Hansgrohe Metris S ééngreeps wastafelmengkraan draaibare uitloop met wastegarnituur - voorsprong uitloop 138 mm

€ 273,95
4 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Categorie

Kranen  Wastafelkranen 

Merk

Hansgrohe 

Materiaal

Chroom 

EAN

4011097677903
Wastafelkraan Hansgrohe Metris S Met Trekwaste En Hoge Uitloop Chroom De droom van een plek van rust en eenvoud, bevrijd van al wat overbodig is: de ideale badkamer die alle trends trotseert en op een bijzondere manier oorspronkelijkheid uitstraalt. En dat zonder concessies aan het design. Als basisbehoeften in een tijdloze, moderne vorm gegoten moeten worden, dan is de Wastafelkraan Hansgrohe Metris S Met Trekwaste En Hoge Uitloop Chroom de perfecte keuze. De wastafelkraan heeft een mengkraan, dit is een speciaal soort kraan, ontworpen om door menging van koud en heet leidingwater water van een aangename temperatuur uit de kraan te laten stromen. De temperatuur van het water kan geregeld worden door aparte draaiknoppen voor het koude en hete water, door een gecombineerde regelknop voor debiet en temperatuur of automatisch door het instellen van een gebouwde thermostaat. De Wastafelmengkraan is van Chroom en is een duurzaam oppervlaktemateriaal dat goed bestand is tegen krassen. Het toepassen van Chroom op metaal geeft een bijzondere uitstraling die luxe en duurzaamheid uitstraalt. De kraan is uitgerust met keramische schijven en is vervaardigd uit messing verchroomd metaal, zo behoud het jarenlang zijn kwaliteit. Specificaties: - De uitloop heeft een voorsprong van 138 mm. - Vormt een normale straal. - Dankzij EcoSmart bespaart u tot maar liefst 60% water en verbruikt de kraan niet meer dan 5 liter water per minuut. - De kraan functioneert door middel van een duurzaam keramisch kardoes. - Met SafetyFunctie kan de maximale watertemperatuur vooraf ingesteld worden voor extra veiligheid. - De kraan is voorzien van een G 1 ¼ afvoergarnituur met een trekstang. - De uitloop heeft een draaibereik van 120°. - De montage is eenvoudig dankzij de G ⅜ flexibele aansluitslangen. - Het QuickClean anti-kalksysteem zorgt voor een lange levensduur van dit product.

Prijzen

4 prijzen van € 273,95 tot € 326,00
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 415,82 € 273,95  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 439,00 € 285,00  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 286,99  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 432,00 € 326,00  Bestel

Wat andere zeggen over Hansgrohe Metris S ééngreeps wastafelmengkraan draaibare uitloop met wastegarnituur - voorsprong uitloop 138 mm:

Hansgrohe Metris S wastafelkraan met hoge draaibare uitloop met trekwaste chroom 31159000 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Hansgrohe specialist met een groot assortiment Wastafelkranen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl