Grohe Essence New afbouwdeel v. 4-gats badrandcombinatie met omstel incl. baduitloop, handdouche en doucheslang 200cm brushed cool sunrise 19578GN1

766,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Badkamerxxl.nl


Merk:
Categorieën:

Over Grohe Essence New afbouwdeel v. 4-gats badrandcombinatie met omstel incl. baduitloop, handdouche en doucheslang 200cm brushed cool sunrise 19578GN1

Als je ervan droomt om een coole, nieuwe badkamer te maken, kijk dan naar de GROHE Essence ééngreepsbadmengkraan met handdouche. Met een elegant ontwerp maakt deze staande viergatskraan een echt statement in elke coole en eigentijdse badkamer of ensuite. Dit product kan worden gemonteerd met inbouw badrandcominbinatie (GROHE inbouwdeel 29037000) en worden geplaatst op het badrand.

Vol met GROHE-technologie, een waar genoegen om te bedienen. Je haren wassen is heerlijk ontspannen dankzij de stijlvolle Euphoria Cosmopolitan Stick handdouche voorzien van GROHE's Normale straal. GROHE EcoJoy-technologie beperkt de waterstroom tot 9,5 l/m – en bespaart water en geld – terwijl de Interne WaterGuide zorgt dat het oppervlak niet te heet wordt om aan te raken.

Met een wenselijke mix van vorm en functie complementeert deze badmengkraan alle andere producten in de reeks, zoals de GROHE Essence ééngreepsbadmengkraan.

Belangrijkste specificaties:
Toepassing 4-gats badrandmengkraan
Met keramische schijven
Te combineren met 29037000 GROHE artikel
Lichte bediening door de GROHE SilkMove technologie
Met omstelling voor switchen tussen bad en douche
Maat aansluiting aanvoer 1/2""

Wat zit er in de verpakking?
Wat zit er in de verpakking: Viergats badrandcombinatie, handdouche, metalen doucheslang 2000 mm, flexibele aansluitslangen, eengreeps bedieningselement, baduitloop met mousseur en Nederlandse handleiding
Exclusief: GROHE inbouwdeel 29037000

Garantie:
Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op GROHE badkranen.

Voordelen:
GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

GROHE StarLight - duurzaam en gemakkelijk te reinigen
De GROHE StarLight afwerking is het resultaat van 75 jaar ervaring en aandacht voor detail: de ultra gladde afwerking is extra krasbestendig en gemakkelijk te reinigen. Veeg het oppervlak met een droge doek en het lijkt weer net als nieuw.

GROHE EcoJoy® voor een milieuvriendelijke douche
GROHE EcoJoy® biedt alle comfort die je van een GROHE douche zou verwachten, terwijl je tot wel 40% op je waterverbruik bespaart. Deze waterbesparende technologie heeft niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook op je portemonnee.

De klassieker: de standaard douchestraal, krachtige en verfrissend
Deze douchestraal van GROHE is een klassieker en is de standaard op basis waarvan andere straaltypen zijn afgeleid. Krachtig en verfrissend voopr elk moment van de dag!

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag
Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

SpeedClean houdt je douche kalkvrij
Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van silicionen sproeigaatjes waarmee je kalkaanslag met een beweging van je vinger weg veegt.