Tweedekans Ben Lavion wastafelkraan gestructureerd zwart 03425

€ 197,40
4 prijzen, beste prijs bij V&D
Bestel op V&D
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Categorie

Kranen  Wastafelkranen 

Merk

Ben 

Kleur

 Zwart

Maat

One size 

Materiaal

Messing 

EAN

8714175921900
De Ben Lavion wastafelkraan is een tijdloze cilinderkraan en geschikt voor jarenlang veelvuldig gebruik. De lange stift op de greep is erg praktisch bij de bediening.

Prijzen

4 prijzen van € 197,40 tot € 204,00
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 289,00 € 197,40  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 203,40  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 339,00 € 203,40  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 339,00 € 204,00  Bestel

Wat andere zeggen over Tweedekans Ben Lavion wastafelkraan gestructureerd zwart 03425:

Ben Lavion - Wastafelkraan - met Aansluitslangen - Gestructureerd Zwart Ben Lavion kranen kenmerken zich door een minimalistisch en stijlvol design. Door de slanke, ronde vormen van het design past de kraan perfect in zowel een moderne als in een klassieke badkamerstijl. De badkamerkraan is uitgevoerd in de kleur gestructureerd zwart wat zorgt voor een unieke uitstraling! Past deze stijlvolle wastafelkraan goed bij jouw badkamerdesign? Dan is de Ben Lavion wastafelkraan perfect voor jou! Stijlvolle wastafelkraan in trendy gestructureerd zwart Deze zwarte wastafelkraan van Ben Lavion geeft jouw badkamermeubel een industriele en moderne uitstraling. Het design van deze kraan is minimalistisch en stijlvol, wat ervoor zorgt dat het een subtiele aanwinst is voor jouw badkamer. Mat zwart is momenteel een trendy kleur en past perfect in een moderne of industriele badkamer. Eenvoudige eengreepsbediening met hendel Het watervolume en de watertemperatuur zijn gemakkelijk te reguleren door de enkele greep van de kraan. Het hendeltje ofwel stift aan de bovenzijde van de kraan zorgt ervoor dat de bediening van deze kraan extra eenvoudig is. Daarnaast heeft deze Ben Lavion wastafelkraan een keramisch binnenwerk, hierdoor is de kraan soepel te bedienen. Bescherm de mat zwarte coating Deze kraan is voorzien van een coating, ook wel een zwarte laklaag. Wanneer je de kraan wilt installeren en je gebruikt hiervoor gereedschap op de gestructureerd zwarte delen is het belangrijk dat je het beschermt. Plaats bijvoorbeeld een keukendoek of vaatdoek tussen het gereedschap en de zwarte kraan om beschadigingen in de coating te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat je de kraan niet reinigt met zuurhoudende producten (standaard anti-kalk producten). Deze producten kunnen namelijk de coating van de kraan aantasten waardoor de kraan beschadigd. Het beste is om een mild reinigingsmiddel zoals groene zeep voor zwarte kranen te gebruiken. Na het schoonmaken met de groene zeep is het belangrijk om de kraan goed schoon te spoelen en vervolgens af te drogen. Combineer met een regendouche en badkraan in dezelfde kleur Het Ben Lavion kranen programma bestaat uit een volledige serie kranen in maar liefst 6 kleuren voor de complete badkamer. Dat betekent dus ook dat je deze wastafelkraan kunt combineren met een badkraan en regendouche in dezelfde kleur en stijl. Je hebt hierbij keuze uit zowel inbouw- als opbouwkranen. Wat zit er in de verpakking?
  • Wastafelmengkraan
  • Montagehandleiding
  • Aansluitslangen
  • Rozet
Belangrijkste kenmerken
  • Gestructureerd zwart
  • Eengreepsbediening
  • Bovendeel keramisch
  • Materiaal kraan: messing
  • Vaste uitloop
  • Diameter kraangat: 35 mm
  • Geschikt voor een caravan
Ben Lavion wastafelkraan kopen? 3 jaar garantie! Deze Ben Lavion wastafelkraan is voorzien van 3 jaar garantie. Bovendien wordt de wastafelkraan snel bij jou thuisbezorgd op het moment dat het jou uitkomt!
bol.com
Ben Lavion wastafelkraan gestructureerd zwart Ben Lavion kranen kenmerken zich door een minimalistisch en stijlvol design. Door de slanke, ronde vormen van het design past de kraan perfect in zowel een moderne als in een klassieke badkamerstijl. De kraan is uitgevoerd in de kleur gestructureerd zwart wat zorgt voor een unieke uitstraling! Past deze stijlvolle wastafelkraan goed bij jouw badkamerdesign? Dan is de Ben Lavion wastafelkraan perfect voor jou! Stijlvolle wastafelkraan in trendy gestructureerd zwart Deze zwarte wastafelkraan van Ben Lavion geeft jouw badkamermeubel een industriële en moderne uitstraling. Het design van deze kraan is minimalistisch en stijlvol, wat ervoor zorgt dat het een subtiele aanwinst is voor jouw badkamer. Mat zwart is momenteel een trendy kleur en past perfect in een moderne of industriële badkamer. Eenvoudige eengreepsbediening met hendel Het watervolume en de watertemperatuur zijn gemakkelijk te reguleren door de enkele greep van de kraan. Het hendeltje ofwel stift aan de bovenzijde van de kraan zorgt ervoor dat de bediening van deze kraan extra eenvoudig is. Daarnaast heeft deze Ben Lavion wastafelkraan een keramisch binnenwerk, hierdoor is de kraan soepel te bedienen. Bescherm de mat zwarte coating Deze kraan is voorzien van een coating, ook wel een zwarte laklaag. Wanneer je de kraan wilt installeren en je gebruikt hiervoor gereedschap op de gestructureerd zwarte delen is het belangrijk dat je het beschermt. Plaats bijvoorbeeld een keukendoek of vaatdoek tussen het gereedschap en de zwarte kraan om beschadigingen in de coating te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat je de kraan niet reinigt met zuurhoudende producten (standaard anti-kalk producten). Deze producten kunnen namelijk de coating van de kraan aantasten waardoor de kraan beschadigd. Het beste is om een mild reinigingsmiddel zoals groene zeep voor zwarte kranen te gebruiken. Na het schoonmaken met de groene zeep is het belangrijk om de kraan goed schoon te spoelen en vervolgens af te drogen. Combineer met een regendouche en badkraan in dezelfde kleur Het Ben Lavion kranen programma bestaat uit een volledige serie kranen in maar liefst 6 kleuren voor de complete badkamer. Dat betekent dus ook dat je deze wastafelkraan kunt combineren met een badkraan en regendouche in dezelfde kleur en stijl. Je hebt hierbij keuze uit zowel inbouw- als opbouwkranen. Wat zit er in de verpakking? * Wastafelmengkraan * Montagehandleiding * Aansluitslangen * RozetBelangrijkste kenmerken * Gestructureerd zwart * Eengreepsbediening * Bovendeel keramisch * Materiaal kraan: messing * Vaste uitloop * Diameter kraangat: 35 mmBen Lavion wastafelkraan kopen? 3 jaar garantie! Deze Ben Lavion wastafelkraan is voorzien van 3 jaar garantie. Bovendien wordt de wastafelkraan snel bij jou thuisbezorgd op het moment dat het jou uitkomt!
Saniweb.nl
De Ben Lavion wastafelkraan is een tijdloze cilinderkraan en geschikt voor jarenlang veelvuldig gebruik. De lange stift op de greep is erg praktisch bij de bediening.
Sanidirect.nl