GROHE Rainshower hoofddoucheset: hoofddouche 310 vierkant m. douchearm wandmontage 42.2cm m. 1 straalsoort brushed cool sunrise 26564gn0

€ 465,00
7 prijzen, beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Merk

Grohe 

Materiaal

Metaal 

EAN

4005176557804
De GROHE Rainshower 310 Mono Cube hoofddoucheset maakt douchen een plezier, van zijn royale hoofdmaat tot zijn slimme waterbesparende functie. De grote vierkante douchekop biedt grote dekking en de GROHE PureRain Spray creëert een fijn omhullend gevoel als een zachte regenbui. De vierkante hoofddouche van 310 mm, aan de wand te monteren op een arm van 422 mm, wordt geleverd met GROHE DreamSpray technologie om ervoor te zorgen dat de stroom uit elk sproeigaatje precies goed is. GROHE EcoJoy bespaart water zonder in te leveren qua prestaties en beperkt de doorstroming tot 9,5 l/m.
De SpeedClean sproeigaatjes zijn zo ontworpen dat je er de kalk vanaf kunt vegen en de duurzame GROHE StarLight afwerking zal er nog jarenlang perfect uit blijven zien - dat komt omdat het gebruik maakt van physical vapour deposition (PVD) dat zorgt voor extra krasbestendigheid. Een Inner WaterGuide leidt heet water weg van het oppervlak waardoor wordt voorkomen dat dit te heet wordt, waardoor de sprankelende chome afwerking langer meegaat.


Kenmerken van dit product
• GROHE EcoJoy®: goed voor het milieu en je portemonnee
• Een volle douchestraal met GROHE DreamSpray®: voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
• PureRain straal: heerlijk zacht, als een zomerse regenbui
• SpeedClean houdt je douche kalkvrij en garandeert een langere levensduur
• Met Inner WaterGuide wordt de handdouche nooit te warm en wordt bovendien de chroomlaag beschermd

Makkelijk schoon te maken en duurzaam dankzij de GROHE StarLight afwerking















Voordelen van dit product
GROHE EcoJoy® voor een milieuvriendelijke douche
GROHE EcoJoy® biedt alle comfort die je van een GROHE douche zou verwachten, terwijl je tot wel 40% op je waterverbruik bespaart. Deze waterbesparende technologie heeft niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook op je portemonnee.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt je dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche je ook kiest.

PureRain straal - Pure ontspanning voor je huid
De GROHE Rain straal is verfijnd tot de PureRain straal en biedt nu nog grotere en zachtere druppels.

SpeedClean houdt je douche kalkvrij
Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van siliconen sproeigaatjes waarmee je kalkaanslag met een beweging van je vinger weg veegt.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag
Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

GROHE StarLight - duurzaam en gemakkelijk te reinigen
De GROHE StarLight afwerking is het resultaat van 75 jaar ervaring en aandacht voor detail: de ultra gladde afwerking is extra krasbestendig en gemakkelijk te reinigen. Veeg het oppervlak met een droge doek en het lijkt weer net als nieuw.











































Installatie
Hoe weet ik zeker dat het past?
Afmetingen:
Sprong 422mm
Omtrek 310mm
In de verpakking
Inbegrepen:
Wat zit er in de verpakking:

Niet inbegrepen (bijpassende onderdelen en/of producten)

Prijzen

7 prijzen van € 465,00 tot € 981,61
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 465,00  Bestel
Installatievakwinkel.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL, DHL, DPD en GLS
€ 1.350,74 € 635,75  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 1.350,73 € 639,00  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 1.351,00 € 653,00  Bestel
Badkamerwinkel.nl
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 1.350,74 € 689,63  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 981,61  Bestel
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 1.187,75 € 981,61  Bestel

Wat andere zeggen over GROHE Rainshower hoofddoucheset: hoofddouche 310 vierkant m. douchearm wandmontage 42.2cm m. 1 straalsoort brushed cool sunrise 26564gn0:

GROHE Rainshower 310 Mono Cube hoofddoucheset, 310mm. Aan de wand te monteren, waterbesparende douchekop met 422mm douchearm, Geborsteld Cool Sunrise, vierkante vorm. 26564GN0 De GROHE Rainshower 310 Mono Cube hoofddoucheset maakt douchen een plezier, van zijn royale hoofdmaat tot zijn slimme waterbesparende functie. De grote vierkante douchekop biedt grote dekking en de GROHE PureRain Spray creëert een fijn omhullend gevoel als een zachte regenbui. De vierkante hoofddouche van 310 mm, aan de wand te monteren op een arm van 422 mm, wordt geleverd met GROHE DreamSpray technologie om ervoor te zorgen dat de stroom uit elk sproeigaatje precies goed is. GROHE EcoJoy bespaart water zonder in te leveren qua prestaties en beperkt de doorstroming tot 9,5 l/m.De SpeedClean sproeigaatjes zijn zo ontworpen dat je er de kalk vanaf kunt vegen en de duurzame GROHE StarLight afwerking zal er nog jarenlang perfect uit blijven zien - dat komt omdat het gebruik maakt van PVD-coating dat zorgt voor extra krasbestendigheid. Een Inner WaterGuide leidt heet water weg van het oppervlak waardoor wordt voorkomen dat dit te heet wordt, waardoor de sprankelende chome afwerking langer meegaat. Hoe weet ik zeker dat het product past? Afmetingen:Sprong 422mmOmtrek 310mm De voordelen * GROHE EcoJoy®: goed voor het milieu en je portemonnee * Een volle douchestraal met GROHE DreamSpray®: voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes * PureRain straal: heerlijk zacht, als een zomerse regenbui * SpeedClean houdt je douche kalkvrij en garandeert een langere levensduur * Met Inner WaterGuide wordt de handdouche nooit te warm en wordt bovendien de chroomlaag beschermd
Saniweb.nl
Regendoucheset Grohe Rainshower Mono Cube 31 cm met Wandarm Cool Sunrise Geborsteld Op zoek naar een bijzondere verschijning in uw doucheruimte? Kies dan voor de regendoucheset van Grohe Rainshower Mono. Deze set bestaat uit een douchekop en een plafondarm in de kleur Cool Sunrise Geborsteld. Dit is een gouden kleur. Ideaal voor een industriële badkamer. De douchekop is uitgerust met Grohe DreamSpray technologie. Dit zorgt ervoor dat de waterstroom uit elk sproeigaatje gelijk is- waardoor je perfect van de zachte PureRain Spray kan genieten. Daanraast zorgt ervoor dat de technologie GROHE EcoJoy het waterverbruik vermindert maar tegelijkertijd een geweldige douche-ervaring garandeert. Ook is de DropStop is een geweldige functie dat nadruppelen van de horizontale hoofddouche voorkomt zodra de douche uit is. De handige siliconen SpeedClean sproeigaatjes zijn makkelijk schoon te houden. En de Inner WaterGuide voorkomt dat de buitenkant van de douche te warm wordt terwijl de GROHE StarLight afwerking krassen tegengaat, makkelijk schoon te maken is en lang meegaat. De hoofddouche heeft een diameter van 31 cm en de plafondarm is 18.5 cm lang. Maak uw badkamer compleet met andere producten van Grohe in de kleur Cool Sunrise Geborsteld. Specificaties Regendoucheset Grohe Rainshower Mono Cube 31 cm met Wandarm Cool Sunrise Geborsteld: * Uitloop: 42.2 * Breedte: 31 cm * Materiaal: Messing * Kleur: Goud * In hoogte verstelbaar: Nee * Fabrieks Garantie: 5 jaar * Cool touch: Ja * Douchekop kantelbaar: Ja
Megadump Tiel
Regendoucheset Grohe Rainshower Mono Cube 31 cm met Wandarm Cool Sunrise Geborsteld Op zoek naar een bijzondere verschijning in uw doucheruimte? Kies dan voor de regendoucheset van Grohe Rainshower Mono. Deze set bestaat uit een douchekop en een plafondarm in de kleur Cool Sunrise Geborsteld. Dit is een gouden kleur. Ideaal voor een industriële badkamer. De douchekop is uitgerust met Grohe DreamSpray technologie. Dit zorgt ervoor dat de waterstroom uit elk sproeigaatje gelijk is- waardoor je perfect van de zachte PureRain Spray kan genieten. Daanraast zorgt ervoor dat de technologie GROHE EcoJoy het waterverbruik vermindert maar tegelijkertijd een geweldige douche-ervaring garandeert. Ook is de DropStop is een geweldige functie dat nadruppelen van de horizontale hoofddouche voorkomt zodra de douche uit is. De handige siliconen SpeedClean sproeigaatjes zijn makkelijk schoon te houden. En de Inner WaterGuide voorkomt dat de buitenkant van de douche te warm wordt terwijl de GROHE StarLight afwerking krassen tegengaat, makkelijk schoon te maken is en lang meegaat. De hoofddouche heeft een diameter van 31 cm en de plafondarm is 18.5 cm lang. Maak uw badkamer compleet met andere producten van Grohe in de kleur Cool Sunrise Geborsteld. Specificaties Regendoucheset Grohe Rainshower Mono Cube 31 cm met Wandarm Cool Sunrise Geborsteld: Uitloop: 42.2 Breedte: 31 cm Materiaal: Messing Kleur: Goud In hoogte verstelbaar: Nee Fabrieks Garantie: 5 jaar Cool touch: Ja Douchekop kantelbaar: Ja
Tegeldepot.nl
GROHE Rainshower SmartActive 310 Cube hoofddouche set vierkant 430 mm met 2 straalsoorten, geborsteld cool sunrise met artikelnummer: van 1350.74 nu voor maar 635.75. Kenmerken: Breedte: 310 mm \n Hoogte: 99 mm \n Diepte: 422 mm \n Vorm: Kwadratisch \n Voorsprong: 422 mm \n Aansluiting: Buitendraad \n Diameter: 310 mm \n Antikalksysteem: Ja \n Plafondmontage: Nee \n Max. tapcapaciteit (bij 300 kPa): 7.5 l\/min \n Met douchearm: Ja \n Lengte douchearm: 422 mm \n Aantal straalsoorten: 1 \n Met rozet: Ja \n Volumestroomklasse: Z \n Zijdouche: Nee \n Verstelbare kop: Nee \n Instelbare sproeihoek: Nee \n Instelbare sproeistraal: Nee \n Maat draadaansluiting (inch): 1\/2" \n Kleur: Overig \n Basiskleur: Overig \n Waterbesparend: Ja
Installatievakwinkel.nl
GROHE Rainshower Regendouche - hoofddouche Ø31cm - wandarm 42.2cm - - vierkant - brushed cool sunrise 26564GN0 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Grohe specialist met een groot assortiment Hoofddouches. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl
GROHE Rainshower SmartActive 310 Cube hoofddouche set vierkant 430 mm met 2 straalsoorten, geborsteld cool sunrise met artikelnummer 26564GN0 nu voor maar 689.63. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl
Badkamerwinkel.nl