Plieger Raya Wastafelkraan – Wastafelkraan Chroom – Wastafelkraan Met Waste – Messing – 1 Hendel

€ 103,20
5 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Merk

Plieger 

Materiaal

Metaal 

EAN

8711238192598
Wastafelkraan Plieger Raya met Waste Chroom Wastafelkranen van het merk Plieger staan garant voor hoge kwaliteit en een lange levensduur. Deze kraan is universeel en plaatsbaar op vrijwel alle soorten wastafels. De kraan is uitgerust met keramische schijven en is vervaardigd uit messing verchroomd metaal. Het behoud zo jarenlang zijn uitstraling,  De Wastafelkraan Plieger Raya met Waste Chroom is van Chroom en is een duurzaam oppervlaktemateriaal dat goed bestand is tegen krassen. Het toepassen van Chroom op metaal geeft een bijzondere uitstraling die luxe en duurzaamheid uitstraalt. De kraan is uitgerust met keramische schijven en is vervaardigd uit messing verchroomd metaal, zo behoud het jarenlang zijn kwaliteit. Een mengkraan is een speciaal soort kraan, ontworpen om door menging van koud en heet leidingwater water van een aangename temperatuur uit de kraan of douchekop te laten stromen. De temperatuur van het water kan geregeld worden door aparte draaiknoppen voor het koude en hete water, door een gecombineerde regelknop voor debiet en temperatuur of automatisch door het instellen van een gebouwde thermostaat.  Specificaties: - Messing verchroomd - Keramische schijven - Design - Toepasbaar op alle wastafels - Gewicht: 1225 gram Deze kraan wordt geleverd in een verpakking van 30 x 18 x 8 cm (lxbxh).

Prijzen

5 prijzen van € 103,20 tot € 104,91
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 154,80 € 103,20  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Gratis bezorgd vanaf 150 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 103,20  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 98,01 € 94,99  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 95,94  Bestel
Tegelensanitairmagazijn.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 125,79 € 104,91  Bestel

Wat andere zeggen over Plieger Raya Wastafelkraan – Wastafelkraan Chroom – Wastafelkraan Met Waste – Messing – 1 Hendel:

Plieger kranen en douchegarnituren Als er een categorie artikelen is waarvoor geldt dat de sky de limit is, dan is dat wel die van de kranen. Wie wil kan aan zijn kranen evenveel uitgeven als aan de rest van zijn badkamer. Het Plieger merk gaat daarin niet mee. Weliswaar zijn Plieger kranen en douchegarnituren robuust en gemaakt van de beste materialen, tegelijkertijd zijn ze op de efficiente en kosteneffectieve wijze geproduceerd. Dat maakt het Plieger merk assortiment op dit gebied tot eigenwijze, maar oerdegelijke serie kranen en tot regelrechte blikvangers in uw badkamer. En ook hier dus weer het bewijs dat kwaliteit en schoonheid niet de hoofdprijs hoeven te kosten. Merk: Plieger Kleur: Chroom Serie: Raya Type: Wastafelkraan Toepassing: Wastafel Montagewijze: Opbouw Vorm: Vierkant Garantie: 2 jaar Leveranciersnummer: 4333970 EAN: 8711238192598 Artikelnummer: 1865000 Aantal grepen: 1 greep Type uitloop: Uitloop met schuimstraalbreker Soort kraan: Mengkraan Incl. rozetten: Ja Aantal gaten: 1 gat Stijl: Modern Kraangat diameter (mm): 35 mm Bedieningstype: Hendel Draaibare uitloop: Nee Incl. flexibele aansluitslangen: Ja Aansluitmaat: 3/8" Kiwa keurmerk: Ja Incl. waste: Ja
Tegelensanitairmagazijn.nl
Plieger wastafelkraan Raya met waste chroom Deze wastafelkraan heeft keramische schijven en daardoor is die duurzaam. Deze wastafelkraan is vrijwel op elke wastafel plaatsbaar. specificatie * Chroom * 3 jaar garantie * Merk: Plieger * Serie: Raya * Keramisch binnenwerk * Messing verchroomd metaal * Past vrijwel op elke wastafel.
Megadump Tiel
Plieger Raya wastafelkraan met waste chroom 9001 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Plieger specialist met een groot assortiment Wastafelkranen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl
Plieger Raya wastafelkraan met waste chroom kopen? Bestel dan dit product van het kwalitatieve merk Plieger
bol.com