Saqu Sumara Spiegelpaneel - 60x60 cm - Inclusief LED Verlichting

€ 165,99
4 prijzen, beste prijs bij V&D
Bestel op V&D
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Merk

Saqu  Saniselect 

Materiaal

Glas 

Maat

60x60  M 

EAN

8714175926097
Is je badkamer bijna af, maar ben je nog op zoek naar een mooie wandspiegel met verlichting? Bekijk en bestel dan het Saniselect Biramo spiegelpaneel nu bij Sanidirect.

Prijzen

4 prijzen van € 165,99 tot € 294,00
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 409,00 € 165,99  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 165,99  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 489,00 € 173,99  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 489,00 € 294,00  Bestel

Wat andere zeggen over Saqu Sumara Spiegelpaneel - 60x60 cm - Inclusief LED Verlichting:

Saqu Sumara spiegel met verlichting 60x70 cm Een fijne spiegel is onmisbaar in de badkamer of toiletruimte. Naast de functionele kant, is een spiegel met verlichting als stijlelement natuurlijk ook een mooie toevoeging. De weerkaatsing van natuurlijk licht zorgt daarbij voor een mooi en ruimtelijker effect. De geïntegreerde spiegelverlichting is een luxe en handig extraatje wat zorgt voor nog meer gebruikscomfort. De ideale afmeting Twijfel je over de maat van de spiegel? Als je het boven een wastafel(meubel) plaatst, is de breedte van het meubel een handig uitgangspunt. Voor een mooie uitlijning adviseren we een spiegel in dezelfde breedte als het meubel. Indien dat niet kan, neem dan een spiegel met kleinere breedte. Met spiegelverlichting De geïntegreerde verlichting links en rechts geeft jou bij gebruik van de spiegel extra goed zicht, wel zo fijn bij je verzorgingsroutines. Daarbij is de LED verlichting ten opzichte van veel andere lampen erg energiezuinig én heeft het een ontzettend lange levensduur. Het in- en uitschakelen van de verlichting doe je eenvoudig via de schakelaar. De belangrijkste kenmerken:
  • Mooie en functionele spiegel met verlichting
  • Uitgevoerd in stijlvol aluminium
  • Afmeting: 60x70 cm
  • Dankzij de geïntegreerde verlichting links en rechts heb jij extra goed zicht
  • LED verlichting gaat lang mee en is zuinig in energieverbruik
  • Bediening van het licht gebeurt via de schakelaar
  • Kleurtemperatuur licht: 4200 K (neutraal wit licht)
  • Inclusief bevestigingsmateriaal
Overtuigd door de voordelen? Bestel bij Saniweb! Deze spiegel binnenkort bij jou aan de muur? Bestel gemakkelijk en snel online, kies zelf een bezorgdag én profiteer bij bestellingen van vanaf €50,- van gratis thuisbezorging. Ook ontvang je standaard 3 jaar garantie op het complete assortiment.
bol.com
Saqu Sumara spiegel met verlichting 60x70 cm Een fijne spiegel is onmisbaar in de badkamer of toiletruimte. Naast de functionele kant, is een spiegel met verlichting als stijlelement natuurlijk ook een mooie toevoeging. De weerkaatsing van natuurlijk licht zorgt daarbij voor een mooi en ruimtelijker effect. De geïntegreerde spiegelverlichting is een luxe en handig extraatje wat zorgt voor nog meer gebruikscomfort. De ideale afmeting Twijfel je over de maat van de spiegel? Als je het boven een wastafel(meubel) plaatst, is de breedte van het meubel een handig uitgangspunt. Voor een mooie uitlijning adviseren we een spiegel in dezelfde breedte als het meubel. Indien dat niet kan, neem dan een spiegel met kleinere breedte. Met spiegelverlichting De geïntegreerde verlichting links en rechts geeft jou bij gebruik van de spiegel extra goed zicht, wel zo fijn bij je verzorgingsroutines. Daarbij is de LED verlichting ten opzichte van veel andere lampen erg energiezuinig én heeft het een ontzettend lange levensduur. Het in- en uitschakelen van de verlichting doe je eenvoudig via de schakelaar. De belangrijkste kenmerken: * Mooie en functionele spiegel met verlichting * Uitgevoerd in stijlvol aluminium * Afmeting: 60x70 cm * Dankzij de geïntegreerde verlichting links en rechts heb jij extra goed zicht * LED verlichting gaat lang mee en is zuinig in energieverbruik * Bediening van het licht gebeurt via de schakelaar * Kleurtemperatuur licht: 4200 K (neutraal wit licht) * Inclusief bevestigingsmateriaal Overtuigd door de voordelen? Bestel bij Saniweb! Deze spiegel binnenkort bij jou aan de muur? Bestel gemakkelijk en snel online, kies zelf een bezorgdag én profiteer bij bestellingen van vanaf €50,- van gratis thuisbezorging. Ook ontvang je standaard 3 jaar garantie op het complete assortiment.
Saniweb.nl
Is je badkamer bijna af, maar ben je nog op zoek naar een mooie wandspiegel met verlichting? Bekijk en bestel dan het Saniselect Biramo spiegelpaneel nu bij Sanidirect.
Sanidirect.nl