekop 20 cm - douchekranen One Size
V&D