Roestvrijstalen TA- Design Verhoogde Wastafelmengkraan TA-Design Clou 250 RVS-304

€ 199,00
2 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Categorie

Kranen  Wastafelkranen 

Merk

TA- Design 

Materiaal

RVS 

EAN

7433637042083
Verhoogde Wastafelmengkraan TA-Design Clou 250 RVS-304 De Clou 1 hendel wastafel mengkraan is een ambachtelijk geproduceerd model en valt op door zijn ronde ranke exclusieve ontwerp. Deze design wastafelkraan is tot in de puntjes geperfectioneerd en heeft een keramisch binnenwerk. Doordat dit een verhoogd model is, is deze kraan uitermate geschikt voor een opbouw waskom. De twee kranen voor warm en koud water zijn hier vervangen door een mechaniek waarin de doorstroming van het koude en warme water met een hefboom wordt bedient. Door de hendel aan de bovenkant horizontaal te bewegen reguleert u de verandering van de temperatuur van het water terwijl de verticale beweging de stroomsnelheid bepaalt. Omlaag om de kraan te sluiten, omhoog om hem te openen. Onze RVS kranen zijn vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit AISI-304 roestvrij staal met zachte oppervlakte behandeling technologie. Voor een extra lange levensduur kan u deze kraan reinigen en wassen met water, en drogen met een zachte katoenen doek. Vermijd schoonmaken en poetsen met agressieve poetsmiddelen, staalborstel of schuurspons met harde deeltjes. Specificaties Verhoogde Wastafelmengkraan TA-Design Clou 250 RVS-304 - Milieu vriendelijk product - Kwalitatief hoogwaardig product - Levering binnen 2 werkdagen -10 jaar op kraanbehuizing en 2 jaar garantie op keramisch binnenwerk - Hoogte: 250 mm - Materiaal: RVS AISI-304 Roest Vrij Staal

Prijzen

2 prijzen van € 199,00 tot € 199,00
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 450,95 € 199,00  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 199,00  Bestel

Wat andere zeggen over Roestvrijstalen TA- Design Verhoogde Wastafelmengkraan TA-Design Clou 250 RVS-304:

Een kwalitatief hoogwaardige 1x verhoogde massief RVS wastafelkraan 25 cm voorzien van keramische schijven met een eigentijds design. Doordat er voldoende ruimte tussen de uitmonding en de wasbak verleent deze kraan zich ook om uw haren onder te spoelen.

In deze serie is nog een laag model 16,5 cm verkrijgbaar en een waskom model met een hoogte van 35 cm.

Voorzien van een mechaniek waarin de doorstroming van het koude en warme water met een hefboom wordt bedient. Door de hendel aan de bovenkant horizontaal te bewegen reguleert u de verandering van de temperatuur van het water terwijl de verticale beweging de stroomsnelheid bepaalt. Omlaag en midden om de kraan te sluiten, omhoog om hem te openen.

Uitgebreidere product informatie

Deze wastafel mengkraan is vervaardigd van AISI-304 Roest Vrij Staal.

Voordelen
Milieu vriendelijk product
Kwalitatief hoogwaardig product
Keramisch binnenwerk
10 jaar garantie op kraanbehuizing en 2 jaar op keramisch binnenwerk

Belangrijkste specificaties
Hoogte: 250 mm
Materiaal: RVS AISI-304 Roest Vrij Staal


Over TA-Design:
Wij leveren uitsluitend roestvrij stalen kranen van de hoogste kwaliteit- klasse, leveren geen RVS Look, enkel massief geborstelde kranen volledig uitgevoerd in roestvrij staal, exclusief ontworpen naar eigen design!

Artikel nr: 6011 2200
bol.com