Transparante Saqu Simple Spiegel met aluminium lijst 120x60x2,1 cm

€ 143,99
3 prijzen, beste prijs bij Saniweb.nl
Bestel op Saniweb.nl
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL

Productgegevens

Maat

One size 

Merk

Saqu 

Materiaal

Glas 

EAN

8714175936140
Saqu Simple spiegelpaneel 120x60 cm Met een goede spiegel in huis kun jij altijd fris en verzorgd voor de dag komen. Dus waarom niet kiezen voor een exemplaar dat ook nog perfect aansluit bij je wensen en stijl? Naast dat deze spiegelpaneel praktisch is, zorgt het voor een mooi en ruimtelijk effect. De ideale afmeting Twijfel je over de maat van de spiegel? Als je het boven een wastafel(meubel) plaatst, is de breedte van het meubel een handig uitgangspunt. Voor een mooie uitlijning adviseren we een spiegel in dezelfde breedte als het meubel. Indien dat niet kan, neem dan een spiegel met kleinere breedte. Fijn aan deze breedte van 120 cm is dat je er met zijn tweeën naast elkaar gebruik van kan maken. De belangrijkste kenmerken: * Mooi en functioneel spiegelpaneel * Uitgevoerd in stijlvol aluminium * Afmeting: 120x60 cm * De breedte is ook ideaal voor boven een dubbele wasbak * Inclusief bevestigingsmateriaal Spiegel kopen? Standaard minimaal 3 jaar garantie Deze spiegel binnenkort bij jou aan de muur? Bestel gemakkelijk en snel online, kies zelf een bezorgdag én profiteer bij bestellingen van vanaf €50,- van gratis thuisbezorging. Ook ontvang je standaard 3 jaar garantie op het complete assortiment.

Prijzen

3 prijzen van € 143,99 tot € 155,99
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 280,00 € 143,99  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 147,99  Bestel
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 245,00 € 155,99  Bestel

Wat andere zeggen over Transparante Saqu Simple Spiegel met aluminium lijst 120x60x2,1 cm:

Saqu Simple spiegelpaneel 120x60 cm Met een goede spiegel in huis kun jij altijd fris en verzorgd voor de dag komen. Dus waarom niet kiezen voor een exemplaar dat ook nog perfect aansluit bij je wensen en stijl? Naast dat deze spiegelpaneel praktisch is, zorgt het voor een mooi en ruimtelijk effect. De ideale afmeting Twijfel je over de maat van de spiegel? Als je het boven een wastafel(meubel) plaatst, is de breedte van het meubel een handig uitgangspunt. Voor een mooie uitlijning adviseren we een spiegel in dezelfde breedte als het meubel. Indien dat niet kan, neem dan een spiegel met kleinere breedte. Fijn aan deze breedte van 120 cm is dat je er met zijn tweeën naast elkaar gebruik van kan maken. De belangrijkste kenmerken:
  • Mooi en functioneel spiegelpaneel
  • Uitgevoerd in stijlvol aluminium
  • Afmeting: 120x60 cm
  • De breedte is ook ideaal voor boven een dubbele wasbak
  • Inclusief bevestigingsmateriaal
Spiegel kopen? Standaard minimaal 3 jaar garantie Deze spiegel binnenkort bij jou aan de muur? Bestel gemakkelijk en snel online, kies zelf een bezorgdag én profiteer bij bestellingen van vanaf €50,- van gratis thuisbezorging. Ook ontvang je standaard 3 jaar garantie op het complete assortiment.
bol.com
Saqu Simple spiegel met aluminium lijst De Saqu Simple spiegel is een moderne toevoeging aan jouw badkamer. De spiegel is voorzien van een aluminium lijst. Dit geeft de spiegel een modern en verfijnd uiterlijk. Dankzij de neutrale en tijdloze uitstraling past de spiegel bij iedere badkamerstijl en geniet je er jarenlang van. De Saqu Simple spiegel wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en is daarom eenvoudig te monteren. Is de Saqu Simple spiegel iets voor jou, maar wil je deze liever in een ander formaat? Ook dat is mogelijk. De spiegel is verkrijgbaar in diverse formaten, waardoor je het perfect laat passen binnen jouw interieur.Belangrijkste kenmerkenAfmeting: 120 x 60 x 2,1 cmMet aluminium lijstInclusief bevestigingsmaterialenGemaakt van glasDe voordelenDe Saqu Simple spiegel is voorzien van een aluminium lijst en heeft daardoor een moderne uitstraling.De spiegel komt binnen ied
V&D