Roestvrijstalen TA- Design Keukenmengkraan TA-Design Carolus 12 met Uitneembare Handdouche RVS-304

€ 279,00
3 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Categorie

Kranen  Keukenkranen 

Merk

TA- Design 

Materiaal

RVS 

EAN

7433637040096
Keukenmengkraan TA-Design Carolus 12 met Uitneembare Handdouche RVS-304 De Carolus 1 hendel keuken mengkraan is een ambachtelijk geproduceerd model en valt op door zijn hoekige ranke exclusieve ontwerp. Deze RVS-304 keuken mengkraan is een ambachtelijk geproduceerd model en valt op door zijn eigentijdse uitstraling met zijn hoog gebogen uitloop. Een functioneel design keukenkraan met handdouche uitgevoerd met mobile uitloop en uitneembare handdouche. De twee kranen voor warm en koud water zijn hier vervangen door een mechaniek waarin de doorstroming van het koude en warme water met een hefboom wordt bedient. Door de hendel aan de bovenkant verticaal te bewegen reguleert u de verandering van de temperatuur van het water terwijl de horizontale beweging de stroomsnelheid bepaalt. Omlaag om de kraan te sluiten, omhoog om hem te openen. Onze RVS kranen zijn vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit AISI-304 roestvrij staal met zachte oppervlakte behandeling technologie. Voor een extra lange levensduur kan u deze kraan reinigen en wassen met water, en drogen met een zachte katoenen doek. Vermijd schoonmaken en poetsen met agressieve poetsmiddelen, staalborstel of schuurspons met harde deeltjes. Specificaties Keukenmengkraan TA-Design Carolus 12 met Uitneembare Handdouche RVS-304 - Milieu vriendelijk product - Kwalitatief hoogwaardig product - Garantie: 10 jaar op kraanbehuizing en 2 jaar op keramisch binnenwerk - Materiaal: RVS AISI-304 Roest Vrij Staal. - Keramische schijven - Uitvoering met draaibare uitloop - Uitneembare Handdouche - Hoogte uitloop 32 cm - Max. tap capaciteit ( bij 300KPA ) 9L/min - Maat draadaansluiting: 3/8” - Kraan mondstuk: Schuimstraalmond - Word uitgeleverd met een set aansluitslangen 3/8”

Prijzen

3 prijzen van € 279,00 tot € 279,00
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 369,00 € 279,00  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 279,00  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 279,00  Bestel

Wat andere zeggen over Roestvrijstalen TA- Design Keukenmengkraan TA-Design Carolus 12 met Uitneembare Handdouche RVS-304:

Keukenmengkraan TA-Design Carolus 12 met Uitneembare Handdouche RVS-304 De Carolus 1 hendel keuken mengkraan is een ambachtelijk geproduceerd model en valt op door zijn hoekige ranke exclusieve ontwerp. Deze RVS-304 keuken mengkraan is een ambachtelijk geproduceerd model en valt op door zijn eigentijdse uitstraling met zijn hoog gebogen uitloop. Een functioneel design keukenkraan met handdouche uitgevoerd met mobile uitloop en uitneembare handdouche. De twee kranen voor warm en koud water zijn hier vervangen door een mechaniek waarin de doorstroming van het koude en warme water met een hefboom wordt bedient. Door de hendel aan de bovenkant verticaal te bewegen reguleert u de verandering van de temperatuur van het water terwijl de horizontale beweging de stroomsnelheid bepaalt. Omlaag om de kraan te sluiten, omhoog om hem te openen. Onze RVS kranen zijn vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit AISI-304 roestvrij staal met zachte oppervlakte behandeling technologie. Voor een extra lange levensduur kan u deze kraan reinigen en wassen met water, en drogen met een zachte katoenen doek. Vermijd schoonmaken en poetsen met agressieve poetsmiddelen, staalborstel of schuurspons met harde deeltjes. Specificaties Keukenmengkraan TA-Design Carolus 12 met Uitneembare Handdouche RVS-304 * Milieu vriendelijk product * Kwalitatief hoogwaardig product * Garantie: 10 jaar op kraanbehuizing en 2 jaar op keramisch binnenwerk * Materiaal: RVS AISI-304 Roest Vrij Staal. * Keramische schijven * Uitvoering met draaibare uitloop * Uitneembare Handdouche * Hoogte uitloop 32 cm * Max. tap capaciteit ( bij 300KPA ) 9L/min * Maat draadaansluiting: 3/8” * Kraan mondstuk: Schuimstraalmond * Word uitgeleverd met een set aansluitslangen 3/8”
Megadump Tiel
Een functionele design keukenkraan met handdouche vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit RVS uitgevoerd met mobile uitloop en uitneembare handdouche
>Uitgebreidere product informatie

Deze keuken mengkraan is vervaardigd van AISI-304 Roest Vrij Staal. Deze robuuste wastafelkraan heeft een keramisch binnenwerk.

Onze RVS kranen worden geproduceerd volgens B2806-2016

Hoog kwaliteit product uitgevoerd in RVS-304 roestvrij staal met zachte oppervlaktebehandeling technologie.

Voordelen

Milieu vriendelijk product
Kwalitatief hoogwaardig product
10 jaar garantie op kraanbehuizing en 2 jaar garantie op keramisch binnenwerk
Belangrijkste specificaties:
Materiaal: RVS AISI-304 Roest Vrij Staal.

Binnenwerk: Keramische schijven

Uitvoering met draaibare uitloop en uitneembaar mondstuk.

Hoogte uitloop: 32 cm

Max. tapcapaciteit ( bij 300KPA ) 9L/min

Maat draadaansluiting: 3/8”

Kraanmondstuk: Schuimstraalmond

Word uitgeleverd met een set aansluitslangen 3/8”

Bijzonderheden: Kwalitatief hoogwaardig product

Levertijd: 2 werkdagen
Verpakking: Kraan in stoffen hoes incl.. aansluitslangen, gebruiksaanwijzing en als totaal verpakt in stevige doos.

Over TA-Design:
Wij leveren uitsluitend roestvrij stalen kranen van de hoogste kwaliteit- klasse, leveren geen RVS Look, enkel massief geborstelde kranen volledig uitgevoerd in roestvrij staal, exclusief ontworpen naar eigen design!

Artikel nr: 6014 600
bol.com