Witte Allibert toiletkast PIAN'O - 3 spiegeldeuren - gemelamineerd hout - wit - 1 UTE (conform BEL) stopcontact - 1 verlichtingsschakelaar - 60 cm breed

€ 284,00
3 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Merk

Allibert 

Kleur

 Wit

Materiaal

Hout 

EAN

3588560281017
Spiegelkast Allibert Pian'o 60X61X18 Cm Wit De PIAN'O toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit gemelamineerd wit hout met 3 spiegeldeuren met aan bovenzijde een fluo-verlichting en intern een stopcontact. Met 5 verplaatsbare glazen leggers in de toiletkast. Toiletkast uit 1 geheel Leggers binnenzijde te plaatsen  Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging Handleiding is voorzien  Electriciteit dient aangesloten te worden volgens instructie en door professionele vakman  De belangrijkste specificaties Afmetingen: 60 x 60,5 x 18 cm  3 spiegeldeuren  Halogeenverlichting 60W  1 stopcontact Belgische aansluiting (UTE) 1 schakelaar  Klasse 2 IP 21  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560281017 De voordelen Deze witte gemelamineerde houten toiletkast met 3 spiegeldeuren biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de 5 verplaatsbare en verwijderbare glazen leggers in ieder compartiment. Bovendien is deze toiletkast uitgerust met een fluo-verlichting met schakelaar en een stopcontact aan de binnenzijde.  Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnenscharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlichting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

Prijzen

3 prijzen van € 284,00 tot € 284,00
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 284,00  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 279,00  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 284,00  Bestel

Wat andere zeggen over Witte Allibert toiletkast PIAN'O - 3 spiegeldeuren - gemelamineerd hout - wit - 1 UTE (conform BEL) stopcontact - 1 verlichtingsschakelaar - 60 cm breed:

Spiegelkast Allibert Pian'o 60X61X18 Cm Wit (Nederlands stopcontact) De PIAN'O toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit gemelamineerd wit hout met 3 spiegeldeuren met aan bovenzijde een fluo-verlichting en intern een stopcontact. Met 5 verplaatsbare glazen leggers in de toiletkast. Toiletkast uit 1 geheel * Leggers binnenzijde te plaatsen * Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur * Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz.) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging * Handleiding is voorzien * Elektriciteit dient aangesloten te worden volgens instructie en door professionele vakman De belangrijkste specificaties * Afmetingen: 60 x 52 x 18 cm * 3 spiegeldeuren * Halogeenverlichting 60W * 1 stopcontact * 1 schakelaar * Klasse 2 IP 21 * Garantie in jaren 2 * EAN Code 3588560281017 De voordelen Deze witte gemelamineerde houten toiletkast met 3 spiegeldeuren biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de 5 verplaatsbare en verwijderbare glazen leggers in ieder compartiment. Bovendien is deze toiletkast uitgerust met een fluo-verlichting met schakelaar en een stopcontact aan de binnenzijde. Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnen scharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlichting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.
Megadump Tiel
Allibert Pian'o Toiletkast Met Verlichting 60cm Ute Mat Wit
bol.com