GROHE Essence New afbouwdeel voor vrijstaande badkraan met omstel met draaibare uitloop 27.7cm met handdouche en doucheslang 125cm chroom 23491001

€ 816,00
6 prijzen, beste prijs bij Sanitairwinkel.nl
Bestel op Sanitairwinkel.nl
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Merk

Grohe 

Materiaal

Messing 

EAN

4005176307263
GROHE Essence New badkraan met handdouche - de complete bad- en doucheset

Prijzen

6 prijzen van € 816,00 tot € 1.448,70
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 2.017,07 € 816,00  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 857,00  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 2.017,00 € 1.150,65  Bestel
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 2.122,34 € 1.154,33  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 2.017,00 € 1.412,00  Bestel
Tegelensanitairmagazijn.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 2.126,70 € 1.448,70  Bestel

Wat andere zeggen over GROHE Essence New afbouwdeel voor vrijstaande badkraan met omstel met draaibare uitloop 27.7cm met handdouche en doucheslang 125cm chroom 23491001:

Dit is een bodemgemonteerde badkraan die snel de aandacht naar zich toe trekt. Speciaal ontworpen voor het vrijstaande bad. Met zijn voor de GROHE Essence serie kenmerkende cilindrische vormgeving en uitgevoerd in glanzend GROHE StarLight® chroom. Eenvoudig in het onderhoud en krasvrij.

De kraan is voorzien van een douchehouder en GROHE Euphoria Cosmopolitan Stick handdouche (27400000) 9,5 l/min en GROHE Silverflex doucheslang van 1250 mm (28362000). De kraan heeft één hendel aan de zijkant van de kraan. De bediening van de temperatuur en het watervolume gaat uitermate soepel dankzij GROHE SilkMove®.

De uitloop is tot 360° draaibaar en is voorzien van AquaGuide waarmee je de waterstraal heel nauwkeurig kunt richten. De handdouche is voorzien van SpeedClean waarmee het reinigen van de sproeigaatjes heel makkelijk is. Dit is nu luxe functionaliteit.

Belangrijkste specificaties:
Lichte bediening door de GROHE SilkMove technologie
Draaibereik dan de uitloop instelbaar op 0°, 150° of 360°
Draaibare en flexibele uitloop
Krachtige douchestraal
Eenvoudig schoon en kalkvrij te houden
De doucheslang draait automatisch mee, dus geen geknikte of een verdraaide slang meer

Wat zit er in de verpakking?
• Kraan
• Nederlandse montagehandleiding
• Let op: zonder inbouwdeel 45984001

Garantie:
Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op GROHE badkranen.

Voordelen:
GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

Draaibereik met 3 standen voor optimaal bedieningsgemak
Veelzijdig voor dagelijks gebruik: je kunt de draaihoek van de uitloop van de kraan eenvoudig zelf instellen op 0°, 150° of 360°. Zo kun je de kraan precies zo instellen als jij wilt: voor eenvoudig wisselen tussen twee spoelbakken of met de uitloop in een vaste positie.

Flexibele waterstraal? Geen probleem met AquaGuide!
Het einde van de uitloop is draaibaar en daardoor flexibel in het gebruik. Waar je de kraan ook voor nodig hebt, je kunt de straal perfect richten. Of pas de straal eenvoudig aan de vorm van je wastafel aan. Om elke dag optimaal te profiteren van de flexibiliteit van de kraan.

De klassieker: de standaard douchestraal, krachtige en verfrissend
Deze douchestraal van GROHE is een klassieker en is de standaard op basis waarvan andere straaltypen zijn afgeleid. Krachtig en verfrissend voopr elk moment van de dag!

SpeedClean houdt je douche kalkvrij
Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van silicionen sproeigaatjes waarmee je kalkaanslag met een beweging van je vinger weg veegt.

TwistFree – je doucheslang volgt elke beweging die je maakt
Zoals alles van GROHE zijn ook de GROHE TwistFree doucheslangen op de praktijk gebaseerd. Iedereen heeft wel eens met de doucheslang geworsteld als die weer eens gedraaid zat. Met TwistFree van GROHE is dat voor eens en altijd verleden tijd. De slang draait automatisch mee door een toepassing in de aansluiting van de slang op de handdouche. Dus nooit meer een geknikte- of verdraaide slang.




