Saqu Passpiegel met LED verlichting 160x42 cm

€ 392,99
3 prijzen, beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Merk

Saqu 

Materiaal

Glas 

EAN

8714175936942
Saqu Dress spiegel met verlichting 42x160 cm Een fijne spiegel is onmisbaar in de badkamer of toiletruimte. Naast de functionele kant, is een spiegel met verlichting als stijlelement natuurlijk ook een mooie toevoeging. De weerkaatsing van natuurlijk licht zorgt daarbij voor een mooi en ruimtelijker effect. De geïntegreerde spiegelverlichting is een luxe en handig extraatje wat zorgt voor nog meer gebruikscomfort. De ideale afmeting Wil jij soms even je complete look bekijken? Met deze spiegel van 160 cm hoog gaat dat zeker lukken, want jij kunt jezelf van top tot teen bekijken. Met een eyecatcher als deze in jouw badkamer, hal, slaapkamer of woonkamer ga jij altijd verzorgd de deur uit. Met spiegelverlichting De geïntegreerde verlichting links en rechts geeft jou bij gebruik van de spiegel extra goed zicht, wel zo fijn bij je verzorgingsroutines. Daarbij is de LED verlichting ten opzichte van veel andere lampen erg energiezuinig én heeft het een ontzettend lange levensduur. Het in- en uitschakelen van de verlichting doe je eenvoudig via de schakelaar. De belangrijkste kenmerken:
  • Mooie en functionele spiegel met verlichting
  • Uitgevoerd in stijlvol aluminium
  • Afmeting: 42x160 cm
  • Ideaal als passpiegel door het hoge formaat: bekijk jezelf van top tot teen
  • Dankzij de geïntegreerde verlichting links en rechts heb jij extra goed zicht
  • LED verlichting gaat lang mee en is zuinig in energieverbruik
  • Bediening van het licht gebeurt via de schakelaar
Bestel direct online: snel en gemakkelijk Deze spiegel binnenkort bij jou aan de muur? Bestel gemakkelijk en snel online, kies zelf een bezorgdag én profiteer bij bestellingen van vanaf €50,- van gratis thuisbezorging. Ook ontvang je standaard 3 jaar garantie op het complete assortiment.

Prijzen

3 prijzen van € 392,99 tot € 423,99
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 392,99  Bestel
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 702,00 € 412,99  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 423,99  Bestel

Wat andere zeggen over Saqu Passpiegel met LED verlichting 160x42 cm:

Saqu Dress spiegel met verlichting 42x160 cm Een fijne spiegel is onmisbaar in de badkamer of toiletruimte. Naast de functionele kant, is een spiegel met verlichting als stijlelement natuurlijk ook een mooie toevoeging. De weerkaatsing van natuurlijk licht zorgt daarbij voor een mooi en ruimtelijker effect. De geïntegreerde spiegelverlichting is een luxe en handig extraatje wat zorgt voor nog meer gebruikscomfort. De ideale afmeting Wil jij soms even je complete look bekijken? Met deze spiegel van 160 cm hoog gaat dat zeker lukken, want jij kunt jezelf van top tot teen bekijken. Met een eyecatcher als deze in jouw badkamer, hal, slaapkamer of woonkamer ga jij altijd verzorgd de deur uit. Met spiegelverlichting De geïntegreerde verlichting links en rechts geeft jou bij gebruik van de spiegel extra goed zicht, wel zo fijn bij je verzorgingsroutines. Daarbij is de LED verlichting ten opzichte van veel andere lampen erg energiezuinig én heeft het een ontzettend lange levensduur. Het in- en uitschakelen van de verlichting doe je eenvoudig via de schakelaar. De belangrijkste kenmerken: * Mooie en functionele spiegel met verlichting * Uitgevoerd in stijlvol aluminium * Afmeting: 42x160 cm * Ideaal als passpiegel door het hoge formaat: bekijk jezelf van top tot teen * Dankzij de geïntegreerde verlichting links en rechts heb jij extra goed zicht * LED verlichting gaat lang mee en is zuinig in energieverbruik * Bediening van het licht gebeurt via de schakelaar Bestel direct online: snel en gemakkelijk Deze spiegel binnenkort bij jou aan de muur? Bestel gemakkelijk en snel online, kies zelf een bezorgdag én profiteer bij bestellingen van vanaf €50,- van gratis thuisbezorging. Ook ontvang je standaard 3 jaar garantie op het complete assortiment.
Saniweb.nl
Saqu passpiegelDeze passpiegel van Saqu is een prachtige, stijlvolle spiegel in de moderne interieurstijlen. De spiegel heeft een rechthoekige vormgeving en beschikt over een aluminium omlijsting. Aan zowel de linker- als rechterkant is ledverlichting geïntegreerd. Dit zorgt voor extra sfeer en gemak in de badkamer. De passpiegel is voorzien van een schakelaar waarmee je de verlichting bedient. Je plaatst de spiegel eenvoudig op de plek naar wens. De spiegel beschikt over een afmeting van 160 x 42 cm. Is deze spiegel van Saqu iets voor jou? Bestel het dan snel en eenvoudig in de webshop. Je profiteert daarbij van een scherpe prijs en een snelle levering.KenmerkenKleur: aluminiumGemaakt van glasRechthoekig designAluminium omlijstingInclusief ledverlichtingAfmeting: 160 x 42 cmVoordelenMet deze passpiegel kun jij jezelf elke dag van top tot teen bekijken.De passpiegel beschik
V&D