Roestvrijstalen Saqu Classic Square Keukenkraan hooggebogen uitloop RVS

€ 219,99
3 prijzen, beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Keukenkranen  Kranen 

Merk

Saqu 

Materiaal

RVS 

EAN

8714175918924
Saqu Blast Square Keukenkraan hooggebogen uitloop RVS De Saqu Blast Square keukenkraan is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. De kraan heeft hierdoor een ontzettend lange levensduur, waardoor je er jarenlang van kunt genieten. Bovendien past, dankzij het tijdloze design, de Saqu keukenkraan in diverse keukenstijlen. Kwalitatief hoogwaardig materiaal RVS is een ontzettend fijn materiaal om keukenkranen van te maken. Het materiaal is namelijk krasvast, gemakkelijk in onderhoud én heeft een erg lange levensduur. Wel zo handig in een ruimte zoals de keuken! Praktische kraan De Saqu Blast Square keukenkraan heeft een hoge uitloop, waardoor het vullen van een grote pan of emmer een eenvoudige klus wordt. Water over het aanrecht en spetters op de muur zijn dan ook verleden tijd. Daarnaast kan de kraan 360 graden worden gedraaid en is de kraan met één hand bedienen door de eengreepsbediening. Dit is erg handig wanneer je aan het koken bent en snel wat water nodig hebt. Eenvoudig te monteren De keukenkraan is voorzien van een snelmontagesysteem. Dit wil zeggen dat de kraan snel en eenvoudig te monteren is. Zo kun je direct aan de slag met de installatie ervan en geniet je kort daarna van jouw nieuwe keukenkraan! De belangrijkste eigenschappen:
  • Kleur: RVS
  • Materiaal: RVS
  • Hoge uitloop
  • Eengreepsbediening
  • 1-gats
Saqu Blast Square keukenkraan kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb! Is de Saqu Blast Square keukenkraan iets voor jou? Bestel deze dan nu in de webshop en profiteer van kwalitatief hoogwaardige product met 3 jaar garantie! Daarnaast laat je het product gratis thuis bezorgen op een moment dat het jou uitkomt.

Prijzen

3 prijzen van € 219,99 tot € 230,99
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 219,99  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 448,00 € 229,99  Bestel
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 392,00 € 230,99  Bestel

Wat andere zeggen over Roestvrijstalen Saqu Classic Square Keukenkraan hooggebogen uitloop RVS:

Saqu Blast Square Keukenkraan hooggebogen uitloop RVS De Saqu Blast Square keukenkraan is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. De kraan heeft hierdoor een ontzettend lange levensduur, waardoor je er jarenlang van kunt genieten. Bovendien past, dankzij het tijdloze design, de Saqu keukenkraan in diverse keukenstijlen. Kwalitatief hoogwaardig materiaal RVS is een ontzettend fijn materiaal om keukenkranen van te maken. Het materiaal is namelijk krasvast, gemakkelijk in onderhoud én heeft een erg lange levensduur. Wel zo handig in een ruimte zoals de keuken! Praktische kraan De Saqu Blast Square keukenkraan heeft een hoge uitloop, waardoor het vullen van een grote pan of emmer een eenvoudige klus wordt. Water over het aanrecht en spetters op de muur zijn dan ook verleden tijd. Daarnaast kan de kraan 360 graden worden gedraaid en is de kraan met één hand bedienen door de eengreepsbediening. Dit is erg handig wanneer je aan het koken bent en snel wat water nodig hebt. Eenvoudig te monteren De keukenkraan is voorzien van een snelmontagesysteem. Dit wil zeggen dat de kraan snel en eenvoudig te monteren is. Zo kun je direct aan de slag met de installatie ervan en geniet je kort daarna van jouw nieuwe keukenkraan! De belangrijkste eigenschappen: * Kleur: RVS * Materiaal: RVS * Hoge uitloop * Eengreepsbediening * 1-gatsSaqu Blast Square keukenkraan kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb! Is de Saqu Blast Square keukenkraan iets voor jou? Bestel deze dan nu in de webshop en profiteer van kwalitatief hoogwaardige product met 3 jaar garantie! Daarnaast laat je het product gratis thuis bezorgen op een moment dat het jou uitkomt.
Saniweb.nl
Saqu Classic Square Keukenkraan hooggebogen uitloop RVSDe Saqu Classic Square keukenkraan is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. De kraan heeft hierdoor een ontzettend lange levensduur, waardoor je er jarenlang van kunt genieten. Bovendien past, dankzij het tijdloze design, de Saqu keukenkraan in diverse keukenstijlen.Kwalitatief hoogwaardig materiaalRVS is een ontzettend fijn materiaal om keukenkranen van te maken. Het materiaal is namelijk krasvast, gemakkelijk in onderhoud én heeft een erg lange levensduur. Wel zo handig in een ruimte zoals de keuken!Praktische kraanDe Saqu Classic Square keukenkraan heeft een hoge uitloop, waardoor het vullen van een grote pan of emmer een eenvoudige klus wordt. Water over het aanrecht en spetters op de muur zijn dan ook verleden tijd. Daarnaast kan de kraan 360 graden worden gedraaid en is de kraan met één hand bedienen door de eengreepsbediening. Dit is erg handig wanneer
V&D