Transparante Saqu Round spiegel met ledverlichting 120x60cm

€ 409,99
3 prijzen, beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Merk

Saqu 

Materiaal

Glas 

EAN

8714175936201
Saqu Round spiegel met verlichting 120x60 cm Een fijne spiegel is onmisbaar in de badkamer of toiletruimte. Naast de functionele kant, is een spiegel met verlichting als stijlelement natuurlijk ook een mooie toevoeging. De weerkaatsing van natuurlijk licht zorgt daarbij voor een mooi en ruimtelijker effect. De geïntegreerde spiegelverlichting is een luxe en handig extraatje wat zorgt voor nog meer gebruikscomfort. De ideale afmeting Twijfel je over de maat van de spiegel? Als je het boven een wastafel(meubel) plaatst, is de breedte van het meubel een handig uitgangspunt. Voor een mooie uitlijning adviseren we een spiegel in dezelfde breedte als het meubel. Indien dat niet kan, neem dan een spiegel met kleinere breedte. Fijn aan deze breedte van 120 cm is dat je er met zijn tweeën naast elkaar gebruik van kan maken. Met spiegelverlichting De geïntegreerde verlichting links en rechts geeft jou bij gebruik van de spiegel extra goed zicht, wel zo fijn bij je verzorgingsroutines. Daarbij is de LED verlichting ten opzichte van veel andere lampen erg energiezuinig én heeft het een ontzettend lange levensduur. Het in- en uitschakelen van de verlichting doe je eenvoudig via de touch-sensor. Met spiegelverwarming tegen condens We hebben een ruime variëteit aan badkamerspiegels met verwarming. Ook deze spiegel is aan de achterzijde voorzien van een anticondens verwarmingselement. Dit luxe extraatje voorkomt dat de spiegel beslaat tijdens je douchebeurt of bad. Jij kunt erna dus gewoon in de spiegel kijken en direct verder met je badkamerritueel. De belangrijkste kenmerken:
  • Verrijk je ruimte met deze spiegel met verlichting
  • Afmeting: 120x60 cm
  • De breedte is ook ideaal voor boven een dubbele wasbak
  • Dankzij de geïntegreerde verlichting links en rechts heb jij extra goed zicht
  • LED verlichting gaat lang mee en is zuinig in energieverbruik
  • Bediening van het licht gebeurt via de touch-sensor
  • Spiegelverwarming, oftewel anticondens, zorgt ervoor dat de spiegel niet beslaat en jij altijd goed zicht hebt
  • Inclusief bevestigingsmateriaal
Bestel direct online: snel en gemakkelijk Deze spiegel binnenkort bij jou aan de muur? Bestel gemakkelijk en snel online, kies zelf een bezorgdag én profiteer bij bestellingen van vanaf €50,- van gratis thuisbezorging. Ook ontvang je standaard 3 jaar garantie op het complete assortiment.

Prijzen

3 prijzen van € 409,99 tot € 441,99
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 409,99  Bestel
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 732,00 € 429,99  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 441,99  Bestel

Wat andere zeggen over Transparante Saqu Round spiegel met ledverlichting 120x60cm:

Saqu Round spiegel met verlichting 120x60 cm Een fijne spiegel is onmisbaar in de badkamer of toiletruimte. Naast de functionele kant, is een spiegel met verlichting als stijlelement natuurlijk ook een mooie toevoeging. De weerkaatsing van natuurlijk licht zorgt daarbij voor een mooi en ruimtelijker effect. De geïntegreerde spiegelverlichting is een luxe en handig extraatje wat zorgt voor nog meer gebruikscomfort. De ideale afmeting Twijfel je over de maat van de spiegel? Als je het boven een wastafel(meubel) plaatst, is de breedte van het meubel een handig uitgangspunt. Voor een mooie uitlijning adviseren we een spiegel in dezelfde breedte als het meubel. Indien dat niet kan, neem dan een spiegel met kleinere breedte. Fijn aan deze breedte van 120 cm is dat je er met zijn tweeën naast elkaar gebruik van kan maken. Met spiegelverlichting De geïntegreerde verlichting links en rechts geeft jou bij gebruik van de spiegel extra goed zicht, wel zo fijn bij je verzorgingsroutines. Daarbij is de LED verlichting ten opzichte van veel andere lampen erg energiezuinig én heeft het een ontzettend lange levensduur. Het in- en uitschakelen van de verlichting doe je eenvoudig via de touch-sensor. Met spiegelverwarming tegen condens We hebben een ruime variëteit aan badkamerspiegels met verwarming. Ook deze spiegel is aan de achterzijde voorzien van een anticondens verwarmingselement. Dit luxe extraatje voorkomt dat de spiegel beslaat tijdens je douchebeurt of bad. Jij kunt erna dus gewoon in de spiegel kijken en direct verder met je badkamerritueel. De belangrijkste kenmerken: * Verrijk je ruimte met deze spiegel met verlichting * Afmeting: 120x60 cm * De breedte is ook ideaal voor boven een dubbele wasbak * Dankzij de geïntegreerde verlichting links en rechts heb jij extra goed zicht * LED verlichting gaat lang mee en is zuinig in energieverbruik * Bediening van het licht gebeurt via de touch-sensor * Spiegelverwarming, oftewel anticondens, zorgt ervoor dat de spiegel niet beslaat en jij altijd goed zicht hebt * Inclusief bevestigingsmateriaal Bestel direct online: snel en gemakkelijk Deze spiegel binnenkort bij jou aan de muur? Bestel gemakkelijk en snel online, kies zelf een bezorgdag én profiteer bij bestellingen van vanaf €50,- van gratis thuisbezorging. Ook ontvang je standaard 3 jaar garantie op het complete assortiment.
Saniweb.nl
Saqu Round Spiegel met LED 120x60 cm - spiegels met verlichting One Size
V&D