GROHE Eurosmart Cosmopolitan E waterbesparende elektronische wastafelkraan met infrarood met menging 44593 met transformator 230V chroom 36325001

€ 318,78
5 prijzen, beste prijs bij Douche-concurrent.nl
Bestel op Douche-concurrent.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door DPD

Productgegevens

Categorie

Kranen  Wastafelkranen 

Merk

Grohe 

Materiaal

Messing 

Kleur

 Rood

EAN

4005176305764
GROHE Eurosmart Cosmopolitan E waterbesparende elektronische wastafelkraan met infrarood met menging 44593 met transformator 230V chroom 36325001 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Grohe specialist met een groot assortiment Wastafelkranen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

Prijzen

5 prijzen van € 318,78 tot € 379,00
Douche-concurrent.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door DPD
€ 419,00 € 318,78  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 325,01  Bestel
Installatievakwinkel.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL, DHL, DPD en GLS
€ 502,33 € 326,00  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 502,33 € 331,99  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 379,00  Bestel

Wat andere zeggen over GROHE Eurosmart Cosmopolitan E waterbesparende elektronische wastafelkraan met infrarood met menging 44593 met transformator 230V chroom 36325001:

Deze mengkraan is vervaardigd in Duitsland en de strakke lijnen en verfijnde vorm samen met de innovatieve technologie van GROHE zorgt deze kraan naar een hoger niveau wordt getild.
De infraroodsensor detecteert handbewegingen, zodat water alleen stroomt wanneer het nodig is - het levert luxe en bespaart kostbaar water en energie - wat betekent dat het perfect is voor de toiletruimte thuis en in drukke openbare ruimtes. GROHE EcoJoy beperkt ook de waterstroom tot 5,7 l/min zonder dat je er qua prestaties iets op inlevert De watertemperatuur wordt aangepast met een kleine hendel aan de zijkant van de kraan en kan worden begrensd door het gebruik van een kleine meegeleverde accessoire. Hiermee bespaar je energie en heb je minder kans dat je jezelf verbrandt aan te heet water.
De krasbestendige GROHE StarLight chromen afwerking blijft er de gehele levensduur prachtig uitzien. Aangezien contact met de huid wordt beperkt, is het ook hygiënisch en heel gemakkelijk schoon te maken. Deze geavanceerde mengkraan is eenvoudig te installeren - het kost maar een paar minuten van je tijd- en de voorgeprogrammeerde instellingen zijn geoptimaliseerd voor de meeste keramische wastafels en persoonlijke voorkeuren. De reinigingsmodus wordt eenvoudig geactiveerd door de onderkant van de sensor af te dekken met je duim, waardoor de waterstroom tijdelijk wordt geblokkeerd.
In combinatie met de GROHE afstandsbediening (36407001) zijn er extra instellingen beschikbaar, waaronder automatische hygiënespoeling en thermische desinfectie. De solide koperen body is vervaardigd om lang mee te gaan. Deze wastafelmengkraan wordt geleverd met een Europlug (EN 50075).
Plus- en minpunten van de GROHE wastafelkraan
  • Betrouwbare, bewezen en precieze sensors voor hygiënisch, contactloos inschakelen.
  • Gemakkelijk openen en sluiten van de afvoer door de waste (afvoerplug)
  • GROHE EcoJoy®: minder water, verantwoord genieten
  • Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag
  • Lage hoogte: geschikt voor handen wassen maar niet voor vullen emmers

Kenmerken van de GROHE wastafelkraan
Wasefficiëntie en hygiëne op zijn best De contactloze technologie van GROHE is extra hygiënisch en waterbesparend: de infraroodsensor detecteert handbewegingen, zodat het water alleen stroomt wanneer het nodig is. Door minder huidcontact, wordt het reinigen tot een minimum beperkt.
Gemakkelijk openen en sluiten van de afvoer door een waste Elegante en makkelijke bediening: Simpel openen en sluiten van de waterstop door de subtiele hendel aan de achterkant van de kraan omhoog te trekken of omlaag te drukken.
GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu.
GROHE StarLight® – altijd glanzend en eenvoudig te onderhouden Veeg het eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl het er altijd als nieuw uitziet.
Installatie
Hoe weet ik zeker dat deze wastafelmengkraan past? Deze kraanhoogte is de basis en past op elke standaardmaat wastafel. Dit is een comfortable hoogte om je handen te wassen.
Afmetingen: Hoogte: 132 mm Breedte: 64 mm Sprong: 107 mm
In de verpakking
Inbegrepen Infrarood elektronische wastafelmengkraan Adapter Afvoerplug (Europlug 50075)
Niet inbegrepen (bijpassende producten en/of onderdelen) GROHE afstandsbediening: in combinatie met de GROHE afstandsbediening (36407001) zijn er extra instellingen beschikbaar, waaronder automatische hygiënespoeling en thermische desinfectie. De solide koperen body is vervaardigd om lang mee te gaan.
bol.com
Grohe Eurosmart Cosmopolitan E Infrarood elektronische wastafelkraan 1/2 met menging * met 230 V AC adapter, 50-60Hz * met geintegreerd magneetventiel * eengatsmontage * mengeenheid met instelbare temperatuurbegrenzer * snelmontage systeem * 7 voorkeuzeprogramma's: * automatische 24/72-uurs spoeling * op tijd of gebruikersafhankelijk * met schoonmaakmodus * veiligheidsuitschakeling automatisch na 60 sec. (fabrieksinstelling) * extra functies te activeren met afstandsbediening * instelbare spoeltijd * detectiebereik instelbaar met afstandsbediening * thermische desinfectie voor 3,5 of 11 minuten * GROHE EcoJoy® doorstroombegrenzer 5,7 l/min * flexibele aansluitslangen * voor koud of gemengd water * terugslagklep * filters * geruisklasse I volgens DIN 4109 * beschermingsklasse IP 59K * CE-keurmerk * GROHE EcoJoy® technologie voor minder water en een perfecte straal
Saniweb.nl
GROHE Eurosmart Cosmopolitan E wastafelmengkraan met infrarood besturingswijze, chroom met artikelnummer: van 502.33 nu voor maar 326.00. Kenmerken: Batterijvoeding: Nee \n Besturingswijze: Infrarood \n KIWA-keur: Ja \n Programmeerbaar met afstandsbediening: Ja \n Tapcapaciteit instelbaar: Ja \n Volumestroomklasse: Geen \n Kraanmondstuk: Schuimstraalmond \n Aansluitspanning: 230 V \n Montagewijze: Blad\/kraangat \n Beschermingsklasse: IP59K \n Beschermingsgraad (IP): IP59K \n Met transformator: Ja \n Geluidsklasse: Groep I,
Installatievakwinkel.nl
GROHE Eurosmart Cosmopolitan E waterbesparende elektronische wastafelkraan met infrarood met menging 44593 met transformator 230V chroom 36325001 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Grohe specialist met een groot assortiment Wastafelkranen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl