Plieger Stream Nero opbouw LED verlichting rechthoekig 230V incl. bevestiging zwart 0805639

€ 153,67
2 prijzen, beste prijs bij Sanitairwinkel.nl
Bestel op Sanitairwinkel.nl
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Merk

Plieger 

Kleur

 Zwart

EAN

8711238391724
Ontdek de Plieger Stream Nero opbouw LED verlichting
Verlicht je ruimte met stijl en efficiëntie met de Plieger Stream Nero opbouw LED verlichting. Deze rechthoekige, opbouw LED verlichting is ontworpen om je interieur een moderne en elegante uitstraling te geven. De zwarte kleur voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte, terwijl de LED-technologie zorgt voor een heldere en energiezuinige verlichting.

Installatie en gebruiksgemak
De Plieger Stream Nero opbouw LED verlichting wordt geleverd met een 230V aansluiting, waardoor het installeren van deze verlichting een fluitje van een cent is. Bovendien is de verlichting inclusief bevestigingsmateriaal, zodat je alles bij de hand hebt om de installatie te voltooien. Dankzij het opbouwontwerp kan de verlichting eenvoudig op elke gewenste plek worden geplaatst, waardoor je de flexibiliteit hebt om de verlichting precies daar te hebben waar je het nodig hebt.

LED-technologie voor energie-efficiëntie
De Plieger Stream Nero opbouw LED verlichting maakt gebruik van LED-technologie, bekend om zijn energie-efficiëntie en lange levensduur. Met deze verlichting kun je genieten van helder en krachtig licht, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart. Dit maakt de Plieger Stream Nero opbouw LED verlichting niet alleen een stijlvolle, maar ook een duurzame keuze voor je verlichtingsbehoeften.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Prijzen

2 prijzen van € 153,67 tot € 154,99
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 154,99 € 153,67  Bestel
Badkamerwinkel.nl
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 154,99  Bestel