Over GROHE Essence New - de verbeterde definitie van design en functie
Door zijn cilindrische vormgeving, uitgevoerd in glanzend GROHE StarLight® chroom, staat deze GROHE Essence New serie voor duidelijkheid en elegantie. De eenvoud en rust van het ontwerp zijn kenmerkend voor deze wastafel-, bad- en douchekranen. Je kunt kiezen uit diverse uitloophoogtes en –lengtes zodat er altijd een kraan is die past bij wat je nodig hebt.

Ook de bewezen GROHE SilkMove® techniek waarmee je soepel het volume en de temperatuur regelt past in het harmonische beeld. Enkele varianten zijn uitgerust met milieubesparende technieken zoals GROHE SilkMove® ES en GROHE EcoJoy®. En zo worden de begrippen design en techniek opnieuw gedefinieerd.

Laat je niet misleiden door de elegante eenvoud van het design, het comfort van een GROHE kraan is altijd optimaal.

Bekijk alle artikelen uit de GROHE Essence New serie.
bol.com
GROHE Essence New, badkraan voor bodemmontage, met omstelling (zonder ruwbouwset, installatieset 45984000), instelbaar draaibereik 0° / 150° / 360°, AquaGuide en incl. GROHE Euphoria Cosmopolitan Stick handdouche, Dit is een bodemgemonteerde badkraan die snel de aandacht naar zich toe trekt. Speciaal ontworpen voor het vrijstaande bad. Met zijn voor de GROHE Essence serie kenmerkende cilindrische vormgeving en uitgevoerd in glanzend GROHE StarLight® chroom. Eenvoudig in het onderhoud en krasvrij. De kraan is voorzien van een douchehouder en GROHE Euphoria Cosmopolitan Stick handdouche (27400000) 9,5 l/min en GROHE Silverflex doucheslang van 1250 mm (28362000). De kraan heeft één hendel aan de zijkant van de kraan. De bediening van de temperatuur en het watervolume gaat uitermate soepel dankzij GROHE SilkMove®. De uitloop is tot 360° draaibaar en is voorzien van AquaGuide waarmee je de waterstraal heel nauwkeurig kunt richten. De handdouche is voorzien van SpeedClean waarmee het reinigen van de sproeigaatjes heel makkelijk is. Dit is nu luxe functionaliteit. Wat zit er in de verpakking? KraanNederlandse montagehandleidingLet op: zonder inbouwdeel 45984000 De voordelen * Lichte bediening van de kraan dankzij de GROHE SilkMove® technologie * Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag * Drie in te stellen draaihoeken: 0°, 150°, 360° * AquaGuide: verstelbare mousseur voor het perfect richten van de waterstraal * Standaard straal: een krachtige en verfrissende douchestraal
Saniweb.nl
badkraan met handdouche de complete bad- en doucheset Dit is een bodemgemonteerde badkraan die snel de aandacht naar zich toe trekt. Speciaal ontworpen voor het vrijstaande bad. Met zijn voor de GROHE Essence serie kenmerkende cilindrische vormgeving en uitgevoerd in glanzend GROHE StarLight chroom. Eenvoudig in het onderhoud en krasvrij. De kraan is voorzien van een douchehouder en GROHE Euphoria Cosmopolitan Stick handdouche (27400000) 9,5 l/min en GROHE Silverflex doucheslang van 1250 mm (28362000). De kraan heeft een hendel aan de zijkant van de kraan. De bediening van de temperatuur en het watervolume gaat uitermate soepel dankzij GROHE SilkMove. De uitloop is tot 360gr. draaibaar en is voorzien van AquaGuide waarmee je de waterstraal heel nauwkeurig kunt richten. De handdouche is voorzien van SpeedClean waarmee het reinigen van de sproeigaatjes heel makkelijk is. Dit is nu luxe functionaliteit. Merk: Grohe Kleur: Chroom Serie: New Essence Montagewijze: Opbouw Vorm: Rond Leveranciersnummer: 23491001 EAN: 4005176307263 Artikelnummer: 1893200 Met douchegarnituur: Ja Type uitloop: Normale uitloop Soort kraan: Mengkraan Incl. rozetten: Ja Aantal gaten: 1 gat Eengreepsbediening: Ja Stijl: Modern Totale hoogte (mm): 860 mm Totale hoogte (reeks): 800 - 899 mm Hoogte uitloop (mm): 820 mm Hoogte uitloop (reeks): 800 - 899 mm Lengte uitloop (mm): 277 mm Incl. afbouwdelen: Ja Incl. inbouwdelen: Nee
Tegelensanitairmagazijn.nl
GROHE Essence New badkraan met handdouche - de complete bad- en doucheset
Sanidirect.nl
Vrijstaande badkraan met douchegarnituur
Tegeldepot.nl