Grohe Grohtherm-3000 Cosmopolitan afbouwdeel voor inbouw stopkraan 29800 29806 chroom 19470000

€ 63,43
4 prijzen, beste prijs bij Installatievakwinkel.nl
Bestel op Installatievakwinkel.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorgd vanaf 100 euro anders €8,95
  • Bezorgd door PostNL, DHL, DPD en GLS

Productgegevens

Merk

Grohe 

Materiaal

Messing 

EAN

4005176848018
GROHE Grohtherm 3000 Cosmopolitan afbouwdeel voor inbouwstopkraan chroom 19470000 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Grohe specialist met een groot assortiment Stopkranen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

Prijzen

4 prijzen van € 63,43 tot € 83,19
Installatievakwinkel.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorgd vanaf 100 euro anders €8,95
  • Bezorgd door PostNL, DHL, DPD en GLS
€ 117,78 € 63,43  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 43,47  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 117,98 € 66,00  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 83,19  Bestel

Wat andere zeggen over Grohe Grohtherm-3000 Cosmopolitan afbouwdeel voor inbouw stopkraan 29800 29806 chroom 19470000:

Met deze mooi vormgegeven inbouwstopkraan bedien je het watervolume met gemak. De kraan is afgewerkt in GROHE StarLight® chroom. Deze beschermlaag is makkelijk schoon te maken, een veeg met een droge doek is alles wat nodig is om de glans te behouden.

Om dit opbouwdeel te installeren is een separaat aan te schaffen inbouwdeel noodzakelijk, geschikt voor ½“, ¾“ en 1".

Belangrijkste specificaties:
Krasbestendige beschermlaag
Eenvoudig schoon en kalkvrij te houden
GROHE SafeStop beschermt je tegen een te hoge watertemperatuur
Eenvoudige bediening door duidelijke temperatuuraanduiding op de kraan
Snelle en eenvoudige montage met het snelmontagesysteem

Wat zit er in de verpakking?
• Inbouwstopkraan
• Nederlandse montagehandleiding
• Let op: zonder inbouwdeel

Garantie:
Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op GROHE douchekranen.

* Om uitzonderlijke kwaliteit te garanderen, test GROHE alle producten en onderdelen uitvoerig voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor is er in enkele gevallen bij kranen nog wat vocht in de afgesloten plastic verpakking aanwezig. Dit betekent dus niet dat de kraan al gebruikt is.

Voordelen:
GROHE StarLight®: altijd een glanzende kraan door onze speciale chromen coating
Toen we onze chromen beschermlaag GROHE StarLight® ontwikkelden wilden we een beschermlaag met een onwaarschijnlijk hoge krasbestendigheid creëren. En dat is gelukt. Niet alleen is de chroomlaag nu tot wel 10x zo krasvast als een gewone chroomlaag, hij is ook super gemakkelijk schoon te maken. Alleen even afvegen met een droge zachte doek. Dat is alles voor een prachtige glans. Zelfs na jaren van gebruik.

GROHE SafeStop: houdt de kraan op 38°C
Deze zekerheidsfunctie is praktisch én beschermend. De kraan ’klikt’ vast op een comfortabele temperatuur van 38°C. Zo heeft het water altijd een constante en prettig warme temperatuur en wordt voorkomen dat je de temperatuur per ongeluk te hoog zet. Heel veilig, ook voor kinderen. Je kunt de instelling van deze functie zelf aanpassen als je bijvoorbeeld altijd warmer of kouder water dan 38°C zou willen. Aan jou de keus.

GROHE EasyLogic®: zeer eenvoudige bediening
De temperatuur is gemakkelijk van de kraan af te lezen i.p.v. vanaf de greep. Zo kun je snel en makkelijk de temperatuur instellen die jij het fijnst vindt. De bediening is werkelijk kinderlijk eenvoudig.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.




Over GROHE Grohtherm 3000 Cosmopolitan – design voor badkamerplezier op het hoogste niveau
De GROHE Grohtherm 3000 Cosmopolitan serie verenigt design met techniek zoals de GROHE TurboStat® technologie waardoor het water praktisch direct op de gewenste temperatuur is en deze ook constant houdt. De mooie vorm wordt nog eens benadrukt door de chromen GROHE StarLight® beschermlaag. Bij de ontwikkeling van deze serie is goed nagedacht over jouw veiligheid en over ergonomie en onderhoud. En naar hoe je het best kunt besparen op zowel het waterverbruik als op je kosten. En dat is dan weer goed nieuws voor het milieu en je portemonnee.

De serie omvat zowel inbouw- als opbouw thermostaatkranen en zijn uitgevoerd in zowel ronde als hoekige vormen. Welke je ook kiest, jouw smaak zit er zeker bij. Deze hoogwaardige ’Made in Germany’ lijn slaat in elke badkamer een goed figuur en past goed bij alle producten uit een GROHE Cosmopolitan serie. GROHE Grohtherm 3000 Cosmopolitan: badkamerplezier op het hoogste niveau.

Bekijk alle artikelen uit de GROHE Grohtherm 3000 Cosmopolitan serie.
bol.com
GROHE Grohtherm 3000 Cosmopolitan opbouwdeel voor inbouwstopkraan Met deze mooi vormgegeven inbouwstopkraan bedien je het watervolume met gemak. De kraan is afgewerkt in GROHE StarLight® chroom. Deze beschermlaag is makkelijk schoon te maken, een veeg met een droge doek is alles wat nodig is om de glans te behouden.Om dit opbouwdeel te installeren is een separaat aan te schaffen inbouwdeel noodzakelijk, geschikt voor ½“, ¾“ en 1. Wat zit er in de verpakking? Inbouwstopkraan Nederlandse montagehandleidingLet op: zonder inbouwdeel De voordelen * Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag * GROHE SafeStop beschermt je tegen een te hoge watertemperatuur * GROHE EasyLogic®: eenvoudige bediening door duidelijke signalering op de kraan * Kortere installatieduur dankzij GROHE QuickFix®
Saniweb.nl
GROHE Grohtherm 3000 Cosmopolitan afbouwdeel voor inbouwstopkraan chroom 19470000 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Grohe specialist met een groot assortiment Stopkranen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl