GROHE Essence New Wastafelkraan Opbouw - uitloop 11.6cm - S-size - brushed warm sunset 23590DL1

€ 321,22
6 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Categorie

Wastafelkranen  Kranen 

Merk

Grohe 

Kleur

 Brons

Materiaal

Messing 

EAN

4005176425882
GROHE Essence New Wastafelkraan Opbouw - uitloop 11.6cm - S-size - brushed warm sunset 23590DL1 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Grohe specialist met een groot assortiment Wastafelkranen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd. Dit product is ook te zien in één van onze showrooms!

Prijzen

6 prijzen van € 321,22 tot € 427,00
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 388,67 € 321,22  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 426,57 € 195,26  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 207,95  Bestel
Installatievakwinkel.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL, DHL, DPD en GLS
€ 450,12 € 223,42  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 321,22  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 427,00  Bestel

Wat andere zeggen over GROHE Essence New Wastafelkraan Opbouw - uitloop 11.6cm - S-size - brushed warm sunset 23590DL1:

Dankzij de karakteristieke cilindervormige body, gebogen uitloop ziet de GROHE Essence wastafelmengkraan er geweldig uit in iedere stoere en hedendaagse badkamer of en suite. Het zit vol met GROHE technologie en het is een genot om te bedienen. De bediening van het water is nauwkeurig en gaat moeiteloos dankzij de GROHE SilkMove® cartouche met keramische schijven terwijl de GROHE EcoJoy® technologie het water begrenst tot 5,7 l/min en daardoor water bespaart!

Je kunt zelfs de hoek van de AquaGuide mousseur instellen zodat dit past bij de contouren van je wastafel om morsen en spetteren te voorkomen. De eenvoudige ééngatsmontage met het GROHE QuickFix® Plus snelmontagesysteem vermindert de installatietijd tot wel 50%! Het is één van onze populairste wastafelmengkranen en zo ontworpen is dat het past bij alle andere producten in de Essence serie.

Belangrijkste specificaties:
Medium uitloophoogte: 10,2 cm
Gladde kraan - als er geen waste of kettingstop nodig is
Je bespaart tot wel 50% op je verbruik met EcoJoy
Lichte bediening door de GROHE SilkMove technologie
Snelle en moeiteloze montage dankzij het snelmontagesysteem

Wat zit er in de verpakking?
• Wastafelmengkraan
• Flexibele aansluitslangen
• Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
Deze wastafelmengkraan is 174 mm hoog. Dit is een lage wastafelkraan, ideaal om eenvoudig je handen te wassen. Wil je ook je haren wassen onder de wastafelkraan? Kies dan voor een wastafelkraan met een hogere uitloop.

Garantie:
Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op GROHE wastafelkranen.

Voordelen:
Gladde kraanbody zonder waste of waterstop aan een ketting
Voor wie een kraan wil maar geen behoefte heeft aan een waterstop zoals een waste of een stop aan een kettinkje. Door de gladde body oogt de kraan zeer strak en solide.

De standaard uitloop: gewoon praktisch
Deze kraanhoogte is de basis en past op elke standaardmaat wastafel. En of je nu je tanden poets of je gezicht wast, de standaarduitloop zit op een comfortabele hoogte.

GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld
GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Bespaar veel montagetijd met GROHE QuickFix® Plus
Dankzij GROHE QuickFix® Plus bespaar je veel tijd bij het plaatsen van je kraan. Dit nieuwe snelbevestigingssysteem bestaat uit zeer weinig onderdelen waardoor het plaatsen veel sneller en makkelijker gaat.

Flexibele waterstraal? Geen probleem met AquaGuide!
Het einde van de uitloop is draaibaar en daardoor flexibel in het gebruik. Waar je de kraan ook voor nodig hebt, je kunt de straal perfect richten. Of pas de straal eenvoudig aan de vorm van je wastafel aan. Om elke dag optimaal te profiteren van de flexibiliteit van de kraan.

Over GROHE Essence Wastafelkranen
Een unieke combinatie van strakke kosmopolitische stijl en eersteklas prestaties! Met zijn ingetogen uiterlijk en uitgebreid assortiment van stijlvolle producten, is de GROHE collectie perfect voor iedereen die een mooie en harmonieuze badkamer wil creëren. Vervaardigd met behulp van klassieke GROHE vormen, zoals de cilinder, het getrapte profiel en het slanke en minimalistisch ontwerp dat met zijn elegantie past in een modern relaxed leven.

Geëngineerd in Duitsland met de beste materialen, innovatieve GROHE technologie en GROHE SilkMove® keramische schijven die zorgen dat elke hendel vloeiend beweegt.

Bekijk alle artikelen uit de GROHE Essence serie.

Meer over GROHE.

bol.com
Wastafelmengkraan Grohe Essence Opbouwkraan Warm Sunset Geborsteld Deze wastafelkraan van Grohe Essence past perfect in iedere coole en eigentijdse badkamer. De hendel creëert een nauwkeurige controle over de toestroom van het water. Dit komt door de spoele keramische schijven waar de kraan van voorzien is. Daarnaast wordt de watertoestroom beperkt tot 5.7 l/m. Dit zorgt ervoor dat de kraan waterbesparend is en goed is voor uw portomonnee. De kraan is eenvoudig te installeren met een ééngatsinstallatie en doormiddel van het Grohe QuickFix systeem. Dit systeem is een combinatie van handige tools die bij de kraan worden geleverd. Van gereedschap tot een duidelijke handleiding en online video's die u bij de installatie van de kraan ondersteunen. De kraan heeft een hoogte van 17.4 cm. De uitloop zelf is 10.2 cm hoog. Daarnaast is de lengte van de uitloop 11.6 cm. De kraan geeft zowel warm als koud water. Specificaties Wastafelmengkraan Grohe Essence Opbouwkraan Warm Sunset Geborsteld: * Hoogte: 17.4 cn * Breedte: 4.8 cm * Diepte: 11.6 cm * Materiaal: Metaal * Kleur: Brons * Afwerking: Geborsteld * Afmeting gat: 4.8 cm * Hoogte uitloop: 10.2 cm * Koud of warm water: Mengkraan * Fabrieks Garantie: 5 jaar * Met of zonder waste: Zonder waste * Lengte Uitloop: 11.6 cm
Megadump Tiel
Grohe Essence New wastafelkraan in warm sunset geborsteld Ben je op zoek naar een mooie wastafelkraan in de kleur warm sunset geborsteld? Zoek niet verder; wij hebben wat je zoekt en vertellen graag meer over de voordelen. De kraan heeft een eengreeps-bediening waarmee jij eenvoudig de temperatuur en waterdruk bepaalt. Jarenlang soepele bediening Door zijn duurzame binnenwerk heb je jarenlang plezier van een soepele bediening. Het keramische binnenwerk slijt in tegenstelling tot een rubber binnenwerk niet, waardoor de kraan niet zal gaan druppen. Ideaal! Belangrijkste kenmerken * Maak je wastafel compleet met deze wastafelkraan * Voorzien van eengreeps-bediening * 1-gats model: makkelijk in gebruik en minimalistisch aanzicht * Uitgevoerd in stijlvol warm sunset geborsteld * Wordt geleverd met aansluitslangen * De diameter van het kraangat is 34 mm Interesse? Bestel direct online bij Saniweb! Overtuigd van de voordelen? Naast de scherpe prijs profiteer je bij bestellingen vanaf €50 voor van gratis thuisbezorging en kun je altijd een kiezen die jou uitkomt. Heb je nog twijfels of vragen? Onze online sanitair experts zijn 7 dagen per week bereikbaar.
Saniweb.nl
GROHE Essence eengreeps wastafelkraan geborsteld Warm Sunset met artikelnummer: van 450.12 nu voor maar 223.42. Kenmerken: Montagewijze: Blad\/kraangat \n Lagedruk uitvoering: Nee \n Aantal kraangaten: 1 \n Kraanmondstuk: Schuimstraalmond \n Uitvoering uitloop: Vast onder \n Aansluiting aanvoer: Slang (wartel) \n Incl. grepen: Ja \n Aantal grepen: Eengreeps \n Thermostatisch: Nee \n Oppervlaktebehandeling: Geborsteld \n Afsluitmechanisme: Cartouche keramisch \n Materiaal kraan: Messing \n Volumestroomklasse: Geen \n Opbouwhoogte totaal: 208 mm \n KIWA-keur: Nee \n Opbouwhoogte onderkant kraanmondstuk: 102 mm \n Voorsprong uitloop: 116 mm \n Geluidsklasse volgens DIN-52 218: Groep I,
Installatievakwinkel.nl
GROHE Essence New Wastafelkraan Opbouw - uitloop 11.6cm - S-size - brushed warm sunset 23590DL1 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Grohe specialist met een groot assortiment Wastafelkranen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd. Dit product is ook te zien in één van onze showrooms!
Sanitairwinkel.nl