Honeywell Home HR20 Style Radiatorthermostaat Elektronisch 8 tot 28 °C

27,07 24,15
2 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Honeywell Home HR20 Style Radiatorthermostaat Elektronisch 8 tot 28 °C

De HR-20 Rondostat van Honeywell is een programmeerbare tijdgestuurde radiatorthermostaat. De thermostaatknop is gemakkelijk en snel te installeren, door het vernieuwde display zijn de gegevens nu nog makkelijker vanaf verschillende hoeken af te lezen. Met deze thermostaatknop is energiebesparing tot wel 30% mogelijk.

De Rondostat HR-20 is wordt elektronische aangestuurd doormiddel van AA baterijen. Met deze thermostaatknop kunt u de temperatuur nauwkeurig regelen in elke ruimte. U kunt zelf verwarmingsperiodes instellen zodat deze automatisch werkt gedurende de dag om te voldoen aan uw verwarmingseisen. De thermostatische radiatorknop is gemakkelijk te installeren op alle radiatoren met een draadaansluiting M30x1,5. U kunt de knop ook gemakkelijk aansluiten op de radiatorkranen van de volgende merken:
-Honeywell Home
-Braukmann
-MNG
-Heimeier
-Begetube
-Danfoss (maakt gebruik van de meegeleverde adapter)

Belangrijke kenmerken:

•Eenvoudige installatie:
De Honeywell Rondostat HR-20 radiatorkranen zijn gemakkelijk te installeren. U plaatst de batterijen in de knop, stelt de datum en tijd in. Vervolgens schroeft u de oude radiatorthermostaat los van de radiator en monteert u de Rondostat. Voor de installatie van de radiatorthermostaat hoeft u niet het water uit de radiator te laten.

•7-daagse programma:
U kunt elke dag van de week apart instellen tot wel 4 periodes per dag. In de fabriek zijn de thermostaatkranen al standaard ingesteld voor een snelle start met de thermostaatknop. De zomer en wintertijd wordt automatisch doorgevoerd.

•Regelbereik:
U kunt de temperatuur zelf instellen op de thermostaatknop. U kunt deze regelen tussen de 5 en 28 °C. U kunt dit natuurlijk altijd handmatig aanpassen. Door de nauwkeurige metingen van de thermostaatknop zijn regeling nauwkeurig op minder dan 0,1 °C. Deze thermostaatknop heeft een vorstbeveiliging op 5 °C.

•Open raam-detectie:
Als u de Rondostaat direct in de luchtstroom van een open raam plaatst dan is het mogelijk om de open raam detectie in te schakelen. Als deze functie is ingeschakeld dan sluit de radiatorkraan automatisch als het raam is geopend, hiermee bespaart u een hoop energie.

Materiaal:
Plastic
Voorraad: