Saqu Pure Spiegel met LED verlichting 160x80 cm

€ 303,99
3 prijzen, beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Merk

Saqu 

Materiaal

Glas 

EAN

8714175920835
Saqu Pure spiegel met verlichting 160x80 cm Een fijne spiegel is onmisbaar in de badkamer of toiletruimte. Naast de functionele kant, is een spiegel met verlichting als stijlelement natuurlijk ook een mooie toevoeging. De weerkaatsing van natuurlijk licht zorgt daarbij voor een mooi en ruimtelijker effect. De geïntegreerde spiegelverlichting is een luxe en handig extraatje wat zorgt voor nog meer gebruikscomfort. De ideale afmeting Twijfel je over de maat van de spiegel? Als je het boven een wastafel(meubel) plaatst, is de breedte van het meubel een handig uitgangspunt. Voor een mooie uitlijning adviseren we een spiegel in dezelfde breedte als het meubel. Indien dat niet kan, neem dan een spiegel met kleinere breedte. Fijn aan deze breedte van 160 cm is dat je er met zijn tweeën naast elkaar gebruik van kan maken. Met spiegelverlichting De geïntegreerde verlichting boven geeft jou bij gebruik van de spiegel extra goed zicht, wel zo fijn bij je verzorgingsroutines. Daarbij is de LED verlichting ten opzichte van veel andere lampen erg energiezuinig én heeft het een ontzettend lange levensduur. Het in- en uitschakelen van de verlichting doe je eenvoudig via de schakelaar. De belangrijkste kenmerken:
  • Verrijk je ruimte met deze spiegel met verlichting
  • Afmeting: 160x80 cm
  • De breedte is ook ideaal voor boven een dubbele wasbak
  • Dankzij de geïntegreerde verlichting boven heb jij extra goed zicht
  • LED verlichting gaat lang mee en is zuinig in energieverbruik
  • Bediening van het licht gebeurt via de schakelaar
Overtuigd door de voordelen? Bestel bij Saniweb! Alles voor jouw badkamer of toiletruimte bestel je snel en gemakkelijk online bij Saniweb. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd (vanaf €50,-) op het moment dat het jou uitkomt. Ook ontvang je standaard 3 jaar garantie op het complete assortiment.

Prijzen

3 prijzen van € 303,99 tot € 313,99
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 303,99  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 611,00 € 303,99  Bestel
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 534,00 € 313,99  Bestel

Wat andere zeggen over Saqu Pure Spiegel met LED verlichting 160x80 cm:

Saqu Pure spiegel met verlichting 160x80 cm Een fijne spiegel is onmisbaar in de badkamer of toiletruimte. Naast de functionele kant, is een spiegel met verlichting als stijlelement natuurlijk ook een mooie toevoeging. De weerkaatsing van natuurlijk licht zorgt daarbij voor een mooi en ruimtelijker effect. De geïntegreerde spiegelverlichting is een luxe en handig extraatje wat zorgt voor nog meer gebruikscomfort. De ideale afmeting Twijfel je over de maat van de spiegel? Als je het boven een wastafel(meubel) plaatst, is de breedte van het meubel een handig uitgangspunt. Voor een mooie uitlijning adviseren we een spiegel in dezelfde breedte als het meubel. Indien dat niet kan, neem dan een spiegel met kleinere breedte. Fijn aan deze breedte van 160 cm is dat je er met zijn tweeën naast elkaar gebruik van kan maken. Met spiegelverlichting De geïntegreerde verlichting boven geeft jou bij gebruik van de spiegel extra goed zicht, wel zo fijn bij je verzorgingsroutines. Daarbij is de LED verlichting ten opzichte van veel andere lampen erg energiezuinig én heeft het een ontzettend lange levensduur. Het in- en uitschakelen van de verlichting doe je eenvoudig via de schakelaar. De belangrijkste kenmerken: * Verrijk je ruimte met deze spiegel met verlichting * Afmeting: 160x80 cm * De breedte is ook ideaal voor boven een dubbele wasbak * Dankzij de geïntegreerde verlichting boven heb jij extra goed zicht * LED verlichting gaat lang mee en is zuinig in energieverbruik * Bediening van het licht gebeurt via de schakelaar Overtuigd door de voordelen? Bestel bij Saniweb! Alles voor jouw badkamer of toiletruimte bestel je snel en gemakkelijk online bij Saniweb. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd (vanaf €50,-) op het moment dat het jou uitkomt. Ook ontvang je standaard 3 jaar garantie op het complete assortiment.
Saniweb.nl
Het Saqu Pure spiegelpaneel is een stijlvolle toevoeging aan iedere badkamerstijl. De spiegel heeft een luxe uitstraling dankzij de geïntegreerde LED verlichting aan de bovenzijde. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook erg functioneel. Je hebt namelijk minder last van schaduwen in je gezicht omdat het licht in de spiegel is geïntegreerd. Erg fijn wanneer je make-up wilt aanbrengen of jezelf wilt scheren. Het licht kun je gemakkelijk aan- en uitzetten middels de schakelaar. De dunne aluminium lijst maakt het geheel helemaal af!Tip! Is het formaat van deze spiegel niet helemaal naar je zin? Bekijk dan alle Saqu Pure spiegelpanelen en kies het formaat uit dat bij je badmeubel past.Belangrijkste kenmerken160x80cmIncl. schakelaarIncl. geïntegreerde LED verlichting bovenzijdeDe voordelenDe spiegel heeft een luxe uitstraling die in iedere badkamerstijl tot zijn recht komt.Het geïntegreerde lich
V&D