Witte Tado Smart Home accessoires Smart radiator thermostaat

54,99
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Tado,   Tado°
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Tado Smart Home accessoires Smart radiator thermostaat

De slimme manier om je verwarming aan te sturen. De tado° Slimme Thermostaat is jouw Klimaatassistent die zorgt voor een comfortabel en gezond klimaat, terwijl je jouw energieconsumptie aanzienlijk reduceert. Voor tado°-comfort in elke kamer, kun je de setup uitbreiden met extra Slimme Thermostaten. tado° kan nog meer besparen op jouw stookkosten en het leven comfortabeler maken door de aansturing per kamer. De basis van je setup is een tado° Starterskit (V2, V3, V3+) met de Internetbridge om verbinding te maken met het internet. Voeg extra Slimme Thermostaten en Slimme Radiatorknoppen toe om nog meer controle over je huisklimaat te krijgen. Stuur meerdere verwarmingszones en kamers afzonderlijk aan. Op die manier heb je altijd de juiste temperatuur op het juiste moment in elke kamer of zone. Je kunt alle zones in de tado°-app beheren voor een duidelijk overzicht.
Integraties De nieuwe producten van tado° ondersteunen platformen zoals Google Assistant, IFTTT, Alexa en Apple HomeKit. Maak tado° een deel van je verbonden huis en creëer scenario’s met Apple HomeKit. Gebruik Google Assistant om je verwarming te besturen met je stem en creëer recepten met IFTTT om tado ° te verbinden met andere applicaties en slimme apparaten.
Opstelling Regel je verwarming met de Slimme Radiatorknop - Starterskit. De meegeleverde Internetbridge verbindt zich via de router met het internet. De Slimme Radiatorknoppen communiceren vervolgens via radiosignalen met de Internetbridge.
Eigenschappen Locatiegebaseerde sturing tado° regelt de radiatoren op basis van de locatie van de bewoners: bespaart als niemand thuis is en verwarmt zodra iemand onderweg naar huis is.
Meer controle tado° toont je op elk moment hoe warm het is in huis, wanneer verwarmd werd, en staat je toe om je radiatoren op afstand te besturen.
Verwarmingskosten besparen tado° bespaart energie en verwarmingskosten.
Overzichtelijk rapport Het rapport toont je het temperatuurverloop in huis en wanneer je radiator aan was.
Integratie van weersvoorspellingen tado° past je radiatoren automatisch aan aan de actuele weersvoorspelling. Zo wordt er bijvoorbeeld minder verwarmd op een zonnige dag.
Moeiteloos Eenvoudig te installeren, intuïtief te bedienen en volledig automatisch. tado° stemt je radiatoren af op je dagelijkse routines.
Kent het gebouw waarin je woont Elk huis is verschillend. Daarom houdt tado° bij het aansturen van je radiatoren rekening met de thermische eigenschappen van het gebouw.
Flexibel gebruik Pas tado° aan aan jouw voorkeur: automatisch je verwarming regelen, tijdschema’s instellen of handmatig bedienen.
De verwarming besturen - waar je ook bent Op elk moment heb je toegang tot je verwarming via je smartphone, tablet of computer.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: