Witte FIBARO The Heat Controller - Slimme thermostaankraan - Werkt met Z-Wave

69,95 68,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:30 besteld, morgen in huis!
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte FIBARO The Heat Controller - Slimme thermostaankraan - Werkt met Z-Wave

Heat Controller De FIBARO Heat Controller is een intelligente en stijlvolle radiatorkraan voor de temperatuurregeling van een individuele kamer. Door de ingebouwde temperatuursensor wordt de kamertemperatuur automatisch naar het gewenste niveau gebracht. De Heat Controller installeer je eenvoudig zonder extra gereedschap op je bestaande radiator. Via het FIBARO systeem creëer je eenvoudig een comfortabel en energiebesparend weekschema voor elke kamer. Daarnaast bevat de Heat Controller slimme functionaliteiten zoals: open-raamdetectie, ontkalk- en bevriesbeveiliging. Voor nog een accuratere en optimale temperatuurregeling kan gebruik worden gemaakt van de externe FIBARO Temperature Sensor. De FIBARO Heat Controller werkt met een oplaadbare batterij.

Perfect ontwerp en fantastische kwaliteit, 3 jaar garantie op uw FIBARO product. De FIBARO The Heat Controller is een perfect ontworpen apparaat en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. In elke productie fase worden 100% van de FIBARO apparaten getest. Daarom kunt u maar liefst 1 jaar extra garantie ontvangen. Voor meer informatie, bekijk het FIBARO Extended Care programma. De standaard fabrieksgarantie op dit apparaat betreft 2 jaar Temperature Sensor
De compacte FIBARO Temperature Sensor is een aanvullend apparaat voor de FIBARO Heat Controller. De sensor kan op elke gewenste plek in huis geplaatst worden. De externe temperatuursensor fungeert als referentiepunt voor de Heat Controller. Hierdoor kan de FIBARO Heat Controller de optimale temperatuur meten van het midden van de kamer.
Let op: de externe Temperature Sensor wordt niet bij dit product meegeleverd. De externe sensor is inbegrepen bij de Starterpack of los verkrijgbaar

Voordelen van de FIBARO Heat Controller Starterpack Optimale kamer temperatuur
Plaats de Temperature Sensor in het midden van een kamer als temperatuur referentiepunt. Hierdoor kunnen er totwel 3 FIBARO Heat Controllers zich automatisch aanpassen op jouw gewenste kamertemperatuur.

Bespaar energie en geld
De FIBARO Heat Controller helpt energie en geld te besparen. Met de Heat Controller ga je efficiënter om met energie.

Slim verwarmingsschema
Configureer voor iedere kamer een eigen verwarmingsschema. Zorg voor maximaal comfort door de temperatuur van elke kamer op het tijdstip van de dag en jou aanwezigheid te programmeren.

Eenvoudig in gebruik
Installeren van de Heat Controller vereist geen speciaal gereedschap en duurt minder dan een paar minuten. De smartphone app leidt je eenvodig door de basisconfiguratie en geavanceerde functionaliteiten voor in het FIBARO systeem.

Past op 98% van de radiatoren
Dankzij de meegeleverde adapters past de Heat Controller op bijna elke radiator. Er worden 3 adapters meegeleverd: M30 x 1.5, Danfoss RTD-N and Danfoss RA-N

Kenmerken van de FIBARO Heat Controller

  • Werkt met elke Z-Wave en Z-Wave Plus controller

  • Communicatie met de FIBARO Temperature Sensor via BLE

  • Visuele kleurweergave temperatuur instelling

  • Maximale watertemperatuur 90°C

  • Externe temperatuursensor te koppelen

  • Auto kalibratie, bevriesbeveiliging en ontkalkfunctie

  • Open raam-detectie & bedieningsbeveiliging

  • Oplaadbare batterij en/of USB voeding*


*Geen externe USB-voeding meegeleverd

Compatibiliteit Om de functionaliteiten van de FIBARO Heat Controller te gebruiken heb je een Z-Wave controller nodig.

De FIBARO Heat Controller werkt goed samen met de volgende populaire controllers: FIBARO Home Center 3 (HC3), FIBARO Home Center 2 (HC2), Home Center Lite (HCL) of Athom Homey.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: