Roestvrijstalen GROHE Lineare New afbouwdeel voor vrijstaande badkraan vloermontage met omstel m. sena handdouche en doucheslang 125cm supersteel 23792DC1

€ 1.603,58
4 prijzen, beste prijs bij Sanitairwinkel.nl
Bestel op Sanitairwinkel.nl
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Categorie

Kranen  Badkraan 

Merk

Grohe 

Materiaal

Messing  RVS 

EAN

4005176412837
Een elegant design in combinatie met hoogwaardige prestaties - de GROHE Lineare vloergemonteerde badmengkraan!

Prijzen

4 prijzen van € 1.603,58 tot € 2.621,00
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 3.743,74 € 1.603,58  Bestel
Badkamerwinkel.nl
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 4.294,29 € 2.133,08  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 2.418,52  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 3.744,00 € 2.621,00  Bestel

Wat andere zeggen over Roestvrijstalen GROHE Lineare New afbouwdeel voor vrijstaande badkraan vloermontage met omstel m. sena handdouche en doucheslang 125cm supersteel 23792DC1:

Dankzij de soepele cilindrische body en stevige rechthoekige greep en uitloop zorgt de GROHE Lineare vloergemonteerde badmengkraan voor een stijl statement in iedere hedendaagse badkamer! Het is de perfecte oplossing als je een vrijstaand bad wilt! De kraan zit vol met GROHE technologie, is gemaakt in Duitsland en is een genot om te bedienen. De bediening van het water en de temperatuur is precies en gaat moeiteloos dankzij de GROHE SilkMove cartouche met keramische schijven.

Je hebt je haar zo gewassen dankzij de stijlvolle Sena Stick handdouche die is voorzien van een 1250mm Twistfree Silverflex doucheslang. GROHE DreamSpray verdeelt het water gelijkmatig over ieder sproeigaatje - perfect als je wilt genieten van de klassieke Normal straal. De handige siliconen SpeedClean sproeigaatjes kunnen eenvoudig vrij gehouden worden van vuil en kalk. De Inner WaterGuide voorkomt dat het oppervlak te heet wordt en beschermt tegelijkertijd de glimmende krasbestendige GROHE StarLight chroomlaag.

Installeer deze kraan met behulp van ons inbouwdeel (45984000). Deze badcombinatie vult alle andere producten in de Lineare collectie perfect aan zodat je een geordende badkamer kunt creëren waar alles naadloos op elkaar aansluit.

Belangrijkste specificaties:
Vrijstaande badkraan (opbouwdeel)
Inbouwkraan niet bijgesloten (artikelnr 45984001)
Jarenlang lichte bediening door de GROHE SilkMove technologie
Eenvoudig schoon en kalkvrij te houden
De douchekop wordt nooit te warm om vast te houden
De doucheslang draait automatisch mee, dus geen geknikte of een verdraaide slang meer

Wat zit er in de verpakking?
• Badmengkraan (bodemmontage)
• Omstelling: bad/douche
• Douchehouder
• Handdouche Sena Stick (26 465)
• Silverflex doucheslang 1250 mm (28 362)
• Nederlandse montagehandleiding
Let op: exclusief inbouwdeel 45984001

Hoe weet ik zeker dat het past?
Hoogte van de kraan is tussen de 801 -905 mm.

Garantie:
Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op GROHE badkranen.

Voordelen:
GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

GROHE StarLight® – altijd glanzend en eenvoudig te onderhouden
Veeg het eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl het er altijd als nieuw uitziet.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt je dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche je ook kiest.

De klassieker: de standaard douchestraal, krachtige en verfrissend
Deze douchestraal van GROHE is een klassieker en is de standaard op basis waarvan andere straaltypen zijn afgeleid. Krachtig en verfrissend voopr elk moment van de dag!

SpeedClean houdt je douche kalkvrij
Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van silicionen sproeigaatjes waarmee je kalkaanslag met een beweging van je vinger weg veegt.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag
Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

TwistFree – je doucheslang volgt elke beweging die je maakt
Zoals alles van GROHE zijn ook de GROHE TwistFree doucheslangen op de praktijk gebaseerd. Iedereen heeft wel eens met de doucheslang geworsteld als die weer eens gedraaid zat. Met TwistFree van GROHE is dat voor eens en altijd verleden tijd. De slang draait automatisch mee door een toepassing in de aansluiting van de slang op de handdouche. Dus nooit meer een geknikte- of verdraaide slang.


Over GROHE Lineare – een elegant design in combinatie met hoogwaardige prestaties!
De elegante Lineare serie ziet er verfijnd uit dankzij de combinatie van twee complementaire geometrische vormen – de cilindrische body en de rechthoekige greep en uitloop. Deze twee simpele vormen zijn in harmonie met elkaar en creëren een uitnodigend design dat perfect past bij een stoere en hedendaagse badkamer. De kraan is gemaakt van de fijnste materialen, zit vol met GROHE technologie, gaat lang mee en is een genot om te bedienen.

Meer over het GROHE assortiment.

bol.com
De GROHE Lineare badmengkraan is een vrijstaande badkraan in de kleur supersteel (RVS kleur). De badkraan wordt op de vloer gemonteerd, zodat het design perfect tot zijn recht komt. De bediening zowel van het watervolume als de temperatuur gaat zeer soepel dankzij de GROHE SilkMove cartouche. Dankzij de Sena Stick handdouche -uitgerust met een lange doucheslang- maakt het mogelijk om de haren makkelijk uit te spoelen. Dankzij de TwistFree-functionaliteit raakt de doucheslang nooit in de knoop. GROHE DreamSpray verdeelt het water gelijkmatig over de sproeigaatjes zodat je kunt genieten van de fijne douchestraal. De SpeedClean sproeigaatjes houd je met een vingerveeg eenvoudig vrij van kalk. En met de duurzame GROHE StarLight beschermlaag is de badkraan bestand tegen krasvorming.

Let op: deze badmengkraan dient met behulp van GROHE inbouwdeel 45984000 geïnstalleerd te worden.

GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld
GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu.

GROHE StarLight: duurzaam en gemakkelijk te reinigen
De GROHE StarLight-afwerking is het resultaat van 75 jaar ervaring en aandacht voor detail: de ultra gladde afwerking is extra krasbestendig en gemakkelijk te reinigen. Veeg het oppervlak met een droge doek en het lijkt weer net als nieuw. br/>
GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt de dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche je ook kiest.
Badkamerwinkel.nl
Een elegant design in combinatie met hoogwaardige prestaties - de GROHE Lineare vloergemonteerde badmengkraan!
Sanidirect.nl