Ben XPS montageplaat voor inbouwreservoirs

€ 54,00
3 prijzen, beste prijs bij Sanidirect.nl
Bestel op Sanidirect.nl
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Merk

Ben 

EAN

8714175915206
De Ben XPS plaat maakt een snelle montage van inbouwreservoirs mogelijk. Gaten voor ophanging, toe- en afvoer van het toilet zijn voorgeboord.

Prijzen

3 prijzen van € 54,00 tot € 55,00
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 77,00 € 54,00  Bestel
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 54,94  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 77,00 € 55,00  Bestel

Wat andere zeggen over Ben XPS montageplaat voor inbouwreservoirs:

Het Ben XPS paneel is een paneel met een kern van polystyreen schuim dat voorzien is van een brandvertragend middel. Het hardschuim element is aan beide zijden afgedekt met een speciale mortel die versterkt is met fiberglas wapening. De sandwichconstructie zorgt ervoor dat de platen licht en tegelijkertijd onverwacht sterk zijn.Het XPS paneel is zeer licht en watervast en daardoor zeer geschikt voor het gebruik in natte ruimten. Met het Ben XPS paneel is het bijzonder snel en effectief bouwen zonder lange wachttijden voor het drogen en uitharden van cement. Kleur: GeenKleur Maat: One Size Materiaal Band: Overig Productnummer: 13907 EAN: 8714175915206
V&D
Het Ben XPS paneel is een paneel met een kern van polystyreen schuim dat voorzien is van een brandvertragend middel. Het hardschuim element is aan beide zijden afgedekt met een speciale mortel die versterkt is met fiberglas wapening. De sandwichconstructie zorgt ervoor dat de platen licht en tegelijkertijd onverwacht sterk zijn. Het XPS paneel is zeer licht en watervast en daardoor zeer geschikt voor het gebruik in natte ruimten. Met het Ben XPS paneel is het bijzonder snel en effectief bouwen zonder lange wachttijden voor het drogen en uitharden van cement.
Saniweb.nl